Kuzenim

chopinnocturne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
791
86
48
35
İçel Mersin
Merhaba arkadaşlar, benim çok büyük bir derdim var konusu da kuzenim. Biz kuzenim le aynı sınıftayız ve kuzenim beni çekemiyor gibi birşey. Devamlı arkamdan konuşuyor. Mesela geçen pazartesi günü kuzenim arkadaşıyla küstü ve arkadaşı hemen kuzenimin benim hakkımda konuştuklarını anlattı. Ve o anlattığı şeyler affedilir gibi değildi. Anlattığı yani daha doğrusu uydurduğu yalan şuymuş güya ben almanyadayken (yani 9-10 yaşlarımdayken) birisiyle yatmışım gibi yalanlar, ve işin kötü yanı erkeklere söylemiş bunu. Ve sorun şu ki hesap sormaya gitsem arkadaşım bana güvenerek bir sır verdi bana bozulur hatta küser. Ama hesap sormazsam daha doğrusu kendimi temize çıkarmazsam adım çıkmış olarak kalcağım ve belki bu olay benim evliliğimi bile etkileyecek. Birde ben çok sinirlenip okuldaki rehber hocasına anlattım bu olayı ve o şöyle dedi " bu olay okulumuzun ismi içinde önemli bir olay, ben kaç kişiye anlattığını öğrenmem lazım" gibi şeyler söyledi bana. Şimdi ya arkadaşımı kenara çekip kimlere söylemiş diye sorarsa. Arkadaşım bana ömür boyu küser ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum lütfen yardım edin bana

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Küserse küssün!
Senin namusundan daha mı önemli arkadaşının küsmesi.
Resmen iftira atılmış,hala arkadaşım küser diyorsun.

Back
X