Şaşkınım

CiRiLLA

Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
31.671
141.761
Merhabalar bugun biraz uzgun ve kirginim

Annemleri ziyarete gitmiştik annemlerin ust katındada halamlar oturuyor
Meseleye geleyim ve kuzenimi anlatmakla başlıyayım

Genelde iyi bir kızdır ve kotu yanlarinida tolare edebildigim nadir insandir kendisi
Cokta yakındık ustelik neredeyse 10 senemiz dipdibe gecti ayni yatakta yattık,birlikte yedik,birlikte gezdik onca sene kavgamiz gurultumuz olmadi
Bazi kotu ozelliklerinin hep farkindaydim ama kırılmıyordum taa ki bu yaptiklarina kadar ..Cunku bu derece ileri gidecegini hic tahmin etmiyordum herkesten iyi tanidigimi sanardim beni bile yaniltti
Bunlari konuyu anlayin diye yazicam

Kuzenim normalde enistemler vs gelince sortu varsa cikarir usturuplu giyinir oyle gelirdi
Sacini kaynak,postis,boya ne yapsa gelip alt kata ozellikle baakkkin nasil olmus diye bize gostermezdi

Neyse bigun esimle ust kattayken kuzenimin mini elbisesini deneyesi tuttu "ki hic yapmaz " gelip salona donup durdu esimin onunde
Onceden 50 defa gordugum plaj ve denizde cekilmis fotograflarini ozellikle esime gosterdi "bana gosteriyormus gibi :)) "

En son olayda kuzenim isten gelmisti bize hosgeldiniz dedi sonra ust kata cikti basi agriyormus bende yanina gittim baktim sonra yine asagiya indim
10 dakika sonra ne goreyim şort giymiş ,takma saclarini fln takmis geldi esimde o sirada disardaydi sonra bizde benim odaya gecmistik esim gelince cikti hemen salona girip bakkin saclarimm nasil diye dolanmaya basladi ve ben ust kata gittigimde bacaginda kapri vardi uzun daha 10 dakika once ve alt kata gelecegi zaman hususi cikarip sort giymis basi agriyan insan takma saclarini takip suslenip gelmis
Bu kadarini anlatmak istiyorum

Amacini cozemedim yada yakistiramiyorum konduramiyorum anneme bahsettim oda cok iyi niyetli bulmadi cunku kac sefer bu tur hareketler yapti ve halamida caktirmadan uyaracagini soyledi ama onca senedir taniyorum yaptigi seyler hic huyu degil .. ben o hareketlerin anlamini cok iyi biliyorum ama birbirimizin kucaginda aglayip beraber gulerdik bu nasil bir niyettir hayal kirikligina ugradim bu kiz neden bunu yapar bana
Esiminde etkilenecegi filan korkusunda degilim sadece gordugum niyet beni hayal kirikligina ugratti

Belki de gerçekten size göstermek istemiştir, güzel olmak istemiştir vs. Size özellikle güzel görünmek istemiş olabilir, "benim moralim yerinde" der gibi, veya kilo verdiğini filan göstermek istemiş olabilir veya sadece canı sıkılmış da süslenmiş olabilir... Eşinize o şekilde bakacağını düşünüyor musunuz belki de yanlış anladınız niyetini... o_O

Belki de gerçekten size göstermek istemiştir, güzel olmak istemiştir vs. Eşinize o şekilde bakacağını düşünüyor musunuz belki de yanlış anladınız niyetini... o_O

Yaptigi hicbir kaynagi postisi sirf bize gostermek icin alt kata inmedi kac senedir altli ustlu oturduk
Ayrica esim disardayken biz gorduk annemle sacini tekrar esim geldi diye salona firladi gitti
Ve normalde enistemler misafir gelince ustunde sort varsa esofman giyer gelirdi simdiyse bacaginda 10 dakika once uzun kapriyle gordugum halde onu cikarip sort giyip iniyor
Benim esime neden bacaklarini acarak guzel gozukmek istesin amac nedir

Kocan diye veya erkek diye değil "yeni" biri diye çoşmuştur.

Ama hic bir enistem bize geldiginde o hareketleri yapmadi kac sene altli ustlu oturduk enistem filan gelince sortunu cikarip esofman giyer gelirdi simdi tam tersi ustundeki uzun kapriyi cikarip sort giyip iniyor bu sadece birisi yani .. anneme soyledikten sonra pisman oldum ama ust katta 10 dk once kapriyle gordugum asagi gelirken cikarip sort giydigini dusununce birturlu iyide dusunemiyorum ki

Yanlis anlamis olabilir misiniz?
Cunku benim gozlemledigim kadariyla hanimlar bazen bilhassa mutsuzken daha cekici, daha guzel gorunmeye calisabilir.
Beni dusunduren yukarda kapriliyken asagiya sort giyerek inmesi oldu.
Ancak bunu da dedigim gibi guzel gorunme ihtiyacina binaen yapmis diye dusunebildim.
Zira cok kotu bir sey bu, insan yakistiramiyor.

