• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenime evlenme teklifi

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Selam kk'nun guzel hanimlari 😊

Benim sorum şu

Kuzenimin erkek arkadasi kuzenime evlenme teklifi etti ve 1 hafta sonra askere gidiyor aileler bile tanismadi boyle bi evlenme teklifi ne kdr dogru ? Sanki kizi kendine baglamak ister gbi bi evlenme teklifi edilmis ben boyle dusunuyorum haksizmiyim

evlilik teklifi zaten aileler tanışsın iş ciddiye binsin die yapılacak bişey değil mi :34: demek ki çocuk işin ciddiyete binmesini istiyor ve bunun için adım atmış :34:askerde fırsatı olamayacagı için de şimdiden yapmıştır, askerden sonra hemen söz nişan olayları olsun die :34: bana çok garip gelmedi açıkçası :44:

Benim sorum şu

Kuzenimin erkek arkadasi kuzenime evlenme teklifi etti ve 1 hafta sonra askere gidiyor aileler bile tanismadi boyle bi evlenme teklifi ne kdr dogru ? Sanki kizi kendine baglamak ister gbi bi evlenme teklifi edilmis ben boyle dusunuyorum haksizmiyim

Kuzeninizin bu çocukla ilişkisi yok mu? Zaten bağlı olmaları gerekiyor, erkek sevgisinin ifadesi olarak evlilik teklif etmiş:16:. Etse suç etmese suç. Erkeklere hak veriyorum bazen. Neden altını kazıyorsunuz ki?:ssz:

Plansız,programsız sorumsuz bir erkek askerden sonra değişen erkek çok kız beklemede kalsın ama aceleye gerek yok olacağı varsa olur ama erkek biraz şeytanlık yapmış gibi

e adam askere gidiyor kız beklesin diye benim niyetim ciddi msjı veriyor . bunda ne var yani . askerdeyken terk edilen bir sürü erkek var çünkü .. iki kişi arasındaki şey seni neden geriyor ki onu anlamadım .. herkes kendi ilişkisinden sorumludur ...

Plansız,programsız sorumsuz bir erkek askerden sonra değişen erkek çok kız beklemede kalsın ama aceleye gerek yok olacağı varsa olur ama erkek biraz şeytanlık yapmış gibi

plansız sorumsuz olduğunu nerden çıkardın pardon ?bu nasıl bir yorum . kk da yorumlara pek yorum yapmam ama . çocukla ilgili birşey bilmeden pat diye sorumsuz diye yapıştırmak saçma . her şeyin bir sırası var . askere yeni gittiğine göre oldukça genç bir erkek ...

Benim sorum şu

Evlenme teklif edilen kuzenin, eden de onun sevgilisi, bu seni niye rahatsız etti ki?
Kuzenin de senin gibi mi düşünüyor, yoksa o hayatından gayet mutlu mu?

Benim sorum şu

Kız kendisini beklesin istemiştir ve teklifini etmiş ne güzeel :16: Askerliğini beklesin gelince olacağı varsa olur canım :21:

Kuzeninizin askerlik bitene kadar onu beklemesi için yapılmış bir teklif gibi geldi bana.

e adam askere gidiyor kız beklesin diye benim niyetim ciddi msjı veriyor . bunda ne var yani . askerdeyken terk edilen bir sürü erkek var çünkü .. iki kişi arasındaki şey seni neden geriyor ki onu anlamadım .. herkes kendi ilişkisinden sorumludur ...

Canim istersen bi yazdiklarimi tekrar oku beni geren bisey oldugunu yazmadim ben orayada seni geren biseymi var okuduklarinda 😊 benim anlatmak istedigim yuzuk takilip aileler tanismadan gidilmesi evlenme teklifi edildiyse en azindan bi aileleri en azindan anneler tanismaz mi haldir kuldur olmamis mi ? Bnu demek istiyorum anlatabildim mi canim ?

Benim sorum şu

bence gayet doğal bir durum benim sevgilimde askere gitmeden önce gelir yüzük takarız diyor sadece evlilik teklifi ile kalsa bile şüphe etmezdim karşılıklı güven meselesi sağlam bir ilişkileri varsa bu şekil olmasının ne sakıncası olabilir ki

Evlenme teklif edilen kuzenin, eden de onun sevgilisi, bu seni niye rahatsız etti ki?
Kuzenin de senin gibi mi düşünüyor, yoksa o hayatından gayet mutlu mu?

Beni şu sekilde ilgilendiriyor canim kuzenim daha 3 aydir taniyor bu cocugu ben cocuga guvenmiyorum kendine baglayp gitmesi normal mi aileler tanissa daha ciddi bisryler soz konusu ya yapmasin yda gercek bi soz yapsin kendi aralarinda takmalari cok hos gelmedi kuzenimde benm gbi dusunuyor ve napicagni blmiyor

