• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim... Yardim edin lutfen

Siz artık kuzeninizi bırakın.Arkadaşlar bulmayı deneyin.Arkadaşlarımızı biz seçeriz , biz seçtiğimiz için bize daha uygun insanlar olurlar kuzenlere göre.Kuzenle olan bağınız akrabalık , ama arkadaşlarla daha özgür bağ olur aranızda.Bence siz biraz arkadaş bulucak ortamlara girin.

Soruyorum ben seni sıkıyor muyum beni sevmiyor musun diye ay hayir oyle sey olur mu sen benim canimsin vs diyor
Bunu sormaniz bile saçma. Evet senden bunalıyorum kaciyorum diyecek hali yok ya kobarca geçiştiriyor. Ustune gitmeyin .Benim de benden 2 yas buyuk kuzenim var ben 25 o 27 yasinda .Evlerimiz yakın sayılır waptan haftada bir filan konusuruz evine gitmeyeli 3 ay olmustur .Cunku herkesin hayat telaşı farkli .Ben okula gidiyorum o ise gidiyor ayni sekilde .Ben hamileyim onun cocugu krese gidiyor vs vs .Dertler de ilgi alanlari da farkli .

Demek ki kuzeninizin Y ile daha farklı ve uyumlu olduğu paylaşımları da var. Kuzeninizi sürekli bir destek mekanizması olarak görürseniz boğulabilir. Mesela bundan sonra sürekli derdinizi anlatmak yerine ona da sorun nasıl olduğunu, bırakın biraz o anlatsın siz dinleyin. İlişkinizi normal sınırlara çekmeye çalışın.

Size dert olan sey onu boğmuş olabilir .Ben surekli ayni dertleri dinlesem bunalirim sahsen .Bir de aradaki yas farki fazla .Onun hayata bakışı, kaygilari,ilgi alanlari daha farklidir eminim .Bir de sizin x ten baska samimi kimseniz yok diye o sadece sizle ilgilenecek degil y ile de gezer tozar z ile de.
Matematik denklemi gibi olmuş x+y=z :D

Demek ki kuzeninizin Y ile daha farklı ve uyumlu olduğu paylaşımları da var. Kuzeninizi sürekli bir destek mekanizması olarak görürseniz boğulabilir. Mesela bundan sonra sürekli derdinizi anlatmak yerine ona da sorun nasıl olduğunu, bırakın biraz o anlatsın siz dinleyin. İlişkinizi normal sınırlara çekmeye çalışın.
Surekli degil sadece bir kez boyle bi durumda yardim istedim

Sizin gibi bir arkadasim vardi. Surekli bunalimda bilmem kac defa intihar tesebbusunde bulundu.. cok sevdigim halde bir sure sonra mesafe koydum mesajlarina aramalarina cevap vermedim. Cunku bunaldim ciddi ciddi bunaldim.
Kusura bakmayi kimse sizi bu kadar cekmek zorunda degil. Karsinizdaki doktor degil..

Surekli degil sadece bir kez boyle bi durumda yardim istedim

Anlıyorum fakat siz farketmeden sürekli kendinizden sorunlarınızdan vs bahsediyor olabilirsiniz ve bu muhabbet onu sıkıyor olabilir. Bence bu kadar takılmayın ve üzerinde durmayın. Kendinizi Y ile de karşılaştırmayın. Tedavinize odaklanın, siz ne kadar iyi hissederseniz bu enerjiniz de herkese o kadar yansıyacaktır. Zamanla ilişkileriniz de bu eksende düzelecektir. Psikolojik sorununuz nedir?

kuzenim var ben onlarin geliniyle iyi anlaşırım ... ailede 1 gelin hariç digerleri gıcık oluyor onla samimi olmama... kuzenimde gelinleri benle konusunca gıcik oluyor hemen suratı düşer...düşmaniyim sanki soguk soguk bakar... ben kuzenimi cagirmam cunku karakterini sevmiyorum ve ortak ilgi alanlarimiz yok ... şimdi kuzenim diye niye onu çekmek zorundayim... ki gelinleri ile samimiyim ama her dakika gel benle ilgilen diyemem ...kuzenim gelinlerine bagimli ama sadece benle ilgilensin gezsin der...gecen gelmis niye size geliyorda bana gelmiyor diyor ...

