• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye Elbise Kombinleri Kuzenimin düğününde giyeceğim yaşımdan büyük mü göstermiş?

CilliSardunya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
1.032
1.509
133
Kizlar aldım beğenerek ama içime sinmedi diyorum acaba daha mi uçuş ucus biseyler olsaydi. 21 yaşındayım yaşımdan büyük mu göstermiş. Yorumlarinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Bence fazla resim eklemişsiniz. Siz silene kadar bilgisayarlarına indirmiştir bile kötü niyetli kişiler. Elbiseye gelirsek bence daha yaşınıza uygun bir şey alın. Rengi ve modeli ağır geldi bana

Bence fazla resim eklemişsiniz. Siz silene kadar bilgisayarlarına indirmiştir bile kötü niyetli kişiler. Elbiseye gelirsek bence daha yaşınıza uygun bir şey alın. Rengi ve modeli ağır geldi bana
Evet ilk defa ekledim oda hepsini koymuş. Sonradan gordum bende. Teşekkür ederim. İnsallah değiştirirler

Yaşınıza uygun değil gibi geldi bana da özellikle renk daha da ileri yaş elbisesi yapmış gibi. İnşallah değiştirme imkânınız vardır yoksa etek boyundan kesitirerek de biraz daha yaşınıza uygun hale getirebilirsiniz

Aynı yaştayız bence kıyafet güzel düğünlerde siyah rengi çok beğeniyorum
Yapma gözünü sevem. Gençlik demek cıvıl cıvıl olmak demek. Saklaması gereken bi kilosu yokken kendini siyah renge bürümesini bi çok kişi yapıcı eleştirmiş. Ha siyah giyemez mi tabiki giyebilir ama elbise modeli ve renk bir arada hiç gitmemiş. Oysa ki yüzü fiziği ne kadar güzel.

Bu olmamış ben 42 yaşındayım ben bile giymem. Daha modern şeyler bak, fiziğin düzgün daha değişik modeller deneyebilirsin

Yapma gözünü sevem. Gençlik demek cıvıl cıvıl olmak demek. Saklaması gereken bi kilosu yokken kendini siyah renge bürümesini bi çok kişi yapıcı eleştirmiş. Ha siyah giyemez mi tabiki giyebilir ama elbise modeli ve renk bir arada hiç gitmemiş. Oysa ki yüzü fiziği ne kadar güzel.
Yüzünü bilmiyorum ben kıyafet modelini beğendim renkte güzel bence zevkler ve renkler tartışılmaz ben açık olsam alır mıydım belki almazdım ama fena değil genel olarak siyah rengi genç ve yaşlılara göre ayırt etmiyorum isteyen giysin güzel renk

Haklısınız bende sonradan farkettim teşekkür ederim sağolun

Yaşınıza uygun değil gibi geldi bana da özellikle renk daha da ileri yaş elbisesi yapmış gibi. İnşallah değiştirme imkânınız vardır yoksa etek boyundan kesitirerek de biraz daha yaşınıza uygun hale getirebilirsiniz
Boyundan biraz kestirmistim. Insallah değiştirirler yarin gideceğim. Hiç icime sinmedi canım sıkıldı

değiştirebiliyorsan değiştir derim. çok ağır bi elbise, kumaşı kışlık, ayrıca siyah olmamalı.

Back
X