Ya arkadaslar bunu abimin eside yapiyor bana sanki.. ben yanilmam yani, belli hareketlerinden, mesela whatsappta konusuruz, bugun bulusalim edelim diye, lafin arasinda yeni dogmus yigenimin fotosunu atar, tamam atmasi iyi hosta yani neyi ima etmeye calisiyor bunu anlamis degilim, her defasinda aynisini yapiyor .. bende bosandim ettim evladim yok, olmasinida cok isterim ilerde Insallah ama surekli aynisini yapiyor.. halbuki kendisini abimle ben tanistirdim ettim, mutlularda Allah'a sukur.. Konu sahibine inaniyorum bu konuda bilerek yapilan hareketler bu.. sadece bu degilki bir cok hareket yapildi bana dayimin esi tarafindan olsun baskalari tarafindan olsun.. annem bile yapti yani.. Birde bisey soylesen yada kendinle ilgili sir versen hemen gidip abime soyler.. bu huyunu eski esimle tanistigimizda ogrendim, kendisine sevgilim var demistim, abimede o sirf normal bir arkadas demistim, tutmus sevgilisi o demis abime.. abim yillardir benimle konusmaz etmez.. dugunumede gelmedi zaten.. noldu ne bitti bende anlamis degilim acikcasi.. bir arada teyzesi gelmisti bize aslinda oglumla yakistirdim seni demisti sakayla karisik, bende salak kafam bunu abimin esine soyledim, vayyyy neymis efendim ben cocuktan buyukmusum, ablasiymisim, teyzesi saka yapmis, teyzesi asla boyle bisey soylemezmis, zaten kuzeninin sevgilisi varmis.. anaaaa dedim noluyo la agzimi kapattim cevap bile vermedim huzuru bozulmasin diye, cekildim kenara.. resmen kopurdu.. biriniz lutfen bu konudada aydinlatsin beni !!! Tesekkurler