Kuzenin senin ona bağımlı olduğun ladar bağımlı değil.
Resmen karı koca ilişkisi gibi kıskançlık yapıyorsunuz.
Ayrıca sürekli ağlayan sürekli dert anlatan sürekli sorunlu sürekli negatif enerji veren insanlar diğerlerinin yaşam enerjisini tüketir.

Derdini paylaşmak başka takıntılı olmak başka.

He birde sadece derdi için rahatlamak için insanlarla ilişki kuran tiplerdenseniz sizinle ilişkisinde mesafeli olması normal.

İnsanları ağlama duvarı niyetine kullanıyorsan senden kaçarlar.

Bence sorunlarını çözmek için destek al. Derdini anlat paylaş ama insanı benzdirme belki düzelir...

Kuzeninize çok fazla bel baglamissiniz sizde onu sallamayin aramayın dersi izi anlatmayın..

Canınız sıkılmasın ama açıkça konusayım kuzeniniz sizi zaten cepte ne olursa olsun bırakmaz gözüyle bakmış.
Utanmasa ben mesafe koyuyoru ama bana yapışıyor tabiri vardır ya onu bile kullanmıştır.
Sizin yapacagınız tek şey o yokmuş gibi davranmak.
Yeni arkadaş yada eski arkadaşlarınızla vakit geçirin,Mesgale bulun kendinize.
Sorunlarınızın cözüm yolu intahar değildir zaten intihar acizlik zayıflıktır kaç yasındasınız bilmiyoum ama güçlü olmaya ihtiyacınız var sizin.Canınız sıklınca buraya yazın mesela .
Unutmayın güçlü kadınları herkez sever peşinizden siz koşturun siz aramayın o arasın.
Yanlış anlamayın sakın ben çok ker sorunların içinde boguldum ağır depresyon da geçirdim ve yalnızdım arkadaşım vardı ama kimseyi arayıp kafa şişirmek istemedim hatta o dönem insan üzgün depresif oluyor bazen kırıcı dahi olabiliyor bu sebepten bir müddet uzak kalmıştım.Bu dönemde kitap okurdum komedi filmleri izlerdim ama unutmayın kimsenin kimseye faydası sok sorunlarınızın üstesinden yine siz geleceksiniz.Sevgiler.

Canınız sıkılmasın ama açıkça konusayım kuzeniniz sizi zaten cepte ne olursa olsun bırakmaz gözüyle bakmış.
Utanmasa ben mesafe koyuyoru ama bana yapışıyor tabiri vardır ya onu bile kullanmıştır.
Sizin yapacagınız tek şey o yokmuş gibi davranmak.
Yeni arkadaş yada eski arkadaşlarınızla vakit geçirin,Mesgale bulun kendinize.
Sorunlarınızın cözüm yolu intahar değildir zaten intihar acizlik zayıflıktır kaç yasındasınız bilmiyoum ama güçlü olmaya ihtiyacınız var sizin.Canınız sıklınca buraya yazın mesela .
Unutmayın güçlü kadınları herkez sever peşinizden siz koşturun siz aramayın o arasın.
Yanlış anlamayın sakın ben çok ker sorunların içinde boguldum ağır depresyon da geçirdim ve yalnızdım arkadaşım vardı ama kimseyi arayıp kafa şişirmek istemedim hatta o dönem insan üzgün depresif oluyor bazen kırıcı dahi olabiliyor bu sebepten bir müddet uzak kalmıştım.Bu dönemde kitap okurdum komedi filmleri izlerdim ama unutmayın kimsenin kimseye faydası sok sorunlarınızın üstesinden yine siz geleceksiniz.Sevgiler.
Kac kisi yazdi en iyisini siz yazdiniz. Allah razi olsun soylediklerinizde sonuna kadar haklisiniz artik zaten umursamayacagim onu

Benim tipkimin aynisini yasayan en yakin arkadasina muhtesem destek oluyor ama sorun dertli insanla arkadas olmamak degil oda dertli
Sizede destek olmuştur zamanında. Ama dertlerin ardı arkası kesilmeyince uzaklaşmıştır. Belki o arkadaşta kuzeninize yardımcı oluyordur. Bazen o kadar kendi sorunlarına dönüyor ki insanlar karşısınsaki mutlu mu, kırgın mu, hayatı yolunda mu farketmiyor bile.

Back
X