Kuzenim ve sevgilisi. Yardım etmemiz gerekiyor.

daw18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
21
2
8
Arkadaşlar kuzenim ailenin tek erkek çocugu. Kariyeri yerinde çok dürüst beyfendi biridir. 27 yaşında. Yaşı gereği evliliği düşünmeye başladı. bir kızla tanıştırdı bizi. Kız nasıl sevimli dünya tatlısı biri anlatamam. 21 yaşında. Çok samimi güler yüzlü bir kız. İlk gördüğüm anda içim ısında. Birbirlerine de çok yakışıyorlar. Daha fazla uzatmadan konuya geçelim. Geçenlerde kıza evlenme teklifi için hazırlık yapıyordu. Kız bu durumu fark etmiş ki konuşmak için çağırmış. Kız bakire olmadığını söylemiş. Daha önceli sevgilisi onu evlenme vaadiyle kandırmış. Nişanlı iken 3-4 kere birlikte olmuşlar. Sonra malum son terk etmiş. Kız baya psikolojik destek falan almış kendini öyle toparlamış. Kuzenim çok seviyorum diyor ama içimi kemiren bir şeyler var var diyor. Anladığım kadarıyla tutunacak bir dal arıyor. Bulabilirse affedecek hemen. Ve kuzenim daha önce kimseyle birlikte olmamış. Bunu söyleyince ben çok kararsız kaldım ama kız dürüst yaklaşmış. Bir gelecek kuracaksak bunu bilerek kuralım demiş. Sizce ona nasıl destek vermeliyim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim bayanlar.

kimi aileler için bekaret çok önemli ama namusu bacak arasında değil beyinde, ruhta aramak lazım. üstelik kız kendi isteğiyle anlatmış bilsin diye. gayet güzel bi davranış. kuzenini gerçekten seviyo ki dürüst yaklaşmış yalana başvurmamış. istese diktirir çocuğa da bakireyim derdi ama yalan söylemeye gerek duymamış. çok güzel bi davranış bence

Kuzeninizin içini kurt kemiriyor acaba dürüst mü diye eğri oturup doğru konuşalım bazılarımız için klasik yalandır bu her erkek bilir kuzeniniz çok saf tecrübesiz olsaydı bu kadar takıntı yapmazdı asla ha birlikte olmamıştır mizacı gereği ama çevresinde arkladaşları vs konuşmuşlardır bir şeyler bilir belki hala konuşuyorlardır bana kalır ise bu iş olmaz davul bile dengi dengine ileri de kuzeniniz başına kakabilir yada içine atıp stresden hasta olabilir.

canım kız dürüst davranmış ve anlatmış. ya anlatmasaydı kuzenin hiç bilmeden evlenecekti ? kız herşeyi göze alarak söylemiş. evet bekaret önemli ama insanın ruhu patlak olmasın önemli olan bence bu. kız yaptığından pişmanlık duymuş belli ki. eğer kuzenin gerçekten seviyorsa onu her hali ile kabul etmeli. tutunacak dalı da sevgisi olmalıdır diye düşünüyorum. Eğer gerçekten seviyorsa bu evlenmelerine engel değil.. bence birbirlerine bu kadar yakışıyorlarsa vazgeçmesinler. kız gerçekten sevmese gerçeği söylemezdi kuzenine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…