Kuzenim kocası bana hala aşık mı?

Meazra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
32
0
286
İstanbul
Merhaba arkadaşlar...

Burda bir konu açacağım aklıma gelmezdi. Ama kimseyle paylaşamıyorum sizinle dertleşeyim dedim..
Ben 8 yıllık evliyim. Çok mutluyum hamd olsun gözümün içine bakan bir kocam 3 te çocuğum var... Teyzemin kızıda 4 yıl önce evlendi.. Bana çocukken aşık olan bir insanla.. Bunu kendiside biliyordu evlenirken.. Çocukken dediysem 13-14 yaşlarında.. Ama benim bu oğlana karşı en ufak bir sempatim yoktu... Onunki biraz platonikti.. Karşı komşumuzdu.. Ne zaman dışarı çıksam oda dışarı çıkar ben giden kadar arkamdan bakardı. Ama bu durumu hiç bana söylemedi.. Ama hissediyordum..

Neyse hayat bizi çok farklı yerlere sürükledi.. Ben Almanya'ya gittim.. Onunda babası Avusturya'daydı.. Oda Avusturya'ya gitmiş... Yıllar geçti ben evlendim.. Ve şok kendisi teyzemin kızıyla evlendi.. Mecburen aynı ortamlarda çok bulunduk..Bana bakışlarını yakaladım kaç kez.. Karısı geçmişini bildiği için çok fazla konuşmazdık.. Yanlış anlaşılmasın diye ... Ama karısının olmadığı yerde mutlaka konuşmaya çalışırdı..Ben Türkiyede yaşamaya başladığım için hep geçmiş olarak bahsediyorum.. Geçen bayramda bir aradaydık yine.. Teyzemin kızıyla oturuyorduk.. Yanlızdık.. Biliyormusun abla dedi.. Yusuf bana dediki: ' Ben eskiden ona çok aşıktım.. Tam ona olan aşkımı söyleyecektim.. Almanya'ya gitti.. Çok üzüldüm.. Arkasından çok ağladım..'

Bir insan bunu karısına niye söyler arkadaşlar.. Hadi o söyledi Teyzemin kızı ne diye bana söylüyor? Ben bişey diyemedimşok oldum.. O sırada odaya anneannem girdi.. Konu kapandı...

inanmıoyurm ya adam kara sevdayamı tutulmuş nedir. madem öyle ne halt etmeye teyzenin kızıyla evlendi.
ne yani sırf sana yakın olmak için o kadının başını mı yaktı
ne adamlar var, neler oluyor dünyada yaa

birdaha konuyu açarsa teyzenin kızı, çok net ve sert bir dille,
bak abla, ben evliyim kocamı çok seviyorum 3 tane de çocuğum var. bana sakın birdaha böyle bişey söyleme.
ben bunu duymamış olim. kocanla aranda bi mesele varsa ikinizin aranızdadır, siz halledeceksiniz. o senin kocan
sen onun karısısın. bu kadar. bir daha böyle birşey kulağıma gelmicek bitti deyin.
bu ne böyle ya, brezilya dizisi değil bu. gerçek hayat.
sizin kocanız duysa bunu, aile büyükleri duysa neler olur.
hayret birşey ya. olan olmuş yıllar geçmiş, herkes evlenmiş barklanmış çoluk çocuğa karışmış
şimdi dönen lafa bak.

çok sinirlendim çooook

yaşanmamışlıklar kafada acabalar oluşturur. eğer bu böyle olmasaydı ne olurdu diye. ama aşık değildir başka birisiyle evlendiğine göre ama değeriniz vardır illa ki çünkü onun için ulaşılmazdınız. Sadece şu geçmiş olabilir acaba herşey farklı olsaydı diye. aynı ortamda çok bulunmanızı önermem. küçük hanımlar diye bir film vardı. Buna benzer. Orada yıllarca o iki kişinin birbiriyle olması bekleniyor kız kardeşi de var o zamanlar küçük. daha sonra çocuk açıklıyor duygularını kadın kaçıyor. kız kardeşi büyüyor o çocuk kız kardeşiyle evleniyor. Sonra bir ara görüşüyorlar adam itiraf ediyor kadın gene kaçıyor. ama orda bir bilinçlilik var yani kız kardeşi olduğunu biliyordu siz de ise bilmiyormuş.çok üstünde durmayın ama eşinize bu konuyu açın çocukken böyle böyle bir durum oldu sona eşinden böyle birşey duydum tuhafıma gitti deyin en azından hayat bu bilinmez ne olacağı o da size yanlış bir tavırda bulunmaz.Ama bu olaydan cacık çıkmaz içiniz rahat olsun.

Bana yakın olma için evlendiğini düşünmüyorum.. Çünkü ben Türkiyede onlar Avusturyada yaşıyor.. Konuyu yine açarsa ne söyleyeceğimi ben bilmiyorum..

Başlarda bende sizin gibi düşünüyordum.. Çok üstünde durmadım.. Sonuçta yıllar geçmiş...Ama teyze kızının birden bire böyle demesi hemde ilk yanlız kalışımızda beni şok etti.. Acaba benim yüzümden kavgamı ettiler diye düşündüm.. Teyze kızı bana ayarmı vermek istedi acaba... 'seni seviyodu ama bak unutmuş işte'...Hani insan bazen kendini inandırmak ister.. Başkasına konuşur ama aslında kendine konuşursunya onun gibi bir konuşmaydı..

hay Allahım ya, birdaha bu konu açılırsa belirttiğim gibi sert bi tepki verin.
hala size aşıksa da durum çok kötü, teyze kızınız size ayar vermek için dediyse de kötü.
ikiside hem gereksiz hem de saçma..
siz ürkek durmayın. tavrınız belli olsun..

