Kızlar öyle bir sorunum varki, inanın çok üzülüyorum bu duruma... Lise 3'e giden bir kuzenim var, sürekli gider geliriz, bu yaz bir akşam hep beraber caddeye çıktık, kuzenimin arkadaşları geldi, ve o arkadaşlarının içinde derinliği yaşından inanılmaz olgun oluşu ile bir arkadaşı çok dikkatimi çekti, konuşmaya başladık, öyle bilgili, öyle akıllı biriki anlatamam size, bu yaşta bu birikim pes denilecek cinsten, zamanla ders çalıştırmaya başladım ben hem buna hem kuzenime, kuzenimden telefonumu alıp mesajlar çekmeye başladı, defalarca abla olduğumu söylememe rağmen, bana ''sadece sen varsın benim için'' le başlayan gün içerisinde yaklaşık 100 adete yakın mesaj yolluyor, kırmak ve üzmek istemiyorum 18 yaşında henüz, usturuplu çok anlattım, ama geçen akşam içmiş gece aradı beni, içtiğini anlayınca hemen kapattım, ertesi gün halamlara gidip ağlaya ağlaya beni çok sevdiğini anlatmış, şok içerisindeyim ne yapacağımı şaşırdım, ne olur akıl verin nasıl davranmalıyım, tam da gelişim çağında bu çocuk yaaa