kuzenimin durumu ne olcak

Bugun tuttuk bi avukat tum delilleri verdik maddi manevi tazminat cezasi isticek avukat kazanir uzun surer dedi cocuk coktu biraz biraz parasi kaldiydi oda avukata gitti.aglayamiorda ne bilim avukatin yanindada cok kotu oldu.bende cok kotu oldum.yazik gunah iste uyuyamadim hic kelimeleri bile toparlayamiyorum

Boşanma davasi ne kadar surer cekismeli acildi karsi tarafta bosanmak istiyor

süresi belli olmaz 6 ayda biten dava da olur 3 yılda biten de olur ama kendini uzun süreceğine hazırlasın
mesela 1 yıl 2 yıl gibi

Annemin köyünde de bi abi vardı, dedemlerle yan komşulardı. Adam o kadar iyiydi ki. Şen şakrak, bizi gördükçe hal hatır sorar, şakalar yapar. Bir gün köye gitmiştik, kapının önünde otururken hiç selam falan vermedi, bizi görmedi bile. Ne oldu dedim, meğer karısı aldatmış. Baştan şaka zannettim çünkü karısı tövbe estağfirullah bildiğiniz gargamel gibi. Kaşlar dişler burun aynısı. Bu abimiz de baya yakışıklı biri. Yok ya dedim yanlış anlaşılma falandır. İnternette birini bulmuş baya sevgili olmuşlar falan. Tazminat aldı mı bilmiyorum ama aldatmak insanı yıkıyor. Kadın erkek farketmez aldatmanın bahanesi yok. Kuzeniniz de elinden geleni yapsın. Bir insanın hayatını karartmak bu kadar kolay olmamalı.

Butun bu olaylar olmus herkez herseyini kabullenmis ihanet ortaya cikmis cirkince halen yuva yıkılmasin diye igrenc arabulucaklar gelior.igrendim resmen ihanetin sebebi olurmu zorlami evlendi sanki midem bulandi artik bu insanlardan cocuk mahvoldu ne bicim dunya bu boyle

Buyuk bir yikim yasior alkolu biraktiramayizki koca adam tavsiye ettim piskologu birseyde demior ne bicim dunya dusundukce sıkıntiya sokuyor.ins bu gunlerde biter

Back
X