Kuzenimin görücü usulü istenmesi

bende görücü usülü evlendim ve iki kişiyle görüştüm ilki aynı böyle bir tipti olmadı ikincisiyle yalnız bile görüşmedik şuan ki eşim kendisi şüphe varsa olmuyor bence kuzeniniz daha fazla uzatmasın şu telefonda görüşülme meselesine ayrı kılım
Çocuk başka bir şehirde görev yaptığı için telefonda görüşüyorlar fakat bu şekilde tanımak zor.kuzenim şunu söylüyor,çocuk hep ilgi istiyor,hep arasın istiyor, ve evlilikten korkuyordu diyor o yüzden kafası karıştı.esinizle evlenmeye ne kadar zaman zarfında karar verdiniz?

Çocuk başka bir şehirde görev yaptığı için telefonda görüşüyorlar fakat bu şekilde tanımak zor.kuzenim şunu söylüyor,çocuk hep ilgi istiyor,hep arasın istiyor, ve evlilikten korkuyordu diyor o yüzden kafası karıştı.esinizle evlenmeye ne kadar zaman zarfında karar verdiniz?
o kişidebaşka bir şehirdeydi akıllarında her hafta sonu birgün gelecekti biz görüşecektik diye düşündüler ben bunu istemiyorum dedim.Bizim tamamen nasip ya görüştük bile sayılmaz aslında hoşgeldiniz dedim sadece oda hoşbulduk abim vardı yanımızda yüzüme bile baktığını görmedim şahsen nasipte varsa oluyor 10 dakika görüştük ona görüşme denirse 4 gün sonra isteme oldu:))

Bu islerde ne zaman acele etme, oldu bittiye getirme gibi seyler varsa altindan mutlaka bir sey cikiyor aman dikkat.

o kişidebaşka bir şehirdeydi akıllarında her hafta sonu birgün gelecekti biz görüşecektik diye düşündüler ben bunu istemiyorum dedim.Bizim tamamen nasip ya görüştük bile sayılmaz aslında hoşgeldiniz dedim sadece oda hoşbulduk abim vardı yanımızda yüzüme bile baktığını görmedim şahsen nasipte varsa oluyor 10 dakika görüştük ona görüşme denirse 4 gün sonra isteme oldu:))
Aslında çoğu konuda anlaşıyorlar fakat kuzenim emin olamıyor işte.ama bu haftasını söz takılacak.

25 yaşında ne bu telaş?

2 ay tanıdığı adamlarla evleniyorlar, sonra şu huyu çıktı bu huyu çıktı...

Ben 1 ay tanıdığım insanla arkadaş olamıyorum. Elalem 1 ayda söz yapalım diyor.

Sevgili olmaya izin vermeyen aile,sòzlenipte ayrılmaya hiç izin vermez.

25 yaş tamda evlilik çaği.. Erken falan değil..ondan sonra orasi öyle şurasi şoyle diye evde kaliniyor.. Gorusup begendilerse bikaç ay daha muhlet istesinler..birkaç defa daha oturulup konuşulur..gorucu usulü denilen şey kotu birsey değilki.. Senelerce flört edip evliliğe birşey birakmamaktan iyidir.. Haklarinda hayrlisi olsun inş.

Evde kalmak nedir ya :KK57:

Ben yanlış mı anladım? Daha sadece telefonla görüştüğü birisinden ayrılmak istese ayrılamayacak mı kuzeniniz? Şimdi onunla evlenmeye mecbur mu tutuluyor?

Yakmasın kendi başını.. 25 yaşında daha..

Nişan zaten birbirini tanımak için var. Kuzeniniz istemese zaten tlf da bile konuşmaz.

Daha yüzyüze oturamadk söz istemiyorum desin. Cocuk da sıksın bi tatafını da gelsin görüşsünler ne bu madem evlenmek istiyor geregini de yapsın

Ya acikcasi bir ayda evlilik dusunmuyosa kiz etkilenmemistir. Cocuk iyi insan diye yabana da atmak istemiyodur. Ondan kararsizdir. Asik olsa yuzuk takilsin der.

Çocuk naz niyaz, aile cahil ve ısrarcı. İlle de hemen yüzük takılsın derken oğullarının bir kusurunu gizlemeye çalışıyor olabilirler. Diyelim ki herşey çok iyi, yine de sadece 1 kere yüzyüze görüştüğüm biriyle nişanlanmazdım. Telefonda iyi anlaşıyorlar diye evlendirilir mi? Hayat telefonda geçmiyor! Zaten başta da dediğim gibi oğlan naz niyaz, aile cahil. Şimdiden böylelerse ohoooo. Cevabım HAYIR.

kuzenin ailesiyle konuşsun..biraz daha tanımaya ihtiyacım var desin..

O kadar gorusmeden cocuk psikopat mi manyak mi anlayamaz. Ben olsam boyle bir riske girmezdim

Back
X