Ya inanamıyorum!
Buralar hep cahiliyet kokmuş..
"madem kapalı, erkek arkadaşına niye atletli fotograf atıyor?" diyen var yahu bu nasıl bir zihniyet?
Kadının 3 yıllık sevgilisi, atletle de fotograf atar, yanında açıkta oturur, bu sevgilisiyle kendisinin özelidir buna kim karışabilir?
Kız nerden bilsin adamın kansızın önde gideni olduğunu ve bunu başka insanlarla paylaşacağını?
Konu sahibi bi kere kuzeniniz henüz karakterini eline alamamış kusurabakmayın lütfen!
Eski sevgilinin gönderdiği mesajların hesabını sorarken nişanlısı, kuzeniniz diyememiş mi; sanane ulan benim geçmişimden, ben sana geçmişinin hesabını soruyor muyum?" diye..
Bide açıklamamı yapmış? Bide kendisini ifade etmeye mi çalışmış o cühela insana?
Bir kadın kendini neden bu kadar küçük düşürür Allah' ım inanılmaz sinirlendim.
Son olarak kuzeninizin bu kadar cesur olduğunu sanmıyorum ama; nişanlısının hesabına gelen mesajların ekran görüntüsünü alıp savcılığa şikayette bulunur ve konuyla ilgili dava açarsa şayet (ki hiç sanmıyorum), özel hayatın gizliliğini ihlal ve 3. kişilerle izinsiz paylaşmaktan 3 ila 6 yıl arasında hapis cezasına çaptırtabilir o ırz düşmanını.