- 27 Nisan 2015
- 26
- 5
- 86
- 34
- Konu Sahibi nehirincisi
-
Ailesi emin olsun etraftan duymaları çocuklarını kaybetmekten daha iyidir. Bu kafadan kurtulmadiktan sonra kuzeniniz de yüz bulup devam edecekKızlar merhaba ben eski üyeyim ama ilk defa bir konu yazıyorum inşallah doğru yere yazmışımdır. Çok sevdiğim bir kuzenim var çocukluğumuz birlikte geçti yıllardır uyuşturucu madde kullanıyor. İleri boyutta artık uyuşturucu alabilmek için evden ve etrafından bişeyler çalıp satıyor kimse başa çıkamıyor. Gittiği psikiyatr klinikte yatarak tedavi olması lazım ancak öyle bırakır demiş fakat ailesi öyle hastaneye yatmalı bir tedavi olmasına yanaşmıyor etraftan duyulcak rezil olucaz vs diye de kaygılanıyorlar, sanırım kendisi de şuan pek bırakma niyetinde değil. Çevresinde klinikte yatarak tedavi olup iyileşen tanıdığı olan var mı acaba? Sizce nasıl bir yol izlenmeli nasıl ikna edilmeli bunun için
Kuzenim için de öyle demiş götürdükleri psikiyatr daha önce başka yöntemleri denemişler ama işe yaramamış artık yatmaktan başka çaresi yok ancak öyle kurtulur demiş. Eşinizin arkadaşı tamamen düzeldi mi gittikten sonraEşimin üniversitede bir arkadaşı vardı klinikte yatarak düzelmiş. Bunun başka yolu yok. Çocuklarının sağlığı kendi rezilliklerinden önemli olmak zorunda. Eğer bağımlılık daha da kötüye giderse daha çok rezil olacaklar zaten.
Ben de aynı sizin gibi düşünüyorum. Biz akrabalar olarak birbirimize çok bağlı bir aileyiz hepimiz yardımcı olmaya çalışıyoruz tedavi olsun diye ikna etmeye çalışıyoruz ama bir çare olacak mı bilmiyorumAilesi emin olsun etraftan duymaları çocuklarını kaybetmekten daha iyidir. Bu kafadan kurtulmadiktan sonra kuzeniniz de yüz bulup devam edecek
Amatem de yatıp sonrasında ilaçla tedavi görüp bırakan tanıdığım var. Böyle aile olmaz. Çocuk evi satsin ancak akılları başlarına gelir de öyle hastane fikrine alisirlar.Kızlar merhaba ben eski üyeyim ama ilk defa bir konu yazıyorum inşallah doğru yere yazmışımdır. Çok sevdiğim bir kuzenim var çocukluğumuz birlikte geçti yıllardır uyuşturucu madde kullanıyor. İleri boyutta artık uyuşturucu alabilmek için evden ve etrafından bişeyler çalıp satıyor kimse başa çıkamıyor. Gittiği psikiyatr klinikte yatarak tedavi olması lazım ancak öyle bırakır demiş fakat ailesi öyle hastaneye yatmalı bir tedavi olmasına yanaşmıyor etraftan duyulcak rezil olucaz vs diye de kaygılanıyorlar, sanırım kendisi de şuan pek bırakma niyetinde değil. Çevresinde klinikte yatarak tedavi olup iyileşen tanıdığı olan var mı acaba? Sizce nasıl bir yol izlenmeli nasıl ikna edilmeli bunun için
Evet hatta dine filan yoğunlaştı. Bizden iyi.Kuzenim için de öyle demiş götürdükleri psikiyatr daha önce başka yöntemleri denemişler ama işe yaramamış artık yatmaktan başka çaresi yok ancak öyle kurtulur demiş. Eşinizin arkadaşı tamamen düzeldi mi gittikten sonra
Hırsızlık falan yapmaya kadar gitmiş olay bunlar rezillik değil mi sanki? Çocuklarının geleceği ve sağlığı söz konusu ortadayken bunları düşünmesinler bir zahmet.ailesi öyle hastaneye yatmalı bir tedavi olmasına yanaşmıyor etraftan duyulcak rezil olucaz
Ailesine yardımcı olmaya çalışıyoruz ama bu konuda kimsenin çok bir bilgisi de yok ilk defa başımıza böyle bişey geldi annesi zorla psikiyatra götürdü işte o bi iki tedavi uygulamaya çalışmış ama bu kliniğe yatırma olayıyla ilgili detaylı bilgilendirmek lazım en iyisi amcamlarıAllah yardımcınız olsun fakat ancak AMATEM de yatarak tedavi olur.Yattığını herkes bilmeyebilir fakat madde alınca etrafa hatta ailesine zarar verebilir bunu biliyorsunuzdur.Ailesine bunları söyleseniz yani böyle olaylarda daha çok insan duyuyor.Hatta araştırabilirsiniz geçen ay haberlere çıkmıştı Konya da bir genç ailesini rehin alıyor itfaiye polis komsular aileyi zor kurtarıyor.Yani demek istediğim bir an önce tedavi olması lazım kendine ve birine daha co zarar vermeden.Kimsenin kimseyi kınama yâda yargılamaya hakkı yok zaten.
191 diye bir hat var madde bağımlilararina ve yakınlarına danışmanlık hizmeti sunuyorlar.Bu numarayı arayabilirler.Ailesine yardımcı olmaya çalışıyoruz ama bu konuda kimsenin çok bir bilgisi de yok ilk defa başımıza böyle bişey geldi annesi zorla psikiyatra götürdü işte o bi iki tedavi uygulamaya çalışmış ama bu kliniğe yatırma olayıyla ilgili detaylı bilgilendirmek lazım en iyisi amcamları
Hadi ya ne iyi olmuş Allah bozmasınEvet hatta dine filan yoğunlaştı. Bizden iyi.şimdi alkol dahi tüketmiyor.
Tamam söyleyim teşekkür ederim hepinize191 diye bir hat var madde bağımlilararina ve yakınlarına danışmanlık hizmeti sunuyorlar.Bu numarayı arayabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?