Kuzenimin bebek çocuk bunaltması!!!!!

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.690
398
Kızlar selam.
Burada da birkaç kere yazdım ama artık çok bunaldım inanın.
2 yıldır bebeğimiz olmuyor eşimle.
Ben Allahın bir taktiri olarak bakıyorum, zamanı vardır diyorum, bir bildiği vardır diyorum.
Yaşım 35
Eskiden 20 li yaşlarda sokakta bır bebek gorsem cok severdım , dokunmak isterdım , ilgilenırdım vs.
Son 4-5 yıldır içimde insanların cocuklarına karsı bır sempati duymuyorum.
Yani öyle sokakta görüp ayyy ne tatlı vs vs yapmıyorum , belki de yaşımla alakalı bir durum bu.
Eşimi çok seviyorum ve anne olmayı da tatmak istiyorum.
1 yıl hıc korunmadık eşimle ama bebeğimiz olmadı.
1 yıl evvel dr a gttik ve eşimde sperm ileri hareket azlığı çıktı , olması gerekenden daha düşükmüş ileri hareket oranı.
Şuanda bitkisel yollardan çözmeye çalışıyoruz bu durumu olmazsa ilaç kullanacak eşim.

Neyse benim sorunum çok yakın bir kuzenım var,
bebekliğimden beri hiç kopmadık ve bu cocuk mevzusu dısında ona takmıs oldugum bır durum yok.
İlk kızı doğdugunda ben eski eşimden yeni ayrılmıştım, o zamanlar zor donemler gecırıyordum ve kuzenle msn de goruntulu konuusyorduk bazen.
Bebeğine cevırırdı kamerayı sen izle ben gelıcem falan derdi, sanki ben cok meraklıymısım gbi.
Kırmamak adına bazen izlerdim ne tatlı falan derdim.
Snr ben eşimden ayrılmanın acısını cekerken o bana kocam geldi , kocamın yanına yatıcam hadi gorusurz falan der msn kapatırdı.

İlk cocugu dogdugundan berı gunde en az 10 kere kızın fotosunu atar.
Bazen naber napıyorsun yazarım kızın altını değişirken resim atar, kız banyoda iken resim atar, kızı krese yollar servis beklerken resım atar.
Sanki ben bebeğin babasıyım!!!!
Bu arada kıza teyzem baktı , teyzem kıza mama yedırıken resım yollar, işte teyzemle kız yanyana uyurken resım yollar. Telefonumdan süreklı onların resımlerını siliyorum sil sil bıtmıyor.

İki sene snr ikinciyi doğurdu bu kuzenim , şimdi ona başladı sürekli foto foto artık bıktım,
Bazen bana annelik çok başka sen hiç anne olmayacak mısın, anneliğe hiç özenmıyor musun falan der.
Çocugu olmayanlar için mesela sorunları mı var problemleri mi var falan der, yani kuzenımın cocugu falan olmasa intihar falan edermiş sanırım o yapıda bir insan.
Bu yüzden ben de bana sülalece acıyarak bakmamaları için bizde sıkıntı var demedim.
Düşünmuyoruz bana zor gelıyor çocuk durumu dedim.

Mesela demın estetık amelyatından konusuyorduk hemen durumu sezeryana getirdi
Bazen bana tanımadıgım ınsanların doğum videosunu yolluyor
ne bu dıyorum işte youtubede baksana ne tatlı falan dıyor
etkılenmedın mı hıc dıyor
yooo dıyorum
sen zaten doğurma sakın dıyor bu sefer
gecenlerde bi bebek fotosu yollamıs , bu kım dedım, kocasının arkadasının kuzenı doğurmus ne tatlı baksana dıyor.

Teyzem dersenız velhasıl o da öyle, annenlere bi torun sevgisi tattır, torun gormeden ölecekler mi,
bak şimdi sen ıstemıyorsun ılerde hiç olmaz.

