Kuzenimin aglamaktan içi cıktı yardım

Tokat atan kuzenim birkere daha yalan soyledigi icin :KK43: uyku haram şuan her yorumu bekliyoruz
Sinek migde bulandirir ne olursa olsun durust davranmali insanlar birbirne uzgnumki beyimiz bu erdemi gosterememis . Bunu bir tek ayrilik temizler. Bir baskasi kabulde edebilir tabiki sorun etmeyedebilir ama benim icin buyuk bisey neden basta kuzenim dedi hic hir soyledigi 1 kadin icin yalan soylemis oldugu gercegini degistirmez !

Çok üzüldüm gece gece. Zaten uyuyamıyordum, tam oldu. Offf...

Aynen ya.

Bu arada konu sahibi, sizin ve kuzeninizin ve buradaki bazi arkadaslarin iyi niyetine hayran kaldim. Allah iyiliginizi versin. Insan hic pavyonda calisan tanidiginin isminin yanina (flas) yazar mi ya. :-) Kusura bakmayin guluyorum. Siz de gulun. Iyi niyetli oldugunuz icin Allah size yardim etmis. Guzelce uyuyun, dinlenin. Yarin da aile arasinda mini bir kutlama falan yapin. Tatil de guzel olur aslinda.
Sevda' nın haline üzülüp ona iş bulmak isteyen adam, çalıştığı yerin adını (flash) değil Sevda'nın soyadını yazar.

yani şimdi o sevda adlı kişiyi damat önceden tanıyormuş. karşılaşınca sevda numarasını vermiş. uygun bir iş bulursa Sevda'yı arayacakmış adam.
e sevda zorla ya da mecbur kaldığı için de bu işi yapıyor olabilir. yani normal bir işte çalışmayı o da istiyordur belki. olamaz mı olabilir bence. o yüzden de adamdan iş bulursa aramasını rica etmiş.

numara kuzenime ait demesi kötü olmuş ama sevdiği insanı kaybetmemek için paniklemiş olabilir diye düşündüm. yani bazen hangimiz iyi niyetle yaptığımız bir şeyi karşıdaki yanlış anlar diye ona yalan söylemiyoruz ki.

ben mi çok safım anlamadım ama böyle düşündüm ben.

adamın başka falsosu olmuş mu bu zamana kadar ?

Kizlar cok aceleyle yazdım kuzenim aramiş ve bayan acmis sormus kuzeni detayli bi sekilde ben nisanlisiyim aranizdaki diyolog nedir demis bayan × abi bana is bulursa arayacagi soyledi dahada bisey konusmadik demis ama ilk once acmamis 2 3 kere sesini duyunca kapatmis kim oldugunu bilmeden

Gece arasaydi nisanlisiyim demeden konussaydi gercek bilgi alirdi.

Anlasmislardir bence..

Belli ki takilmis oyle.. bir kere yapan hep yapar bence.

Ya da alismis kudurmustan beterdir :)

Kafasi rahat olacaksa bitsin yok cok asik onsuz yapamazsa kalsin..

Flash pavyonun adi mi kizin lakabi mi acaba :)

Kizlar iyi geceler suan sanirim tek ihtiyacimiz mantikli akilli fikirler bu sinirle bisey yapmaması icin sakinlestirmeye calisiyorum kuzenim 2 gecedir bende kaliyor nisanlisiyla arasindaki sorunu simdi anlatacagim kuzenim 6 aydir nisanli daha onceside flort halindelerdi 1.5 senedir falan tanisiyorlar evlilik hazirliklari son surat devam ama teyzem kuzenimin annesi eniste beyi yemege davet ediyor neyse yemek yemisler ve nisanlisi o gece orda kalmis kuzenim.ve annesi nisan alisverisi listesindeki aldiklar seyleri karalamak icin kalem ariyorlar kuzenimde nisanlisinin cebinde oldugunu soyleyip onu almaya gidiyor is yeleginin cebini karistirirken bi kagit buluyo bi numara sevda(flas) ismi ve numarasi cikiyor sinir krizine giriyor ufak capli teyzem uyandirma sabah sakin kafayla konusn diyor sabah kuzenim soruyor hemen panikleyerek kuzenimin numarasi diyor kuzenim yemiyor ogun telini kapatiyor nisanlisi aksamina yine geliyor ve halamin kizi aradi abi nedej gelmiyosun vs dedi diyor kandirma cabalar sonra kuzenim ayrilmak istedigini soyluyor ama nisanlisi evden gitmiyor en sonunda onun kuzeni olmadigini eski is arkadasini(kuzenimde o is yerinde calisti ama ayni donemler degilmis) bi semtte gorup selamlasip konustugunu ve pavyonda calistigini uzuldugunu bide cocugunun oldugunu duzgun bi is bulursa arayacagini soylemis nisanlisina tokat atip yuzugu vermis sonrada bana geldi iste suan zabdedemiyorum ufak capli krizler geciriyor ayrilik dogrusumu nisanlisida gercekten efendi ahlakli biri ailede herkese karsi sevgili saygili kuzenimin dibinden ayrilmaz :KK43:
Kalem bahanesiyle bile cebini karıltırması,kağıdı okumasu o kadar çirkin ki.
Nolmuş kağıtta isim no varsa.Herhangi bir iş için bile brinin ismini no sunu alırsın.
Yani 1,5 yıllık ilişki,6 aylık nişanlılık dönemi bir kağıtta yazan isimle bitiyorsa,ya kuzen kız kendine güvenmiyor ya karşı taraf.