Umarim zannettiginiz gibi degildir.
Gercekten buyuk hayal kirikligi.

Ama bence anneniz asla halaniza bir sey demesin.
Kotu ve kiskanc olan siz olursunuz ve hicbir sey ispat edemezsiniz.

Veya belki kapri sıkıyordur/rahatsızdır/lekelidir bir şeydir ondan değiştirmiştir. Şortla daha güzel oldum diye düşünmüştür. Ya da sadece güzel olayım misafirlere demiştir eşiniz hakkında kötü düşünmeden. Bilemedim böyle bir niyet kondurmamak lazım sanki hemen ya. Birkaç şeyini daha gözlerseniz tamam ama sanki sadece şort giyip süslenmesinden bunu çıkarmamak lazım gibi geldi.

Ama hic bir enistem bize geldiginde o hareketleri yapmadi kac sene altli ustlu oturduk enistem filan gelince sortunu cikarip esofman giyer gelirdi simdi tam tersi ustundeki uzun kapriyi cikarip sort giyip iniyor bu sadece birisi yani .. anneme soyledikten sonra pisman oldum ama ust katta 10 dk once kapriyle gordugum asagi gelirken cikarip sort giydigini dusununce birturlu iyide dusunemiyorum ki

Yaw kaç senelik enişten aman da ne güzel bir genç kız olmuş dese neee, demese neee daha sık gidiyor olsaydınız veya dip dipe oturuyor olsaydınız zaten dizi çıkmış eşortmanıyla dolanırdı ortada. Ha yok hareketlerinde konuşmalarında ay keşke senin yerinde olsaydım, ne kadar yakışıklı kocan diye gözlerini mi belertti? sanmıyorum, salla gitsin o yüzden. Bahar gelince ayarları şaşmıştır kendince.

Yaw kaç senelik enişten aman da ne güzel bir genç kız olmuş dese neee, demese neee daha sık gidiyor olsaydınız veya dip dipe oturuyor olsaydınız zaten dizi çıkmış eşortmanıyla dolanırdı ortada. Ha yok hareketlerinde konuşmalarında ay keşke senin yerinde olsaydım, ne kadar yakışıklı kocan diye gözlerini mi belertti? sanmıyorum, salla gitsin o yüzden. Bahar gelince ayarları şaşmıştır kendince.

Oyle biseyi gururuna yedirip soylemez ayy yerinde olsam filan diye babanem ve halam cok ustune gidiyor kizin biraz kararsiz biri sik sik erkek arkadas degistirir ve evlenmeye baya hevesli ama erkek arkadaslari ipsiz sapsiz oluyordu ve halamlar beni ovup duruyordu ve coook sinirleniyordu ben ona destek oluyordum kesinlikle hava atmadim atacak marifette yok zaten hep bosver diyodum gencsin daha "benden kucuk" gez dolas kocanin sulalesini cekmek kolay bise degil zaten sen en iyisini yapiyorsun dedim hep acaba bana buyuzden icten ice bilenmis olabilir mi sence

Ben de böyle bir kuzenden hayatımın kazıklarından birini yedim. O benim kız kardeşim gibiydi...
Yine de herkes aynı olacak diye kaide yok. Benim başıma gelen, size olmayabilir..
Ailesine söylemeden, biraz daha gözlemleyin.. Belki o gün farklı bir ruh halindeydi, belki yaptığının farkında değildi, belki eniştesini, diğer eniştelerinden daha farklı görüyordur sizinle olan samimiyetine dayanarak...

Ama yine de belirteyim, maalesef ben iyi niyetli düşünemiyorum....

