kuzenimin durumu ne olcak

vegapink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
102
3
26
Ankara
meraba
benim kuzenim 2,5 yıl birisiyle konuştu.tanıdık sayılır.iyi hoş herşey güzel gidiyordu.bir isteği 2 edilmedi kuzenim bu arada arı gibi çalışır,hediyeler alır bide ilk sevgilisiydi,daha bağırmışlığı bile yoktur.çevresinde çok sevilen birisi yardım sever.neyse düğünü yaptık daha 2 ay olmadı kız eve adam almış face de konuşmuş telefon konuşmaları bir sürü delil,sonra araştırdıkça pislik çıktıda çıktı meğerse önceki sevgilisiymiş hem onu idare etmiş hem kuzenimi kuzenim yakaladığı ilk gün 7 saat otobüsle gidip götürmüş kızı babasına teslim etmiş,vurma dövme filan yok,kızın aileside kuzenimi haklı görüyor,helal olsun vurmamış bile adam gibi geri teslim etmiş diyorlar.kuzenmin kafası karışık bu ilişkiyi bitirmiş,maddi manevi tazminat davası açmak istiyor.Çünkü tüm delilleri toplamış,aslında içindede o kadar kötülük yapmak istemiyorum diyor.sizce ne yapmalıyız.Kızın ismi çıkmasın diye kimseye bişi söylememiş kuzenim annesi dövdüde bıraktı deyince tüm kirli çamaşırları çıktı.Bu arada rezil kepaze oldular.kuzenim benim suçum değil diyor.kendimi savunmak zorundayım diyor.ve bu arada kuzenim çok serttir.aldattığı adamda kaçıyor rezil kepaze oldu.inş sonumuz hayır olur.

çok zor bi durum anlatamıyorumda durumunu bizde sakinlikden yanayız mahkemeye tecelli etsin diye ama karşı ş.siz adamı arıyor.öyle sindiremiyor pek çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor sanırım.yüzünden filanda bişi anlaşılmıyor ağlamıyor ama normal konuşuyor bilmiyorum ya neden iyi insanlara bunlar oluyor.

çok zor bi durum anlatamıyorumda durumunu bizde sakinlikden yanayız mahkemeye tecelli etsin diye ama karşı ş.siz adamı arıyor.öyle sindiremiyor pek çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor sanırım.yüzünden filanda bişi anlaşılmıyor ağlamıyor ama normal konuşuyor bilmiyorum ya neden iyi insanlara bunlar oluyor.

Kanıtları toplayıp dava açıp haklarını isteyecek herkese de rezil olacak o kadın
Hiç biri ile muhattap olmasın
En güzeli mahkemede olsun her şey

meraba
benim kuzenim 2,5 yıl birisiyle konuştu.tanıdık sayılır.iyi hoş herşey güzel gidiyordu.bir isteği 2 edilmedi kuzenim bu arada arı gibi çalışır,hediyeler alır bide ilk sevgilisiydi,daha bağırmışlığı bile yoktur.çevresinde çok sevilen birisi yardım sever.neyse düğünü yaptık daha 2 ay olmadı kız eve adam almış face de konuşmuş telefon konuşmaları bir sürü delil,sonra araştırdıkça pislik çıktıda çıktı meğerse önceki sevgilisiymiş hem onu idare etmiş hem kuzenimi kuzenim yakaladığı ilk gün 7 saat otobüsle gidip götürmüş kızı babasına teslim etmiş,vurma dövme filan yok,kızın aileside kuzenimi haklı görüyor,helal olsun vurmamış bile adam gibi geri teslim etmiş diyorlar.kuzenmin kafası karışık bu ilişkiyi bitirmiş,maddi manevi tazminat davası açmak istiyor.Çünkü tüm delilleri toplamış,aslında içindede o kadar kötülük yapmak istemiyorum diyor.sizce ne yapmalıyız.Kızın ismi çıkmasın diye kimseye bişi söylememiş kuzenim annesi dövdüde bıraktı deyince tüm kirli çamaşırları çıktı.Bu arada rezil kepaze oldular.kuzenim benim suçum değil diyor.kendimi savunmak zorundayım diyor.ve bu arada kuzenim çok serttir.aldattığı adamda kaçıyor rezil kepaze oldu.inş sonumuz hayır olur.

ne olacagı cok bellı...madem aldattı ve yazısma-telefon kayıtlarında hersey vardır..dırek delıl kabul edılır..tazmınat ıstemıyle bosanma davası acar olur bıter....

Her şey mahkemede açıklığa kavuşsun, ikili diyaloglarla ya da toplumla laf taşıma derdine girilmesin. Dedikodu yaparak, bu olayı her yere anlatarak kendilerine de zarar vermiş olurlar. Mahkemede gerekli cezasını alacak zaman bu kişi, o sebeple sakin kalmak lazım.

meraba

Benim de şu an elimde böyle bir dava var, Allah kısmet ederse Ocak ayında son duruşma olacak,karara bağlanacak. İnternet üzerinden yapılan tüm yazışmalar, telefon görüşmeleri ve mesajlaşmalar delil olarak kabul edildi. Evlilik birliğine sadakatsizlikten tazminat ve boşanma davası açıldı. Karşı taraf kusurlu olduğu için, müvekkilime 75 bin TL manevi tazminat, 35 bin TL maddi tazminat ödeyecek. Elde deliller net olduğu sürece bu davalar kazanılması en kolay davalar. Bence kuzeniniz dava açıp, maddi manevi tazminat haklarını alsın.

Çok geçmiş olsun öncelikle..
Kuzeninin bu sakinliğini korusun bu ana kadar herşeyi güzel ilerletmiş o ş..szi aramasın haklıyken başka bi yerden suçlu çıkmasın ve o pislik kadına da bütün davaları açsın hepsini de kazanır gibi duruyor söylediğiniz delillere göre...

O...pu madem başkası varmış kuzeninle neden evlenmiş yazık günah ya rezil olsun pislik..

Kuzeninde ne sabir varmis ya.
Ben kadin halimle bicaklayip kesip atmistim karsimdakini.
Tazminat davasi, bosanma davasi secenegi iyidir.

meraba
Olsun kız rezil .. İnsanların duygulariyla oynayanlara müstehak bunlar .. Hepsi cıksada keşke millet yüzüne tükürerek geçse yoldan.

Kuzeninde ne sabir varmis ya.
Ben kadin halimle bicaklayip kesip atmistim karsimdakini.
Tazminat davasi, bosanma davasi secenegi iyidir.
evet çok sabırlı birisi inşallah mahkemeye verecek dediğiniz gibi hakkını arasın çok uğraştıya mücadele etti.para biriktirdi.rahat yaşasında dedi.olmadı işte

Adam tam has adammıs yanı... Tebrık ederım...

Ama onun onurunu ve gururunu dusunumeyen ınsanları bu kadar onemsememesı gerektıgını soylerdım.Hıc olmazsa maddı ve manevı olarak tazmınat davası acsın ve bosansın.. Dedıkoduyu dert edıyorsa esıne soylesın tek olumsuz lafta suskunlugumu bozarım dıye..

Elbetteki mahkemeye verecek kuzenin sonuna kadar da hakkını alacak....o pislik (bayan demeye dilim varmıyor) rezil kepaze de olsun ki bir daha böyle bi ahlaksızlık yapamasin:KK62:

Back
X