Kizlar cok tesekkurler şuan hepsini okuduk nisanlisina ben bile yakiştiramadim oyle bir cocukki ama sizinde dediginiz gibi olmusmu olmamismi varmi yokmu derken boyle bir durumun ustune evlilik sanirim olmaz flaş ankarada bi pavyon ismi

Kizlar iyi geceler suan sanirim tek ihtiyacimiz mantikli akilli fikirler bu sinirle bisey yapmaması icin sakinlestirmeye calisiyorum kuzenim 2 gecedir bende kaliyor nisanlisiyla arasindaki sorunu simdi anlatacagim kuzenim 6 aydir nisanli daha onceside flort halindelerdi 1.5 senedir falan tanisiyorlar evlilik hazirliklari son surat devam ama teyzem kuzenimin annesi eniste beyi yemege davet ediyor neyse yemek yemisler ve nisanlisi o gece orda kalmis kuzenim.ve annesi nisan alisverisi listesindeki aldiklar seyleri karalamak icin kalem ariyorlar kuzenimde nisanlisinin cebinde oldugunu soyleyip onu almaya gidiyor is yeleginin cebini karistirirken bi kagit buluyo bi numara sevda(flas) ismi ve numarasi cikiyor sinir krizine giriyor ufak capli teyzem uyandirma sabah sakin kafayla konusn diyor sabah kuzenim soruyor hemen panikleyerek kuzenimin numarasi diyor kuzenim yemiyor ogun telini kapatiyor nisanlisi aksamina yine geliyor ve halamin kizi aradi abi nedej gelmiyosun vs dedi diyor kandirma cabalar sonra kuzenim ayrilmak istedigini soyluyor ama nisanlisi evden gitmiyor en sonunda onun kuzeni olmadigini eski is arkadasini(kuzenimde o is yerinde calisti ama ayni donemler degilmis) bi semtte gorup selamlasip konustugunu ve pavyonda calistigini uzuldugunu bide cocugunun oldugunu duzgun bi is bulursa arayacagini soylemis nisanlisina tokat atip yuzugu vermis sonrada bana geldi iste suan zabdedemiyorum ufak capli krizler geciriyor ayrilik dogrusumu nisanlisida gercekten efendi ahlakli biri ailede herkese karsi sevgili saygili kuzenimin dibinden ayrilmaz :KK43:

1.5 senede bir adamin hayat gorusunu anlamadiysa o zaman ayrilsin bence.. Zaten bu saatten sonra guvenilmezde yani..

Belki doğru söylüyordur ama "kuzenim" diye yalan söylemesi şüphe uyandırıyor.
Nişanlı ayrıca bunlar, az çok kuzenlerini tanıyorlardır birbirlerinin. Öyle saçma bir yalana sığınmışki panikten herhalde...

Kadınla tekrar konuşsun kuzeniniz. Akla kara çıksın ortaya.. Fevri davranmasın.

Ama bu erkekler de akıllansın artık, nedir bu dolaplar yahu, yanındaki kadının kıymetini bilmeyip saçma sapan yollara sapmak...nasıl kafaları var, kopasıca kafalar

Sevda' nın haline üzülüp ona iş bulmak isteyen adam, çalıştığı yerin adını (flash) değil Sevda'nın soyadını yazar.

ek olarak
bu sevda daha önce birlikte çalıştığı yerde çalışıyormuş ya kuzeninizde ayrılmış hani ordan , kuzeninizde ayrılınca pavyonda mı iş aradı ?
o işleri bilmeyen biri hemen gidip pavyonda nasıl iş bulmuş..

telefon olayı da danışıklı dövüş belli ki sevdaya söyleyeceği şeyler öğretilmiş..

Kadının az çok tanıdığı, yolda gördüğü herkese ben pavyonda çalışıyorum bana iş bulun diyeceğini zannetmiyorum.

