Kuzenimin bebek çocuk bunaltması!!!!!

Bu konu dısında zıtlastıgımız bir konu yok
Bu konuda da ısrarla anlamıyor
Çok eski gecmısımız var
Ama cocukla bozmus kafayı
Küf....r edicem şimdi :)
Ne olursa olsun . Bu çile çekilirmi . Benim bütün arkaslarımın çocukları var . Benim yok . Kimseden böyle Şeyler görmedim . Görmemişim bir çocuğu olmuş .

Ne olursa olsun . Bu çile çekilirmi . Benim bütün arkaslarımın çocukları var . Benim yok . Kimseden böyle Şeyler görmedim . Görmemişim bir çocuğu olmuş .
Valla ben de görmedim bunun dısında böyle birsey

Beeele dümdük diyor ya reklamda, aynen öyle dümdük söylemek lazım. "Ne kadar tatlı diğğmiiiğğ, ne şirin diğğmiğğ" diyerek yolladığında kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş, senin çocuğun sana tatlı demek lazım ki bir dursun, bir frenlesin, bir internet kotasını yok yere yemesin.

Ya arkadaslar bunu abimin eside yapiyor bana sanki.. ben yanilmam yani, belli hareketlerinden, mesela whatsappta konusuruz, bugun bulusalim edelim diye, lafin arasinda yeni dogmus yigenimin fotosunu atar, tamam atmasi iyi hosta yani neyi ima etmeye calisiyor bunu anlamis degilim, her defasinda aynisini yapiyor .. bende bosandim ettim evladim yok, olmasinida cok isterim ilerde Insallah ama surekli aynisini yapiyor.. halbuki kendisini abimle ben tanistirdim ettim, mutlularda Allah'a sukur.. Konu sahibine inaniyorum bu konuda bilerek yapilan hareketler bu.. sadece bu degilki bir cok hareket yapildi bana dayimin esi tarafindan olsun baskalari tarafindan olsun.. annem bile yapti yani.. Birde bisey soylesen yada kendinle ilgili sir versen hemen gidip abime soyler.. bu huyunu eski esimle tanistigimizda ogrendim, kendisine sevgilim var demistim, abimede o sirf normal bir arkadas demistim, tutmus sevgilisi o demis abime.. abim yillardir benimle konusmaz etmez.. dugunumede gelmedi zaten.. noldu ne bitti bende anlamis degilim acikcasi.. bir arada teyzesi gelmisti bize aslinda oglumla yakistirdim seni demisti sakayla karisik, bende salak kafam bunu abimin esine soyledim, vayyyy neymis efendim ben cocuktan buyukmusum, ablasiymisim, teyzesi saka yapmis, teyzesi asla boyle bisey soylemezmis, zaten kuzeninin sevgilisi varmis.. anaaaa dedim noluyo la agzimi kapattim cevap bile vermedim huzuru bozulmasin diye, cekildim kenara.. resmen kopurdu.. biriniz lutfen bu konudada aydinlatsin beni !!! Tesekkurler

Bence bozmak ve haddini bildirmek için geç kalmışsınız.

Bir şeyi beğenmiyor, istemiyor veya durumdan rahatsızlık duyuyorsanız bunu en fazla 3. Tekrarlamada söyleyeceksiniz.

Siz taviz vermişsiniz.
Her fotoğraf yolladikca ters tepki vermemeniz onun aklında, sürekli yollayabilirim rahatsız olmuyor imajı yaratmış.

Karşıda ki kişi düşüncesiz.
Siz ise fazla yüz vermissiniz.

İnsanları anlamıyorum.
Ya da ben farklıyım bilmiyorum.
Garip geliyor rahatsız bir durumu göz ardı edip ses çıkartmamak ruhuma ters.

