- 18 Eylül 2016
- 41
- 16
- 3
- 40
- Konu Sahibi Harleyqueen
40 yaş üstü bir kuzenim var. Bir de gelini var. Gelin derken gelin görümce manasında. İkisi ve ben birlikteyken diğer bazı kuzenler hakkında atıp tutuluyor nadiren de olsa.Gelin bir kuzenim hakkında(x diyelim) kafayı yemiş falan dedi. Hoşuma gitmedi x hakkinda boyle demesi. Zaten ceberrut bir konusma tarzi var. X kuzenim çok problemler yaşadı. Ciddi problemler. Bunun üstüne kafayı yemiş diye konuşması hoş olmadı bence. Ben de onun yaşadığı sorunlar az buz değil buna rağmen doktorasını yapıyor vs dedim. Bu gelinin başka kırdığı potlar da var. Ben de görümce olan kuzenime neden x hakkında böyle diyor. Bir sürü sorun yaşadı kızcağız. X konusunda hassasım öyle konuşulmamalı dedim. Aslında görümcenin arkadan söyledikleri nedeniyle gelinde aile hakkında atıp tutuyor. Gelinin yanlış söylediğini söylerken aslinda kendi hatasını farketsin istedim. Biraz rahatsız olduğunu farkettim. aynı şehirde olduğumuzdan zaman zaman bir araya geliyoruz. Ben gittiğimde veya onlar bana geldiğinde şöyle bir tavır var. Birbirleriyle konuşup duruyorlar. Benle zar zor konuşuyorlar ve lafa girince hafif bi göz ucuyla bakıyorlar. Bunu görgüsüzlük olarak nitelendiriyorum. Ve soğudum özellikle kuzenimden.Kızgınım. Sizce abartıyor muyum?