18 19Yaşlar kaç
Kuzenim ikizime küfür ettiBen anlamadım ya kim kime ne demiş?
önceden de benzer şeyler yaşamadınız mıKuzenim ikizime küfür etti
Hiç yaşamadık. Ablama karşı bir ukalaca davranıyordu kendisi zaten. Ama başarı olarak ondan üstte olduğumuz için kendine yediremedi salakönceden de benzer şeyler yaşamadınız mı
Bir anda mı değişti bu kişi
Ben de yaşadım bir dönem. Hâlâ hatırladıkça canımı acıtıyor.Annenlerin evlat sevgisini aşan yeğen sevgisi. Hayatımda ki en nefret konudur. Bir dönem ben de maruz kaldım küçükken.
İnsana kendini en kadar değersiz hissettiriyor değil mi. Annen-baban seni koşulsuz sevmen gereken kişi başka çocuklara daha çok önem veriyorBen de yaşadım bir dönem. Hâlâ hatırladıkça canımı acıtıyor.
Sormayın kendisine sorsan ben kıskancım, alakası yok. Şimdi yaşlandı yeğenleri bayramdan bayrama ancak ararlar. Çok iyi oldu çok da güzel oldu.İnsana kendini en kadar değersiz hissettiriyor değil mi. Annen-baban seni koşulsuz sevmen gereken kişi başka çocuklara daha çok önem veriyor
Aaaaaah ah ergenliğim geldi aklıma kız. Üzüntülerimi hatırlattın. Ama en azından bunu yaşadığın için çocuğun senin için herkesten değerli olacakSormayın kendisine sorsan ben kıskancım, alakası yok. Şimdi yaşlandı yeğenleri bayramdan bayrama ancak ararlar. Çok iyi oldu çok da güzel oldu.
NedenKuzenim ikizime küfür etti
Ay bilemedim çok gençler, anne anlamaya çalışmış, çocukça bulmuş olabilir..Annenlerin evlat sevgisini aşan yeğen sevgisi. Hayatımda ki en nefret konudur. Bir dönem ben de maruz kaldım küçükken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?