Kızlar empati kurun....
Hanginiz sevgilinizle flört ederken babanıza ve abinize gidip benim sevgilim var dediniz?
Yada sevgilinizle telf konuşurken babanıza yakalandığınız da sevgilimle görülüyorum dediniz?
Netice de kuzen hanımın nişanlısı da önceki psikolojik baskı sebebiyle karşısındaki kişinin anlayamayacağını yanlış anlayacağını düşünerek ilk etapta yalan söylemek zorunda kalmış olabilir.
Bu bir aldatma değil sadece toparlama.
Yani gereksiz bit konuyu ciddiye alıp sonucun kötü yerlere geleceğini düşünerek uzatmadan kesip atmak için yapılmış bir girişim.
Örneğin benim eşim huyumu suyumu iyi bilir ben eşime her konuda güvenirim ve asla psikolojik baskı yapmam "Yok kızlara bakma kızamı baktın sen şu kızın bacaklarınımı dikizledin kimle konuştun be konuştun yanında kim var kim aradı kim mesaj attı" vs gibi konuşmalar kıskançlık yapmam yapmadımda.
Bu sebepten eşim yanında olmasam da yıllar önceki kız arkadaşıyla karşılaşıp ayak üstü sohbet etse hatta bir kahve bile içmiş olsa gelip bana bugün falancayla rastlaştık biraz sohbet ettik vs diyebilir.
Bende iyi yapmışsın aşkım der geçerim.
Bir insanın üzerine bu kadar gidilmez.
Hayatım boyunca bir telefon numarasından yola çıkarak kimseyi aramadım arayacak kadar da küçülmedim.
Hep şunu savunurum.
Hayat bir sınavdır kimse bu dünyada sonsuz değil.
Oros..luğun dişisi erkeği olmaz oro..luk huydur ve o kişiyi zincire vursanız kilidiyle oynaşır buna kimse engel olamaz.Kendi bile.....
Kimse 4/4 lük değildir.
Psikolojik baskılar kişileri hata yaomaya yanlışa sürükler.Yasaklar her zaman tatlı gelir.
Telefonla aramak yerine nişanlıma o bayanın durumuna çok üzüldüğümü söyler ve bir iş bulurdum.
Orta da illegal bir durum varsa zaten doğru yaklaşım şekli sayesinde ortaya çıkacaktır.
Muhteşem ve kusursuz erkekler derneğinden koca adayı seçemiyoruz maalesef ;)

ek olarak
bu sevda daha önce birlikte çalıştığı yerde çalışıyormuş ya kuzeninizde ayrılmış hani ordan , kuzeninizde ayrılınca pavyonda mı iş aradı ?
o işleri bilmeyen biri hemen gidip pavyonda nasıl iş bulmuş..

telefon olayı da danışıklı dövüş belli ki sevdaya söyleyeceği şeyler öğretilmiş..

Daha önce kuzenim ve nisanlisi ayni gida sektorunde calisiyordu kuzenim girdiginde o bayanda ozmanlar isten cikmis ismini duymus ama tanismamislar ve bayan hakkinda bilgisi yok cocugu varmi kac yasinda vs vs bilmiyor . Bizde onu dusunuyoruz kuzenim arayimmi aramayimmi diye dusunurken zaman kazanmis olabilir ve konusulmus olabilir :(

Kızlar empati kurun....
Hanginiz sevgilinizle flört ederken babanıza ve abinize gidip benim sevgilim var dediniz?
Yada sevgilinizle telf konuşurken babanıza yakalandığınız da sevgilimle görülüyorum dediniz?
Netice de kuzen hanımın nişanlısı da önceki psikolojik baskı sebebiyle karşısındaki kişinin anlayamayacağını yanlış anlayacağını düşünerek ilk etapta yalan söylemek zorunda kalmış olabilir.
Bu bir aldatma değil sadece toparlama.
Yani gereksiz bit konuyu ciddiye alıp sonucun kötü yerlere geleceğini düşünerek uzatmadan kesip atmak için yapılmış bir girişim.
Örneğin benim eşim huyumu suyumu iyi bilir ben eşime her konuda güvenirim ve asla psikolojik baskı yapmam "Yok kızlara bakma kızamı baktın sen şu kızın bacaklarınımı dikizledin kimle konuştun be konuştun yanında kim var kim aradı kim mesaj attı" vs gibi konuşmalar kıskançlık yapmam yapmadımda.
Bu sebepten eşim yanında olmasam da yıllar önceki kız arkadaşıyla karşılaşıp ayak üstü sohbet etse hatta bir kahve bile içmiş olsa gelip bana bugün falancayla rastlaştık biraz sohbet ettik vs diyebilir.
Bende iyi yapmışsın aşkım der geçerim.
Bir insanın üzerine bu kadar gidilmez.
Hayatım boyunca bir telefon numarasından yola çıkarak kimseyi aramadım arayacak kadar da küçülmedim.
Hep şunu savunurum.
Hayat bir sınavdır kimse bu dünyada sonsuz değil.
Oros..luğun dişisi erkeği olmaz oro..luk huydur ve o kişiyi zincire vursanız kilidiyle oynaşır buna kimse engel olamaz.Kendi bile.....
Kimse 4/4 lük değildir.
Psikolojik baskılar kişileri hata yaomaya yanlışa sürükler.Yasaklar her zaman tatlı gelir.
Telefonla aramak yerine nişanlıma o bayanın durumuna çok üzüldüğümü söyler ve bir iş bulurdum.
Orta da illegal bir durum varsa zaten doğru yaklaşım şekli sayesinde ortaya çıkacaktır.
Muhteşem ve kusursuz erkekler derneğinden koca adayı seçemiyoruz maalesef :KK66:

Back
X