Genelde iyi bir kızdır ve kotu yanlarinida tolare edebildigim nadir insandir kendisi
Cokta yakındık ustelik neredeyse 10 senemiz dipdibe gecti ayni yatakta yattık,birlikte yedik,birlikte gezdik onca sene kavgamiz gurultumuz olmadi
Bazi kotu ozelliklerinin hep farkindaydim ama kırılmıyordum taa ki bu yaptiklarina kadar ..Cunku bu derece ileri gidecegini hic tahmin etmiyordum herkesten iyi tanidigimi sanardim beni bile yaniltti

Kuzenim normalde enistemler vs gelince sortu varsa cikarir usturuplu giyinir oyle gelirdi
Sacini kaynak,postis,boya ne yapsa gelip alt kata ozellikle baakkkin nasil olmus diye bize gostermezdi

Neyse bigun esimle ust kattayken kuzenimin mini elbisesini deneyesi tuttu "ki hic yapmaz " gelip salona donup durdu esimin onunde
Onceden 50 defa gordugum plaj ve denizde cekilmis fotograflarini ozellikle esime gosterdi "bana gosteriyormus gibi :)) "

En son olayda kuzenim isten gelmisti bize hosgeldiniz dedi sonra ust kata cikti basi agriyormus bende yanina gittim baktim sonra yine asagiya indim
10 dakika sonra ne goreyim şort giymiş ,takma saclarini fln takmis geldi esimde o sirada disardaydi sonra bizde benim odaya gecmistik esim gelince cikti hemen salona girip bakkin saclarimm nasil diye dolanmaya basladi ve ben ust kata gittigimde bacaginda kapri vardi uzun daha 10 dakika once ve alt kata gelecegi zaman hususi cikarip sort giymis basi agriyan insan takma saclarini takip suslenip gelmis

Amacini cozemedim yada yakistiramiyorum konduramiyorum anneme bahsettim oda cok iyi niyetli bulmadi cunku kac sefer bu tur hareketler yapti ve halamida caktirmadan uyaracagini soyledi ama onca senedir taniyorum yaptigi seyler hic huyu degil .. ben o hareketlerin anlamini cok iyi biliyorum ama birbirimizin kucaginda aglayip beraber gulerdik bu nasil bir niyettir hayal kirikligina ugradim bu kiz neden bunu yapar bana
Esiminde etkilenecegi filan korkusunda degilim sadece gordugum niyet beni hayal kirikligina ugratti

size göstermek istemiştir dicem ama size göstericekse sadece size göstermeli, ben çok karşıyım eniştenin yanında falan bu tarz şeylere, insan biraz dikkatli olmalı, tamam iki insan iyi niyetli olabilir ama şeytanda bizlerin yanında sonuçta, o yüzden bu konuda kızmanıza hak verdim

evet bu tür şeyler hoş değil. seni anlayabiliyorum çok benzeri olmasa da kuzen vakası bende de var. bigün can ciğerken başka gün tuhaf olabiliyorlar. En iyisi mesafe koymak bence, sen de canın sıkılsın istemiyorsan öyle yap. yaş farkınız ne kadar ki? ve de eşinle aralarındaki yaş farkı kaç

Oyle biseyi gururuna yedirip soylemez ayy yerinde olsam filan diye babanem ve halam cok ustune gidiyor kizin biraz kararsiz biri sik sik erkek arkadas degistirir ve evlenmeye baya hevesli ama erkek arkadaslari ipsiz sapsiz oluyordu ve halamlar beni ovup duruyordu ve coook sinirleniyordu ben ona destek oluyordum kesinlikle hava atmadim atacak marifette yok zaten hep bosver diyodum gencsin daha "benden kucuk" gez dolas kocanin sulalesini cekmek kolay bise degil zaten sen en iyisini yapiyorsun dedim hep acaba bana buyuzden icten ice bilenmis olabilir mi sence

Aa ne ayip.
Herkesin kismeti farkli, niye kiyasliyorlar ki?
insan ister istemez karsilastirildigi/kiyaslandigi kisiye tuhaf/olumsuz duygular hissedebilir.

Benim kanaatimce kendini ispat etmek istedigi kisi esiniz degil, sizsiniz.
Su anlattiginizdan sonra esinizle bir ilgisi olmadigi ihtimali daha da kuvvetlendi.

Sizi burdaki yorumlarınıza göre tanıdığım kadarı ile çok net konuşan kendinizi çok iyi ifade eden birisiniz. Üstelik yaşınıza görede oldukça olgunsunuz. Kendiniz uyarsanız kuzeninizi acaba daha mı iyi olur?

Bilenmemiştir de, iki de bir annenden yengenden bu konuda laf duymak da bayar yani insanı, seni iyi görünce özenmiştir bence. Ama yine de kıyafetten vs. böyle anlamlar çıkarmaya gerek yok. Beraber büyümüşsünüz zaten, dandik karakterli olsaydı evlenmeden önce de farkında olurdun. Hiç sevmiyorum böyle yakın olduğun birine iki olayla tespit yapıp sonra güven zedelemeyi. He tabi evlenme ayağına umarım saçma sapan birini bulmaz :/

Kac yasinda bilmiyorum ama bi 'ergen'lik sezdim ben

X