Kuzenin biriyle ilişki kuracak kadar büyümüşse arkasını takip etmek sana düşmez. Erkek arkadaşını en iyi kendisi bilir, adam kendisine o güveni veriyorsa bekler yoksa beklemez. Üç aylık bir ilişki ortada askerlik var, köprülerin altından ne sular akar. Aileleri karıştırmamaları daha doğru bence, çok yeni bir şey, çocuk niyetini belli ederek doğru olanı yapmış, yürür yürümez zaman gösterir

askere gitmeden yapılan herşey bana çok saçma geliyo.
mesela sevgilini bekliyosun 15 ay yolunu gözlüyosun. geldikten bi süre sonra ayrılıyolar. kızın 15 ayı çöpe gidiyor.
yada ne biliyim evleniyolar, askerde çocuğun başına bişey geliyo. al sana dul ve çocuklu kadın.
gidipte dönememek diye bişey var sonuçta.
benim çok arkadaşım yaptı o hayatı. biri evlendi düğün yaptı apar topar. 7 gün sonra kocası askere gitti. amaç neydi ki bunda şimdi?
1 sene sonrada kavga etmeye başladılar çocuk askerden döndükten 5 ay sonra boşandılar.
bi arkadaşım var o da evlendi çocuğu oldu. çocuğu şuan 5 aylık kocası geçen hafta askere gitti. kadın bebekle ortada kaldı. ne yicek içicek şimdi?
böyle saçma olaylar dönüyo işte etrafımda. düşüncesizlikten başka bişey değil bana göre. laf olsun torba dolsun hesabı resmen kuzeninin sevgilisinin olayı

askere gitmeden yapılan herşey bana çok saçma geliyo.
mesela sevgilini bekliyosun 15 ay yolunu gözlüyosun. geldikten bi süre sonra ayrılıyolar. kızın 15 ayı çöpe gidiyor.
yada ne biliyim evleniyolar, askerde çocuğun başına bişey geliyo. al sana dul ve çocuklu kadın.
gidipte dönememek diye bişey var sonuçta.
benim çok arkadaşım yaptı o hayatı. biri evlendi düğün yaptı apar topar. 7 gün sonra kocası askere gitti. amaç neydi ki bunda şimdi?
1 sene sonrada kavga etmeye başladılar çocuk askerden döndükten 5 ay sonra boşandılar.
bi arkadaşım var o da evlendi çocuğu oldu. çocuğu şuan 5 aylık kocası geçen hafta askere gitti. kadın bebekle ortada kaldı. ne yicek içicek şimdi?
böyle saçma olaylar dönüyo işte etrafımda. düşüncesizlikten başka bişey değil bana göre. laf olsun torba dolsun hesabı resmen kuzeninin sevgilisinin olayı

Benimde anlatmak istedigim bu ama arkdaslar bnu anlayamiyor sananeki diyorlar bu kuzenimin hayati evet ama bu duruma benden daha cok sevinen kimse yok tek uzuldugum nokta 3 aylik bir iliskide evlenme teklifi ederek kizi birakip gitmesi bu ona haksizlik degl midir ? Cok ciddiyse aileleri tanistirsin en kotusu

Beni şu sekilde ilgilendiriyor canim kuzenim daha 3 aydir taniyor bu cocugu ben cocuga guvenmiyorum kendine baglayp gitmesi normal mi aileler tanissa daha ciddi bisryler soz konusu ya yapmasin yda gercek bi soz yapsin kendi aralarinda takmalari cok hos gelmedi kuzenimde benm gbi dusunuyor ve napicagni blmiyor

Kendileri karar versinler. Çocuk gitmeden resmiyete dökmek istemiş işte, o yüzden evlenme teklif etmiş. Askerden dönünce de istemeye gidecek demek ki.
Kuzenin zaten gerekli kararı verir, herkes kendisinden meshuldur.

Bu insan kızı sevmese evlenme teklif etmez ciddiyetini göstermek istemiş aileler de biliyordur zaten kuzenin söylemiştir sanırum çocukta demiştir zaten daha tanırlar birbirlerini gelincr de hemen evlenmezler ne gibi art niyeti olabilir ki diyelim ki bağlamak istedi demek ki kıskanıyor. Karşı tarafa güven duyulmayacak ne var ama kuzeniniz o askerdeyken soğursa bilemem bu sizi nedem gerdi anlamadım burda teklif eden çocuğun askerdeyken aldatma terketme şansı yok asıl çocuğun ailesi düşünmeli erkenden teklif ettin ama kuz soğu başkasundan hoşlanırsa diye.

Ben teklif etsin tektaşımı parmağıma taksın diye tepiniyorumm siz buldunuzda beğenmiyorsunuz:1:

Şaka bir yana 3 aylık tazecik bir ilişki ama bende şüpheli gözlerle bakmazdım olaya
demekki ciddi düşünüyor askerden sonrada gelişmeler olacak diye düşünürdüm..
Hep şey demişsiniz teklifi etti kuzenimi kendine bağladı ve gitti
ne yani kuzeniniz bekleyemez mi hemen başka kocaya mı varcak
çocuğun elinde mi gitmemek sizce zaten elinde olmadığı için gidiyor
ama henüz yeni bir ilişkisi olduğu için ve değer verdiği için ciddi düşündüğünü karşı tarafa gayette güzel bir şekilde göstermek istemiş
kuzenimi kendine bağlamak istiyor ama gidiyor düşüncesi bana çok saçma geldi
çocuk beni 10 sene bekle demiyor ki sonuçta....
Hem kuzeninizinde ne bu acele 12 ay ben bekleyemem başka kısmetlerime bakarım hesabı...
Kuzeninizde sevmiyor sanırım bu çocuğu yoksa sizin gibi düşünmezdi

Son düzenleme:
Back
X