- Konu Sahibi altinerpinar
kızlar yine ben 
Herşeyi takmıcam etmicem diyorum zırt diye bişiy çıkıyor yine. Bugün kuzenim (dayımın kızı) ağlaya zırlaya beni aradı. Babası teyzemin oğluna vermek istiyormuş. Hiç insan kızını kardeşinin oğluna verebilir mi? Ya bu uygun bir durum değil ki bende kardeş yarısı olmuyorlar mı?
Sonra akşam bize geldiler dayımla kuzenim. Konuştular annemle falan bide utanmadan ne alakaysa annemin fikrini almak istemiş. Annem olur demez mi
çünkü diğer kuzenim çok iyi sessiz sakin biri ve doktor. Nerden bulacaklar öyle birini
Sonra dayım kuzenimle görüşüp görüşmediğimi sordı bende görüşmüyorum onunla kardeşiyle daha iyiyiz dedim oda öğretmen sakaryada. Neyse gözleri döndü odadan çıktım anneme görüşmeeye devam etsinler gibilerinden bişiyler söyledi hemen odaya girdim siz ne dediğinizin farkında mısınız dayı diye tartıştım hiç sevmem dayımı.annemde dayın kötülüğünü istemez diye onu savundu. üstelik benim hoşlandığım biri de var ve ben yapamam öyle birşeyi. Kuzenim sevdiği çocuğa kaçıcam edicem diyor
Sırf iyi bi ünide doktor diye çocuğunu kurban eder mi insan? Kızlar kafayı yicem olamaz böyle bişiy kardeş çocukları evlenemez ki!!! Kızlar bi akıl verin karısık oldu biraz kusura bakmayın
niye mutlu olamıyorum ben

Herşeyi takmıcam etmicem diyorum zırt diye bişiy çıkıyor yine. Bugün kuzenim (dayımın kızı) ağlaya zırlaya beni aradı. Babası teyzemin oğluna vermek istiyormuş. Hiç insan kızını kardeşinin oğluna verebilir mi? Ya bu uygun bir durum değil ki bende kardeş yarısı olmuyorlar mı?
Sonra akşam bize geldiler dayımla kuzenim. Konuştular annemle falan bide utanmadan ne alakaysa annemin fikrini almak istemiş. Annem olur demez mi

niye mutlu olamıyorum ben

Son düzenleme: