kuzenim sevgilimden mi hoşlanıyor ?

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
29
benım 10 aydır bır ilişkim var zaten burda konulardan biliyosunuzdur .
ufak tefek sorunlar dısında öyle büyütülecek bir olayımız olmadı .
sevgilim bana yaklaşık 2 3 hafta önce x kuzenımden rahatsız oldugunu söyledi zaten normal de sevmezdi ama aynı ortama gelince mecbur konusurdu .
sevgilim kuzenımın ona bakışlarından rahatsız oldugunu ve ondan hoşlandıgını idda etti .
kuzenım surekli sevgilimi kast ederek onun gibi bi sevgilim olsa gibi sözler kuruyo .
mesele bız sevgilimle tartısıyoruz dıyelım kuzenım mudahale etmeye calışıyo surekli bana ayrıl dıyo .
cocugun yüzüne iyi , benle yalnız olunca kuzenım surekli sana göre degıl sen universite okuyosun o ilk okul mezunu fılan dıyo . mutlu olamazsınız dıyo .
sevgilim geldigi zaman oda gelmek istiyo yada cocugun yanımda oldugunu bile bile sacma sapan nedenlerden benı arıyor . selam soyle dıyo sonrada .
en bomba olayda sevgılım bana hedıye olarak bı telefon aldı . kuzenımde o telin aynısından hidip kendıne almıs aynı renk bide .
kuzenım zaten bıraz kıskanc bi insan yada özeniyomu desem bilemedim . ben kendıme bi laptop aldım arafan 1 hafta gecmeden aynısından aldı vs vs . ben simdi napım ?? nasıl davranım

Yaşlar kaç ?
Sadece size özeniyor olabilir
Ama yanında farklı o yok iken farklı olması kafa karıştırıyor

Gorusme ve ona sevgilinle ilgili hicbisey anlatma

Bütün bu kadar şeyi yazıp bir de soruyor musun kuzeniniz fesatın önde gideniymiş arkanıza bakmadan kaçın sevgilin ve sen

Bütün bu kadar şeyi yazıp bir de soruyor musun kuzeniniz fesatın önde gideniymiş arkanıza bakmadan kaçın sevgilin ve sen
genel olarak kuzenım zaten bıraz benım yaptıklarımı aldıklarımı alan bırıydı o yuzden bu olay benım gozume carpmadı . ama sevgilim dedıkten sonra fark etmeye basladım

Yaşlar kaç ?
Sadece size özeniyor olabilir
Ama yanında farklı o yok iken farklı olması kafa karıştırıyor
21 yasındayız kuzenımle ben . sevgilimde 23 . bana söyle geliyor kuzenım zaten benım yaptıgım herseyı aldıgım herseyı alıyo acaba sevgılımıde bu yuzdenmı yanasmaya calışıyo

"Kuzen"den bahsediyoruz..
Sizi örnek alabilir,size özenebilir hatta sizin sahip olduğunuz hayat şartlarına sahip olmak da isteyebilir..
Ama 10 aylık "sevgilinizin" hiç acaba mi demeden çekinmeden ondan rahatsız olduğunu,hoşlandigini söylemesi beni sanırım kuzenimin davranışlarından daha fazla rahatsız ederdi..

sevgilim kendi hislerine çok güvenen biri . bunu hissetiginde bana açıkca söyledi

21 yasındayız kuzenımle ben . sevgilimde 23 . bana söyle geliyor kuzenım zaten benım yaptıgım herseyı aldıgım herseyı alıyo acaba sevgılımıde bu yuzdenmı yanasmaya calışıyo

Daha belli olgunlukta değil bu yaşlar ama olabilir tabi belki hoşlanıyor da olabilir
Devamı gelirse konuşun rahatlayın kuzeninizle
İkilemde kalmazsınız ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…