Kuzenimin nisanlisi

Sizi hiç ilgilendirmez ayrıca o insanların doğru söyleyip söylemediğini bilemezsin kaldı ki bu kızın ailesi yok mu arkadaşlarının bile dikkatini çeken bir şey ailesinin dikkatini nasıl çekmez geceleri erkekler gidip nasıl birlikte olabilir o kadar parayı harcayabilir ki kim o kadar para yedirir bir kıza kaldı ki ayan beyan ben şu kadar para harcadım bir gecede, yok erkeklerle birlikte oldum diye arkadaşlarına duyurur mu bir insan. Onlar mutlularsa size bir şey demek düşmez.

konuyu başka yere cekmenize gerek yok. ben yapmadım böyle birşey yapsam bile sızı alakadar etmez. hepsi derken abartmış olabılırım acele cvp verdim. yorumunuz cok gereksiz. demek istedigim eğer bu iftiralar doğruysa bu tür bir bayan bu gibi birşeyıde aklına getırır... konu sahibi bence hiccc kimseye birsey anlatmayın kötü siz olursunuz. belki iftıradır yada kuzenınıze gercekleri anlatmış olabılır. bulaşmayın hic

konuyu niye başka yere çekeyim,senin yorumların üzerinden gidiyorum.okuduğumu da anlıyorum çok şükür,hanımefendi orada bu bayan üzerinden değil "şimdiki kızlar şöyle şimdiki kızlar böyle, hepsi diktiriyolar" diye yazmışsın.açık açıkerkek misin ,anlamadım ki? ne yazdığından kendin bile haberin yoksa bilmiyosan o başka..

Back
X