Valla ben de görmedim bunun dısında böyle birsey
Benim bahsettiğim arkadaşım buna yakın bi model, bahsetmiştim burda. O da geçen gün ısrarla bebeği için(!) görüntülü görüşme yapmak istedi. Fotoğraflar zaten unutturulmadan gönderiliyor:KK47: Neyse ki burda yazılanlardan dersimi aldım zaten donuk tepkiler veriyordum iyice derindondurucu ayarımı açtım:KK53: kafam rahat:KK45:

Benim bahsettiğim arkadaşım buna yakın bi model, bahsetmiştim burda. O da geçen gün ısrarla bebeği için(!) görüntülü görüşme yapmak istedi. Fotoğraflar zaten unutturulmadan gönderiliyor:KK47: Neyse ki burda yazılanlardan dersimi aldım zaten donuk tepkiler veriyordum iyice derindondurucu ayarımı açtım:KK53: kafam rahat:KK45:
Ne sacma yani sen dilersen bunu talep edersin zaten
N

Ya arkadaslar bunu abimin eside yapiyor bana sanki.. ben yanilmam yani, belli hareketlerinden, mesela whatsappta konusuruz, bugun bulusalim edelim diye, lafin arasinda yeni dogmus yigenimin fotosunu atar, tamam atmasi iyi hosta yani neyi ima etmeye calisiyor bunu anlamis degilim, her defasinda aynisini yapiyor .. bende bosandim ettim evladim yok, olmasinida cok isterim ilerde Insallah ama surekli aynisini yapiyor.. halbuki kendisini abimle ben tanistirdim ettim, mutlularda Allah'a sukur.. Konu sahibine inaniyorum bu konuda bilerek yapilan hareketler bu.. sadece bu degilki bir cok hareket yapildi bana dayimin esi tarafindan olsun baskalari tarafindan olsun.. annem bile yapti yani.. Birde bisey soylesen yada kendinle ilgili sir versen hemen gidip abime soyler.. bu huyunu eski esimle tanistigimizda ogrendim, kendisine sevgilim var demistim, abimede o sirf normal bir arkadas demistim, tutmus sevgilisi o demis abime.. abim yillardir benimle konusmaz etmez.. dugunumede gelmedi zaten.. noldu ne bitti bende anlamis degilim acikcasi.. bir arada teyzesi gelmisti bize aslinda oglumla yakistirdim seni demisti sakayla karisik, bende salak kafam bunu abimin esine soyledim, vayyyy neymis efendim ben cocuktan buyukmusum, ablasiymisim, teyzesi saka yapmis, teyzesi asla boyle bisey soylemezmis, zaten kuzeninin sevgilisi varmis.. anaaaa dedim noluyo la agzimi kapattim cevap bile vermedim huzuru bozulmasin diye, cekildim kenara.. resmen kopurdu.. biriniz lutfen bu konudada aydinlatsin beni !!! Tesekkurler
Sizin durum da garipmiş
Dün hastaneye gttim
Bi aile dostumuz orada calısıyor
Kadın doğum a gttim
Beni görünce bi cıglık attı
Ayyy bebek mi gelıyor dedi
Yok hayır dedim
Birseyi becerip de bi cocuk yapamadın yaaaa dedi
Yani o kadar agrıma gtti ki sanki bu durum benim elimde
Allah vermıyor zamanı var ama dediği laflara bak

Sizin durum da garipmiş
Dün hastaneye gttim
Bi aile dostumuz orada calısıyor
Kadın doğum a gttim
Beni görünce bi cıglık attı
Ayyy bebek mi gelıyor dedi
Yok hayır dedim
Birseyi becerip de bi cocuk yapamadın yaaaa dedi
Yani o kadar agrıma gtti ki sanki bu durum benim elimde
Allah vermıyor zamanı var ama dediği laflara bak
Sizin akrabalar toptan insan zararlısıymış:KK12:

Kuzenim demin arkadasının bebeğinin
(Arkadasının bebeği şuanda 10 yasında)
2 yasındaki halini foto olarak attı bana

Sacları cok güzel bak benim kızımın da boyle sapsarı sacları olacak dedi
Ya daha gecen hafta konustum
Fenalık gelio milletın cocugundan dedim
Şuanda tartısıyoruz

Ayy bence hasta sizin kuzeniniz.
Ben olsam bunu cekecegime direkt engellerdim. Koparsa da kopsun bunu mu cekeceksiniz? Her seyi paylasiyoruz demissiniz. Bu kafada bir insanla ne paylasilir, ondan ne hayir gelir ki :KK12:

Back
X