Aslında bilmiyorum ama hala size aşık oldugunu düşünmüyorum sonuçta o zaman yaşlarınız 13 ile 14 arası imiş çocukluk aşkı derler ya onun gibi bişeymiş kuzeninizle evli olan kişi aslında eşine anlatmakla en iyisini yapmış diyebilirim bilirsiniz küçük yaşlarda insanların sırlarını paylaştıkları insanlar olur belki yıllar sonra o arkaşlarla karşılaştıklarını düşünelim o arkadaşlar senin bu kocan var ya çocukken senin x kuzenine aşıktı dese ve kadın neden bana dha önce söylemedin dese kavga çıkabilirdi kocası burda dürüst davranmış aslında hem aranızda mesafaler varmış yinede rahatsız oluyorsanız fazla görüşmezsiniz.

teyze kızınıza çok şaşırdım doğrusu size bunu söylerek ne yapmaya çalışıyor.kocası eğer ona böyle birşey söylediyse sizi içten içe hep kıskanıyordur ve bunları size söyleyerek sizin tepkinizi ölçmüştür gibi geldi.

Aslında anlatacak bi durum yoktu... Çünkü teyzemin kızı bunu bilerek evlendi.. Geçmişte bana aşık olduğunu biliyordu....Burda beni rahatsız eden durup dururken bunları karısına söylemesi..

Evet banada öyle geldi.. Ama tepki veremedim şok oldum... Neyseki yılda bir defa ancak görüşüyoruz..

o yaşlarda bırıne duyulan aşk kolay kolay unutulmuyor ne yazık kı... helede platonıkse.... tabıkı ınsan bır daha sevıyo aşık oluyo ama o yaştakı duyguların yerını alamıyo hıçbırısı
anladığım kadarıyla boyle bır durum söz konusu olmuş ama bunu eşine soylemesı densızlık eşinin size soylemesıde densızlık. ıkısındede hata. tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş yanı:26:
boşverin takılmayın bır daha konu açarsa çoçukluk işte deyın ve konuyu kapatın

Tuhaf
O çocuk kadar kuzenin de tuhaf
Eski eskide kalmış diyecektim ama, eskide bırakmamış beyefendi..

Eşine bir güzel hala sana olan ilgisinden bahsediyor, o da gelip bi güzel sana mı anlatıyor
Ben diyorum şu gayri ahlaki dizileri herkes izlemesin, sonra etkisinde kalıyorlar diye

O yaşlarda yaşanan platonik aşk hiç unutulmuyor hayatına başka insanlar da girse hep aklının bi köşesinde gülümseyerek hatırladığın bir anı olarak kalıyor, arkalarından yıllarca gözyaşı dökmüş olsak da. :) ben o adamın olayı kuzeninize anlatmış olmasına şaşırmadım. aralarında böyle paylaşımlarda bulundukları muhabbet esnasında anlatmıştır. ilk aşklarını falan birbirlerine anlatmışlardır yani. kuzeninizin gelip size anlatması tuhaf olmuş. bir daha böyle bir konu açarsa ağzının payını verirsiniz olur biter. Kuzeninizle de muhabbetinize bir sınır getirin anladığım kadarıyla kiminle ne konuşulacağını bilmiyor.
Sonuçta bir yaşanmışlığınız da yok neyse ki.
Hala size aşık değildir böyle düşüncelere kapılıp kendinizi sıkmayın.

Bencede problem kuzenimde... Ne diye bana söylüyor ne amaçlıyor anlamış değilim...

O adam bi tuhaf, teyze kızı ki kere tuhaf.

tuhaf bi drum ama bence üztünde durmana çok gerek yok sen önemsersen oda önemser geçmiş gitmiş çok takılma derim ben o konuşmaya çalışsada sen konuşma onunla bi ortamda fazla kalmamya çalış birde eğer eşin bu durumu bilmiyorsa ve sonradan öğrenirse senin için daha kötü olur. çünkü erkerler böyle şeyleri daha çok takıyolar. kuzenin bu duruma bakış acısı nasıl kocasını ona bu şekilde söylemesine üzülmüştür mutlaka sana bunu söylemesine bakıllırsa sanırım takılmış biraz sen yinede ciddiye almadığın göster onlara ciddiyede alma zaten...

ay film gibi ya:) demekki sana hala azda olsa sempatisi var.. ama eşine sölemesi saçma acaba eşi baska yerden duyduda mı gelp sana söledki tepkini görmek için sendede bişiler varmı diye:)

bence hala bu düşüncede olsaydı eşine söylemezdi sadece geçmişi konuşurken çocukluk aşkı olarak söyleyip geçmiştir içinde olsa asla söylemezdi söyleyemezdi,teyzenizin kızının içinde şüphe varki senin tepkine bakmak için sana söyledi

Ya öyle çocukluk aşkını anlatacak bi durum yoktur. Daha önce söylediğim gibi kuzenim bunu bilerek evlendi. Biz 13-14 yaşındayken oda sanırım 9 yaşında falandı.. Yanında konuşulurdu.. Hatta diğer arkadaşlar bu çocuk bi gün ölecek aşkından falan derlerdi buda bilirdi yani... Öyle hadi oturalım birbirimize anlatalım durumu yok...

Eşim durumu bilmiyor söylemeyede gerek görmedim açıkcası... Böyle şeylerin konuşulmasından hiç hoşlanmaz..

Benim tuhafıma giden hassas bi konu çünkü bahsi geçen şahıs X kişi değil bizzat teyze kızıyım.. İnsan değil böyle demek yolda görse yolunu değiştirmeli ( oğlan için diyorum) evliliğine bişey olmasın diye...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…