Kuzenimin derdi ve takintisina yardimci olur musunuz

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Merhaba bu konuyu kuzenim yazacak kizlar. Birazdan gidecek de buradan haberdar olunca hemen yazmak istedi üyelik almak yerine, mazur görün.. Başlıyor derdine.
18 yaşındayim,üç senedir sevdiğim bir çocuk vardı. Bir şekilde arkadaşım aramizi yaptı ve konuşmaya başladık. Sonra benimle konuşurken başka biriyle çıktı o. O kızdan ayrılıp pişman oldum dedi, kabul ettim ve biz çıkmaya başladık. Her şey çok güzel gidiyordu, üç ay çıktık, tam ygsye bir hafta kala beni terketti. İki gün öncesinden seni çok özledim diyen adam, iki gün sonra beni terketti. Bunu kendime yediremiyorum bu kadar zaman geçti ama hâlâ içim içimi yiyor. Rihanna bana buradan bahsetti ve yazmak istedim sadece. Benim sürekli derdim haline geldi çünkü bu. Kuzenimle aynı dertten muzdaribiz, aslında. Cevap verirseniz çok sevinirim bu aralar daha cok kafaya takıyorum çünkü surekli instagramda fotograflarjmi begenmeye basladi. ne yapiyor olabilir?

Seni cepte tutmaya çalışıyor olabilir.
Neden instagramda ekli olduğunu da anlamadım bu arada.

ergenlıkte erkekler boyle seyler yapabılıyor
testesteron hormonunun sonucları
oyuzden sız once okulunuza derslerınıze yogunlasın
ıyı bı unıversıte okuyun
iş hayatında daha ıyı ortamlarda bulunacak daha sevıyelı arkadaslıklar edıneceksınız

Böyle birine güvenmekle hata etmişsiniz.Tekrar şans vermemeliydiniz,tamamen hayatınızdan çıkartın ve önünüze bakın.

Tüm sosyal medyalardan engelleyin sizde
böylece görmezsınız

Haklısınız ama aklıma takıyorum sürekli profiline bakıyorum. Tam unuttum diyeceğim anda tekrar fotoğraf beğeniyor ya da kendisini gösteriyor bir şekilde

Dikaktli ol bu dengisiz hareketler arkadaşında dediği gibi seni cepte tutmaya çalışmasındandır. Senden bi menfati var mı ?

Haklısınız ama aklıma takıyorum sürekli profiline bakıyorum. Tam unuttum diyeceğim anda tekrar fotoğraf beğeniyor ya da kendisini gösteriyor bir şekilde

kendisini göstereceği yolları kapatmadıkça kurtulamazsınız.
yazık size 18 yaşında genç bir kız böyle sağa sola bir ona bir buna uçan erkekler için üzülmemeli.

Başkasının hesabıyla soru sormak yasak diye biliyorum.
Konunuza gelince; karşınızda dengesiz biri var üstelik sizi aldatmış.
Ordan burdan takip etse beğense kaç yazar ki size ihanet etmiş?

Back
X