kuzenim ve esim

bu patavatsızlığı geçmiş art niyetin dibine vurulmuş..hiçbir şekilde görüşme teyzen sorarsa da kızının kalbi bozuk iki dakkada kocamla beni boşatmaya kalktı dersin..
bu kuzenim ilgiltereden gelen teyzemin kizi drgil turkiyedeki teyzemin kizi.teyzem tatile geldi fransaya patacatsizin yanina bende kucik kizi varxteyzemin bama gelemez diye ben gittim yanina.yoksa gitmezdim bile oraya

ders olsun bir daha hiç görüşmezsin çözümü var bak...Allah mutluluğunu bozmasın yuvanı daim etsin canım..

ben var türkçe bilmek ama hiç bişey anlamamak ..

şaka bi yana hele eşinizin geldiğinden sonrasından hiç bişey anlaşılmıyor kusura bakmayın..

anladığım kadarıyla;
1) Herşeyi aileniz dahil herkese anlatmayın, eşiniz ve sizin aranızdaki sorunlar size özel şeylerdir..ayrılmaya karar verdiğinizde dahi sadece çok yakın aile fertlerine yine bilmeleri gerektiği kadar sorunlar anlatılır o kadar..
2)iki gün sonra zaten onu kimse sevmezdi, yok erkeklerle adı çıkmıştı diye aşağılayacağınız insanların evlerine gidip yemeklerini yiyip sohbet etmeyin, kusura bakmayın en sevmediğim şeydir..sen git misafir ol iyi yada kötü seni ağırlasınlar arkalarından demediğini bırakma..bunları söyleyeceğim kişinin evine zaten gitmem diye düşünürüm ben
3)dekolte konusunu da tam anlayamamakla beraber kuzenizin eşi öyle bişey dediyse eşinize neden bağırıyorsunuz hiç anlamadım.
4)sanki çevrenizdekiler değil de sizin kendinizle çözemediğiniz bir durumunuz , bi huzursuzluğunuz var gibi geldi bana..illa hata arayacaksanız kendinizden başlayın devamının zaten geleceğiniz siz de göreceksiniz.

valla yazı karışık bir de Avrupa Birliği gibi çeşitli ülkeler olunca ben koptum. hayırlısı

slm arkadaslar.benim bi kuzenim var ailede kimse onu sevmez.yani sulalede..o fransada ben isvicredeyim. yakin iki ulke birbirine.kucukken bi kac kez bir araya grlmisizdir, ama hep erkekelrle adi cikmistir,surekli duymusumdur.Onun evine bir kere aram cok kotuyken gitmistim esimle,kavgaliydik.Orda ona anlattim herseyi, kuzenimde bana kocasinin fal baktigini demisti.Esin seni sevmiyor cocuk icin katlaniyor,yuzume olmayacak ayrilacaksiniz bigun dedi.kuzenimde bana bosanirsan yanima gel buraya irtica et dedi..falan(.neyseki ben esimi esim beni seviyor.sacma sapan birsuru kavgamiz kocaman olup cikmistir..ama 4yillik evliyiz suan.) omzaman ben abime anlattim ona guvenmememi soyledi. Senin ozelini esine anlatmiski esi sana fal baksin kafani karistirsin diye drdi. bi sene sadece telden bi kac kez gorustuk. ingiltwreden teyzem geldi onun evine gittim bir hafta once,teyzemi gormeye.Bu bize faldan acti konuyu gene.Ben okul okumak istedigimi ev degistirmek istedigimizi demistim kuzenime.. kuzenimin kocasi .bana okulumla ilgili olacagini ama evden ayrilacagimi baska eve grctigimde esim kafayi yiyecek bi tercih yapacak falan dedi.Genel olarak kuzenimin benimle ilgili bilgidi konular uzerine olumsuz seyler soyledi evliligimle ilgili. acayip bozuldum.Kuzenim: kesin cikiyor diyor kime ne dese hic sasmadi,yuzune bakar aldatildigini yada aldattigini bile bilmistir dedi.Dikkat et cikar diye uzerinde defalarca durdu kuzenim.beyseki esim beni almaya geldi.kuzenim esi italyan turkcesi yok.esim italyan kulturinin turklere benzedigini dddi.bende evet dedim. kuzenim ordan atildi.evet ayni mesela benim goguslerim acilmis esim senin esinin yanindak gorur kdiye beni uyardi dedi.falan.bende bozuldum esimden mi kiskandi seni diye.Ondan sonra kuzenim benim acik giyindigimi bilir.kuzenimin kocasi dedi acik kadinlar hafif kadin kadin diye yanimda grkzdirmem falan.esim bak falan boyle oluyor iste dedi.doldu yani..masadan kalktim kuzenim devam etti. esim sinirlendi bana bi bok anlamiyorsun birda sana bisry drnmiyor falan.bende ona degil. nasil sana diyebiliyor gogsum acildi bakar diye esim, toplan ustune bisry giy diye.aileden kisanilmak olmaz dedim..konu sacma sapan yerlere gitti.esimle ilgili bi kiskanclik olayim vardi. teyzrme anlatmistim.konumda var onla ilgili.esimin yaninda ayni konuyu acti.esim ayip cok utandirdin beni dedi.aramiz bayagi gerildi.kuzenim daha esimi yeni tanimis sen oglani cok boguyosun falan demeye devam ediyor..tam daoldurdu esimi resmen.Esim uyumaya gitti ben agladim. kuzenime dedim bak daha yeni taniyosun boylemi konusulur.bisry olsa ailen de boyle diyor diyecek dedim.ozur mozur diledi falan ama icim burkuldu o an..esime konuyu acmadim tekrar daha kotu olmayalim diye. konu su ki .benim bu kezenim art niyetlimi yoksa patavatsizin tekimi anlamadim.ona guvenmiyorum artik.evime gelmek istiyor ama artik ven onu rvimde istemiyorum suohe duydum ondan.guvenim kirildi.teyzemde olanlarda bana hakverdi kuzenim icin patavatsizlik ettin dedi.ama orda ben bi guven kirikligi yasadim. umarim aciklayici olmustur

