Kızlar empati kurun....
Hanginiz sevgilinizle flört ederken babanıza ve abinize gidip benim sevgilim var dediniz?
Yada sevgilinizle telf konuşurken babanıza yakalandığınız da sevgilimle görülüyorum dediniz?
Netice de kuzen hanımın nişanlısı da önceki psikolojik baskı sebebiyle karşısındaki kişinin anlayamayacağını yanlış anlayacağını düşünerek ilk etapta yalan söylemek zorunda kalmış olabilir.
Bu bir aldatma değil sadece toparlama.
Yani gereksiz bit konuyu ciddiye alıp sonucun kötü yerlere geleceğini düşünerek uzatmadan kesip atmak için yapılmış bir girişim.
Örneğin benim eşim huyumu suyumu iyi bilir ben eşime her konuda güvenirim ve asla psikolojik baskı yapmam "Yok kızlara bakma kızamı baktın sen şu kızın bacaklarınımı dikizledin kimle konuştun be konuştun yanında kim var kim aradı kim mesaj attı" vs gibi konuşmalar kıskançlık yapmam yapmadımda.
Bu sebepten eşim yanında olmasam da yıllar önceki kız arkadaşıyla karşılaşıp ayak üstü sohbet etse hatta bir kahve bile içmiş olsa gelip bana bugün falancayla rastlaştık biraz sohbet ettik vs diyebilir.
Bende iyi yapmışsın aşkım der geçerim.
Bir insanın üzerine bu kadar gidilmez.
Hayatım boyunca bir telefon numarasından yola çıkarak kimseyi aramadım arayacak kadar da küçülmedim.
Hep şunu savunurum.
Hayat bir sınavdır kimse bu dünyada sonsuz değil.
Oros..luğun dişisi erkeği olmaz oro..luk huydur ve o kişiyi zincire vursanız kilidiyle oynaşır buna kimse engel olamaz.Kendi bile.....
Kimse 4/4 lük değildir.
Psikolojik baskılar kişileri hata yaomaya yanlışa sürükler.Yasaklar her zaman tatlı gelir.
Telefonla aramak yerine nişanlıma o bayanın durumuna çok üzüldüğümü söyler ve bir iş bulurdum.
Orta da illegal bir durum varsa zaten doğru yaklaşım şekli sayesinde ortaya çıkacaktır.
Muhteşem ve kusursuz erkekler derneğinden koca adayı seçemiyoruz maalesef