Kuzenim & Nişanlım

• Konu Sahibi Konu Sahibi busem91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında doğru nişanlına sızdırmadan onu hayatından çıkarabilirsin ama facefookta var dedin oradan görüşebilir nişanlınla seni üzmek için , nişanlının bilmesi iyi olabilir

Yeni bi ilişkisi başladığı için yeni bir facebook hesabı açtı kuzenim.Yeni facebook'una Nişanlımı eklemedi.Ve bugün itibari ile ilişkisi yok olarak kayıtlı bakalım ne zaman eklicek yine :)))

ama ömür boyu bu endişelerle yaşayamazsın .. bilmiyorum ya eşler arasında şeffaflık olmalı benim herşeyi eşim eşimin herşeyini ben bilirim .. siz hayat yolunda bir bütün olmayaimza atıyor söz veriyorsunuz bence anlatmalısın kuzenimi hayatımdan çıkarıyorum demen gerektiğini düşünüyorum

canım gerçekten zor karar aşamasındasın Allah yardımcın olsunn

Ama şuda var canımm sen şimdiden böyle olursan evlendktn snra aralarında bir normal konusmayı bile ters anlarsın...Ben olsamm Valla alırım karsıma kuzenimi sorarımm aslı varmı die kıskanıorm onu herkestn de yanls anlama de..Yakın olmada de yani ne vr bndaa

Valla bence öyle entrikalara hiç gerek yok. Nişanlınla konuşabilirsin. Kuzeninin ilgisini fark ettiğini bu konuda da adın gibi emin olduğunu söyle. Zaten bence erkek arkadaşın da biliyor aslında. Bir şekilde bu konu aklına girmiş ki sana kuzeninle geliyor. Artık görüşmelerini istemediğini facebooktan eklerse eklememesini söyle. Ayrıca böyle bir şey bir an olsun bile onun da aklından geçiyorsa yol yakınken ayrılmayı da öner. Hiç gelemem böyle şeylere de. Bence olabildiğin kadar açık ol. Ama konuştuğun şeyin de arkasında dur.

O seni kıskanç olmakla filan suçlayabilir yok öyle bir şey ben hissetmedim diye üste çıkmayı deneyebilir. Erkeklerin en başarılı oldukları konudur. Sen haklıyken bile seni ikna edip üstüne suçlu konuma düşürüp üstüne vicdan azabı çektirmek. Eğer kendini açık,, net ve ısrarlı bir şekilde ifade edemiceksen hiç bir şey dememen de daha hayırlı olur ayrıca.

kuzenın bence de yaptıgının ciddiyetinin farkında degil aklı havada daha, herkesin kendini begenmesini istiyor olabilir cok cirkin tabiiki.. nişanlın da iyi niyetli dusunursek sen hep kuzenınle geziyorsan sen arkadaslarını tanımak ıstıyorum demişsin ya ondan o da kuzenını tanımak istiyormuyum demiş olabilir.. kotu ıhtımal de kotu işte.. ama bence kuzenınden uzak tutmam cozum degil.. bugun kuzenıne yan bakan yarın neler neler yapar! oluruna bırak ama gozunu de ıyı ac derim ben ! ben senın yerınde olsam 1000 tane tuzak kurmustum sımdıye kadar ama tabıı benımkıde ıyı bırsey degıl ayrı..

senin kuzen aynıı benim kuzen gibi :mymeka:
kızın sana gıcığı var bence aklinialirimsmile senden intkam almak istiyodur belki
neyin intikamı dersen kıskançlık canım hihoyyyt

Ne demek kuzenini uzak tut?Evlilik karşılıklı taktik savaşı mı,eşin bekçiliğini yapmak mı?
Kuzenle görüşmek istiyorsan görüş,nişanlın da yan bakacak gibi geldiyse sana eski nişanlın olarak tarih sayfalarında kalsın..Bu ömür ha şuna baktı mı ha bakacak mı ile geçmez,yazıktır sinirlerine..Güven duymadığın kişi kuzenin mi nişanlın mı? Önce onu ölç kafanda...
Bu arada 91 doğumlusun sanırım.Evlilik bu yaşta çok zor be güzelim,ne acelen vardı?Daha kişilikleriniz yeni yeni oturuyor,çok tedirgin zamanlar geçireceksin gibi geldi bana evlenirsen.
Yine de karar senin,kolay gelsin..

Canim bak dilarem cok dogru seyler söylemis.
Hic birsey söyleme kimseye. Yasanacak seyler varsa zaten yasiyoruz.
Kuzenin baskalarinin yaninda (özellikle nisanlinin)kendi gibi degilse, degisiyorsa ozaman nisanlin yanindayken onunla görüsme.
Ben hic sevmem öyle insanlari, yalnizken iyi, toplum icindeyken sifr odak noktasi olmak kendini göstermek icin degisen insanlara tahammülüm yoktur.
Mesafe koyacaksin.

kuzenın bence de yaptıgının ciddiyetinin farkında degil aklı havada daha, herkesin kendini begenmesini istiyor olabilir cok cirkin tabiiki.. nişanlın da iyi niyetli dusunursek sen hep kuzenınle geziyorsan sen arkadaslarını tanımak ıstıyorum demişsin ya ondan o da kuzenını tanımak istiyormuyum demiş olabilir.. kotu ıhtımal de kotu işte.. ama bence kuzenınden uzak tutmam cozum degil.. bugun kuzenıne yan bakan yarın neler neler yapar! oluruna bırak ama gozunu de ıyı ac derim ben ! ben senın yerınde olsam 1000 tane tuzak kurmustum sımdıye kadar ama tabıı benımkıde ıyı bırsey degıl ayrı..

ne tuzağı kurayım şimdi ben kötükedihüso

Sorunlu bir ilişkiniz var bi hamileyim diye sevgilinize yalan söylüyorsunuz,kuzen tuhaf,bence evlilik için sağlıklı bir ortam oluşmamış daha,biraz daha erteleyebilirsiniz evliliği,tabi karar sizin guclubacismile

Sorunlu bir ilişkiniz var bi hamileyim diye sevgilinize yalan söylüyorsunuz,kuzen tuhaf,bence evlilik için sağlıklı bir ortam oluşmamış daha,biraz daha erteleyebilirsiniz evliliği,tabi karar sizin guclubacismile

hamileyim mi demiş ben orayı atladım mı , buse nişanlına hamileyim mi demiştin ?

ben nişanlınızın verdiği örneği hiç normal bulmadım
ne garip bi söylem o öyle
siz arkadaşlarıyla evde mi buluşmak istediniz ki o size kuzeninizin evine gitmekten bahsediyor
üzgünüm ama hiçte masumane gelmedi bana arkadaşım

:1shok:

31 yaşında bir ablan olarak, ben de hiç normal bulmadım.
Sanırsam siz, yani senin de kuzeninin de ve nişanlının da yaşı evlilik için küçük. Dolayısıyla daha flört dönemindesiniz ki böyle çocukça sıkıntılar çıkıyor.
Ama ben nişanlımı seviyorum, onun kafasındaki bu fikiri yok eder de mutlu mesut geçinirim dersen kuzenine acil olarak bir erkek arkadaş bul. Ama bunu yaparken, kızı işkillendirme profesyonel ol. Allah kolaylık versin.

Back
X