Kocanıza kuzeninizin kötü niyetinden bahsedin bence. Ve kuzeninizi tersleyin görüşmek istemediğiniğizi söyleyin ya da görüşmek istediğinde hep bir bahane bulun. Kimsenin evliliğinize müdahale etmeye hakkı yok sonuçta siz çocuk değilsiniz. Artı insanlar birbirinden farklı sizin eşiniz veya siz onlar gibi düşünmek zorunda değilsiniz.

Siz kuzenizi kardeş,arkadaş olarak görmüşsünüz ama kuzeniniz arkanızdan iş çevirirmiş,eşi size fal bakarak güya hayatınızdaki sıkıntıları söylüyor,ama burada herşey belli zaten kuzeniniz sizin verdiğiniz bütün sırları eşine anlatmış oda falda görüyorum size söylemiş.kuzenin eşi falcılık mı yapıyor,belki size böyle davranarak çevresini genişletmek istedi.Müşteri bakımından.

Valla ben bunu anladım.kuzenin eşinle senin aranı bozuyor.esini de araya katms.hani aldatılcksn falan.sen sogu falan diye.heralde.teyzen biliymu damadının falcı oldgnu

Valla ben bunu anladım.kuzenin eşinle senin aranı bozuyor.esini de araya katms.hani aldatılcksn falan.sen sogu falan diye.heralde.teyzen biliymu damadının falcı oldgnuo_O

Böylesine basit ve net bir olayı o kadar karmaşık anlatmışsın ki, inanılır gibi değil.
Neyse ... Hoş olmayan tavırları var kuzeninin. Bu yüzden görüşme, bahane bul; araya mesafe koy.
Yapacağın tek şey bu. Hem patavatsız, hem de kötü niyetli bir tip.
Eşinle arandaki sorunları da ona buna anlatma. Kendi aranızda çözün. Başkalarını dahil etmeyin.
Büyütecek bir şey değil. Her zaman böyle insanlarla karşılaşabiliriz.
İstemediğimiz bir durumda da hemen hayatımızdan çıkarırız. Bu kadar.

Fal olayını anladım az buçukta o göğüs olayını hiiiiçç anlamadım..

Bir diyorsunuz kocamın yanında öyle denir mi bir diyorsunuz ki kuzeninize kocan seni eşimden mi kıskandı diye..
Aile içinde kıskançlık olmazmış fln.. ama aynı zamanda siz bozulmuşsunuz falan filan..

Birde teyzeniz hangi konuda size hak verdi anlamadım...

Sözün özü yorumum anca şu yönde olabilir kuzeninizle aranızı koruyun eşinizlede oturun konuşun küs kalmayın

kisaca soyle diyebikirim kuzenim fransada yasiyor edinden bosanmis yeni esi italyan fal bakiyor.fakat fal baktiginda inanilmaz olumsuz sryler soyledi.ve ben anladim bundan fal bakarken drdiklerinden kuzenim anlatmis herseyi ona.evinede teyzem oraya misafir gittigi icin gittim.ingilterede yasayan teyzem ona misafir gitti.onun ciin.ordada esim beni almaya geldiginde abuk subuk seyler konustu ve bana akil verdi esimin yaninda sen kocani boguyosun yankis yaoiyosun falan filan.aramizda konusulan birseyide ornek verdi ve orda esimoe tartistik.teyzrmde kuzrnime kizdi.ben kuzenime artik art niyetli yada olmadigini ankamadim.kucukkende samimi degildik.yas olarak benden buyuktu ve uzaktaydi.fazla tanimiyorum.toplam 3kere gorustuk diyebikirim.ama butun aikem misvicreye grldigimde onunla konustugumu duyunca uzak dur eciine kiyma demisti.esimle ilk tanistirdim orda aramizi acti.ozur diledi ama faydasi olmadi bana

Back
X