Kızlar bu seferki derdim kuzenim.. kendisi nereye gittiğimi görse oraya gidiyor saçımı hangi renge boyatsam o renge boyatıyordu(33 yaşında)
takılarımız giysilerimiz hele ne kadar benzer hiç o konuya girmiyorum bile. siz düşünün(kendisinin birden karşıma çıkıp ay bak ikiz olduk falan dediği bile oldu)

hatta konuda açmıştım buraya. beni engelledi sonra whatsapptan (ben hiç bişey dememişken. tartışma falan olmadı aramızda niye engelledi bende bilmiyorum:) ). annemle konuştuklarını duyuyordum bazen o kadar, dahada iletişimimiz kalmamıştı yani engelden sonra..
geçen engelimi açmış bana mesaj attı evleniyorum düğünüme beklerim diye. tuhafıma geldi o kadar hafta, o kadar ay sen sus sonra engeli aç ilk dediğin evleniyorum demek olsun..
ama mutlu oldum adına tebrik ettim. neyse dedim belli etmedim kırgınlığımı..
bugün bana yine mesaj attı bu gelinlik modeli nasıl sence diye bende güzel yakışır sana dedim. sonra beni aradı hemen, ay bencede güzel falan diye konuştu bende aynen evet falan dedim :)) senin gelinliğinin modeli nasıldı ya beğenmemiştim hiç dedi laf arasında:) ben yakıştırmıştım kendime dedim. yok hiç güzel olmamıştın hatırlıyorum dedi güldü. beni boşver sen nasıl olucaksın kendi düğününe bak dedim o gülünce bende boşverdim güldüm öylesine demiştir diye. o ne demek hiç eleştiriye gelemiyorsun ya dedi. sinirlendi neye uğradığımı şaşırdım. neyse işim var görüşürüz dedi suratıma kapadı ben bişey diyemeden. ne oldu ne bitti anlamadım

akşam annem aradı kızım sen kuzeninle niye dalga geçmişsin bakiyim dedi :)) anlattım kötü bir amacım yoktuki dedim. annemde bir dahakine dikkatli konuş dedi. çocuk sandım kendimi bir an:)) kuzenimin beni anneme resmen çocuk gibi ispiyonlaması(!) anneminde beni resmen sorguya çekmesi hiç hoşuma gitmedi kızlar.
Neyse asıl soruma derdime döneyim kızlar.düğün bu sene olacak dedi kesin tarih yok.. sizce gideyim mi? inanın içimden hiç gitmek gelmiyor..
küçüklüğümden beri hep beni dışlıyordu hep anneme kendisini melekmiş gibi gösteriyordu hatta şimdi bile kendisi annemle benden daha çok konuşur.. Anlayacağınız hiç yakınlığımız olmadı. .öncedende hep ben daha iyiyim ben daha güzelim mesajları veriyordu teldeki konuşmaya takılmadım o yüzden :)) sizce gideyimmi? hiç gitmek içimden gelmiyor ama gitsem yine dedikodum dönecek gitmesem ayrı bir dert yine çenesi durmayacak ailemde lafını edip durucak.

şimdiden düşünmeye başladıysam siz düşünün kızlar nasıl stres olduğumu