Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kuzenim ilgiltereden gelen teyzemin kizi drgil turkiyedeki teyzemin kizi.teyzem tatile geldi fransaya patacatsizin yanina bende kucik kizi varxteyzemin bama gelemez diye ben gittim yanina.yoksa gitmezdim bile orayabu patavatsızlığı geçmiş art niyetin dibine vurulmuş..hiçbir şekilde görüşme teyzen sorarsa da kızının kalbi bozuk iki dakkada kocamla beni boşatmaya kalktı dersin..
slm arkadaslar.benim bi kuzenim var ailede kimse onu sevmez.yani sulalede..o fransada ben isvicredeyim. yakin iki ulke birbirine.kucukken bi kac kez bir araya grlmisizdir, ama hep erkekelrle adi cikmistir,surekli duymusumdur.Onun evine bir kere aram cok kotuyken gitmistim esimle,kavgaliydik.Orda ona anlattim herseyi, kuzenimde bana kocasinin fal baktigini demisti.Esin seni sevmiyor cocuk icin katlaniyor,yuzume olmayacak ayrilacaksiniz bigun dedi.kuzenimde bana bosanirsan yanima gel buraya irtica et dedi..falan(.neyseki ben esimi esim beni seviyor.sacma sapan birsuru kavgamiz kocaman olup cikmistir..ama 4yillik evliyiz suan.) omzaman ben abime anlattim ona guvenmememi soyledi. Senin ozelini esine anlatmiski esi sana fal baksin kafani karistirsin diye drdi. bi sene sadece telden bi kac kez gorustuk. ingiltwreden teyzem geldi onun evine gittim bir hafta once,teyzemi gormeye.Bu bize faldan acti konuyu gene.Ben okul okumak istedigimi ev degistirmek istedigimizi demistim kuzenime.. kuzenimin kocasi .bana okulumla ilgili olacagini ama evden ayrilacagimi baska eve grctigimde esim kafayi yiyecek bi tercih yapacak falan dedi.Genel olarak kuzenimin benimle ilgili bilgidi konular uzerine olumsuz seyler soyledi evliligimle ilgili. acayip bozuldum.Kuzenim: kesin cikiyor diyor kime ne dese hic sasmadi,yuzune bakar aldatildigini yada aldattigini bile bilmistir dedi.Dikkat et cikar diye uzerinde defalarca durdu kuzenim.beyseki esim beni almaya geldi.kuzenim esi italyan turkcesi yok.esim italyan kulturinin turklere benzedigini dddi.bende evet dedim. kuzenim ordan atildi.evet ayni mesela benim goguslerim acilmis esim senin esinin yanindak gorur kdiye beni uyardi dedi.falan.bende bozuldum esimden mi kiskandi seni diye.Ondan sonra kuzenim benim acik giyindigimi bilir.kuzenimin kocasi dedi acik kadinlar hafif kadin kadin diye yanimda grkzdirmem falan.esim bak falan boyle oluyor iste dedi.doldu yani..masadan kalktim kuzenim devam etti. esim sinirlendi bana bi bok anlamiyorsun birda sana bisry drnmiyor falan.bende ona degil. nasil sana diyebiliyor gogsum acildi bakar diye esim, toplan ustune bisry giy diye.aileden kisanilmak olmaz dedim..konu sacma sapan yerlere gitti.esimle ilgili bi kiskanclik olayim vardi. teyzrme anlatmistim.konumda var onla ilgili.esimin yaninda ayni konuyu acti.esim ayip cok utandirdin beni dedi.aramiz bayagi gerildi.kuzenim daha esimi yeni tanimis sen oglani cok boguyosun falan demeye devam ediyor..tam daoldurdu esimi resmen.Esim uyumaya gitti ben agladim. kuzenime dedim bak daha yeni taniyosun boylemi konusulur.bisry olsa ailen de boyle diyor diyecek dedim.ozur mozur diledi falan ama icim burkuldu o an..esime konuyu acmadim tekrar daha kotu olmayalim diye. konu su ki .benim bu kezenim art niyetlimi yoksa patavatsizin tekimi anlamadim.ona guvenmiyorum artik.evime gelmek istiyor ama artik ven onu rvimde istemiyorum suohe duydum ondan.guvenim kirildi.teyzemde olanlarda bana hakverdi kuzenim icin patavatsizlik ettin dedi.ama orda ben bi guven kirikligi yasadim. umarim aciklayici olmustur