Bıktım ya bu insanlardan birgun cok fena bozacagım ama o zaman tüm ipler de kopar

offf offf yıllarca eltim yaptı bu zulmü...anlayamıyorlar galiba, yani iyiniyetli bakmaya çalışıyorum,bizim durumu biliyordu üstelik ona rağmen adet çetelemi tutuyor,o günlerde arayıp soruyordu,çoook ağladığımı bilirim teli kapadıktan sonra... ama bir olsun o zaman dünya umrunda olmuyor...en kısa zamanda bu mutluluğu tatman dileğiyle....

Haklısınız valla bana da oyle sürekli bebek fotolari gelse ben de sinir olurdum.

Belki de söylemelisiniz. O zaman susarlar diye düşünüyorum.

o zaman bana acıyacaklar benim gbi bakmıyorlar ki bu duruma
ben olmazsa olmaz Allahın vardır bır bıldıgı dıyorum
Hersey cocuk değil, ben eşimle cok mutluyum.
Kendisi çocuklar olmasa boşanıcam der sürekli , eşiyle hıcbır ortak paylasımı yok
ama cocuklarını hepgözüme sokuyor

acıyarak bakmamaları için soylemıyorum bu sefer daha da böbürlenecek çnk bende olmayan birseye sahıp olup cocukları bu duruma alet edecek.

Sürekli bana üçüncüye hamıle kalabılırım dıyor
Ben de dedım bırkere saka yoluyla sen de masallah yani dedim,
Bana ne dedi biliyor musunuz( çok afedersiniz)
Ben cok doğurganım dedi, ikinciyi eşimle ayakta yaptık dedi.
Ben o anda şok oldum ve hıc cevap veremedım.

offf offf yıllarca eltim yaptı bu zulmü...anlayamıyorlar galiba, yani iyiniyetli bakmaya çalışıyorum,bizim durumu biliyordu üstelik ona rağmen adet çetelemi tutuyor,o günlerde arayıp soruyordu,çoook ağladığımı bilirim teli kapadıktan sonra... ama bir olsun o zaman dünya umrunda olmuyor...en kısa zamanda bu mutluluğu tatman dileğiyle....

amin cnm çok saol:)

Acaba siz bebek istemediğinizi söyledikçe sizi heveslendirmek için mi yapıyor? Yine de bu kadar bunaltması hoş değil ama belki kendince iyi bir şey yaptığını düşünüyordur.

sanmıyorum çocukları ile gurur duyoyor hep böbürlenıyor

cocuk aglıuor mesela whatsaptan bana sesli mesaj yolluyor bebegın ağlama sesını :))) ben ne yapacaksam

kızlarının videosunu cekıyor arkadan da kendısı konuusyor guzel kızlarım benım akıllı kızlarım benım vs

ya cocuklara cok pasaklı bakıyor agızları yuzlerı hep pis

daha da soguyorum ama ses edemıyorum

Durumu soylememekle cok iyi yapmissin.
Millet manyak ya.
Elalemin cocugunu sevimli bulmak, illa dogurmak zorundayiz sanki. (Yazar burada kendine de laf cakiyor)

Bana da atan bir arkadasim vardi, sikilinca "buyudukce cirkinlesiyor iyice bu da be tipsize bak ahaha" dedim. Simdi sadece instagramdan goruyorum fotolarini.

Sizi bile bile bu kadar üzen kişiyle neden görüşüyorsunuz?
Belli ki kötü niyetli.

diğer konularda hıc sorunumuz yok
herseyı paylasıyoruz
ama ben sadece bu bebeklerının foto olayına taktım

babası ıle kız uyuyor salonda mesela bana foto atıyor koca adamı pijama ile :)

onu dısında cok fikir elısverırımız olur
onu kaybetmek ıstemıyorum ,bazen mılletın cocugunu atma bana sıkılıyorm falan dıyorum ama anlamıyor

Durumu soylememekle cok iyi yapmissin.
Millet manyak ya.
Elalemin cocugunu sevimli bulmak, illa dogurmak zorundayiz sanki. (Yazar burada kendine de laf cakiyor)

