Kuzenim!

sabredecek bişey yok ki. belli ki konuşmyosunuz, laf sokma vs de yok. duanı et gel. kafaya takılacak bi durum yok yani. ay olmuş yıl olmuş, giden gitmiş. neyi sorun ettiğinizi anlamadım. kardeşiniz değil sonuçta.

Kardeşim gibiydi zamanında. Ve acaba sorun bende mi diyorum sorun ettiğim bu.

ben sizde bi hata göremedim eşiniz rahatsız oluyor diye sigara içmelerine müsade etmeyerek bence doğru olanı yapmışsınız ev ikiniizn evi ve buna saygı duymak zorundalar..
bende olsam silerdim.
duanı et evine git boşver değmez.

Kardeşim gibiydi zamanında. Ve acaba sorun bende mi diyorum sorun ettiğim bu.

sizde sorun yok ki. laf sokmuş, düğününüze gelmemiş niye sarılıp barışmayı umuyosunuz ki. çok iyi niyetli gibisiniz.

sizde sorun yok ki. laf sokmuş, düğününüze gelmemiş niye sarılıp barışmayı umuyosunuz ki. çok iyi niyetli gibisiniz.

İşte ortada çok da büyük bir şey olmadığı ve cenaze evi olduğundan. Çabuk affederim ben, nikahtan sonra da arasaydı evime gelseydi olmazdı böyle.

Ceza evindeyim halamı kaybettik diye okudum aklımdan neler geçti kız Allah napmasın beni :D
O sonradan görmeler gibi olmuş.
Yerinde olsam hiç pas vermezdim

İşte ortada çok da büyük bir şey olmadığı ve cenaze evi olduğundan. Çabuk affederim ben, nikahtan sonra da arasaydı evime gelseydi olmazdı böyle.

dertsiz başınıza dert arıyosunuz. bu kadar takılmayın. ilerde bi ortamda karşılaşınca siz yine keşke barışsak :// moduna girecek gibisiniz.

boşverin ya. ne üzülüyosunuz.

ben sizde bi hata göremedim eşiniz rahatsız oluyor diye sigara içmelerine müsade etmeyerek bence doğru olanı yapmışsınız ev ikiniizn evi ve buna saygı duymak zorundalar..
bende olsam silerdim.
duanı et evine git boşver değmez.

Hah bakın işte onlar kocalarına, damatlarına yani ailedeki erkeklere çok önem verir. Ben de aslında eşimi düşünerek onların yaptığını yaptım ama demek ki küsecekleri varmış.

dertsiz başınıza dert arıyosunuz. bu kadar takılmayın. ilerde bi ortamda karşılaşınca siz yine keşke barışsak :// moduna girecek gibisiniz.

boşverin ya. ne üzülüyosunuz.

Yok girmem iyi ki silmişim sağdan soldan. Şu dua bitsin ne ölüsü ölüme ne dirisi dirime.

Neden hatalıyım diyorsunuz ki görüşmediğiniz biriyle sosyal medyada sırf akrabasınız diye ekli kalmaya gerek yok.. ev ortamında herkes sigara içse bile içilmesini uygun bulmuyorum bu konuda da sonuna kadar haklısınız bence o koku kıyafete perdelere, mikroplar da duvarlara yapışıp kalıyor.. balkon pencere denen bişey var içen doyana kadar çıksın içsin ama evimde kimmse içemezz

Babam geldi şimdi bu da gitti kucağına çıktı kazık kadar boyuyl. Kıskanıyorum :110:

Demek ki olması gereken buymuş ki bu oldu
Sıkma canını, bu dünyada senden bir tane daha yok
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin işte o zaman zorlaşır hayat

Sonradan görmüşlüğün getirdiği kaprisli bir karakter ve onu pamuklara sarmadığı için suçlu olan bir sen :))) kafana taktığına değmez gerçekten. Sende bi suç görmedim ben.

Bu kadarck seyden bu kadat sgukluk gırıyrsa bsver zaten o kuzen olsa nlur olmasa nolur ne ıyı gunde ne kotu gnde adım atmış ondan kuzen akraba vs vs olmz sende bişi bekleme bır gun guzellıgı bıtınce ovunecek bişiyi kalmaynca gelır kapına kendını bişi sanmıs havalara grmıs.

Back
X