Bana da atan bir arkadasim vardi, sikilinca "buyudukce cirkinlesiyor iyice bu da be tipsize bak ahaha" dedim. Simdi sadece instagramdan goruyorum fotolarini.

ya bana yolluyor ya mesela
sımdı mı dıyorum resım evet dıyor
susuyorum
ya da cok alakasız bırsey dıyorum
ya da hıc cevap vermıyorum

acık acık dıyorum da bana cocuklar sevımlı gelmıyor kendı cocugum olsa neyse dıyorum ama ı ıh anlamıyor

Okadar sik konusma kadinin akli basmiyo heejalde onun bebegi ona guzrl gelir el napsin onun bebeginin resmini allah allaj

valla kuzenine bana vermeyen allahın seninkileri almayacağı ne malum diye söyleyesim geldi ...tövbe estağfirullah ....özendirme olayı haricinde yaşadıklarımız cok benzer kendimi okudum sanki bizdede aynı problem var aynı şekilde aynı sebepten ötürü hiç problemimiz yok ev alcaz sonra deyip insanları geçiştirmeye çalışıyoruz ...eskiden bende çocukları seven bi insandım artık öyle kolay kolay kimsenin cocuğunu sevmiyorum insanların ne düşünceği belli olmuyo çocuğa bişi olsa 3 senedir evli çocuğu olmuyo nazarladı bile diyebilir insan gerçi sevimli gelmiyo oda ayrı mesele ...o insanların özendirme çabaları of of allah yardımcımız olsun canım kuzenine sıra gelince mrb bile yazma ama lafını esirgeme onlar kırılmasın diye diye kırılan hep biz oluyoruz

Biz de arkadaşımla birbirimize evcil hayvanlarımızın fotosunu çekip atarız hoşumuza gider ama ne bilsin kuzenin hoşuna gitmediğini söylesen atmaz herhalde.

valla kuzenine bana vermeyen allahın seninkileri almayacağı ne malum diye söyleyesim geldi ...tövbe estağfirullah ....özendirme olayı haricinde yaşadıklarımız cok benzer kendimi okudum sanki bizdede aynı problem var aynı şekilde aynı sebepten ötürü hiç problemimiz yok ev alcaz sonra deyip insanları geçiştirmeye çalışıyoruz ...eskiden bende çocukları seven bi insandım artık öyle kolay kolay kimsenin cocuğunu sevmiyorum insanların ne düşünceği belli olmuyo çocuğa bişi olsa 3 senedir evli çocuğu olmuyo nazarladı bile diyebilir insan gerçi sevimli gelmiyo oda ayrı mesele ...o insanların özendirme çabaları of of allah yardımcımız olsun canım kuzenine sıra gelince mrb bile yazma ama lafını esirgeme onlar kırılmasın diye diye kırılan hep biz oluyoruz

:(((
bana da sevımlı gelmıyor işte
kendım anne olmak ıstıyorum ve bebegımız olursa cok ıyı bakacagımdan emınım
ama midem bulandı artık
ve düşünmesini istıyorum belki de cocukları olmuyordur rencide olabilir diye akıl etmesını ıstıyorum ama nerdeeeee

Biz de arkadaşımla birbirimize evcil hayvanlarımızın fotosunu çekip atarız hoşumuza gider ama ne bilsin kuzenin hoşuna gitmediğini söylesen atmaz herhalde.

soyluyorum canım
ben cocukları cok sevmıyorum , kendı cocugum olsa herhalde annelık dugusundan dolayı severım dıyorum
anlaması gerekmez mi?
bir kere olsun ayyyy ne ttalı şuna bak falan demedım ,

Kendisi çocuklar olmasa boşanıcam der sürekli , eşiyle hıcbır ortak paylasımı yok
ama cocuklarını hepgözüme sokuyor

İşin özü bu işte. Tutunacağı tek dal çocukları. Eksiğini bu şekilde kapatıyor işte.

Yerinizde olsam beni bu kadar daraltan biriyle görüşmeyi keserim. Mahsus yaptığı belli çünkü.

Back
X