Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazinda hatalar gördüm canim!
Ilk hata Kürt Türk ayrimina takilmandir,
Insan ister türk,ister kürt ister bilmem ne olsun,insan olmadiktan sonra dini,meshebi,irki bir halta yaramaz ve dili yada görüsü onun ayibini örtmez..
Ben Türk aileden gelmeyin ama benim esim,de yabanci Türk degil,
Sorun olmmadimi,tabiki olmustur,esimle benim aramda olmasada,kültürlerine alismam yada esimin benim kültürüme alismasi zaman almistir..Yurt disinda yasadigim icin zorlanmadim pek ama genede oluyor..
Bu kisi kalabalik bir aile cocugu oldugu icin,yasadigi yerden SIKILMIS birine benziyor.
Kopmayida aklina koymus ise,belki kopacak belki lafta kalacak ama kimse ailesi dil bilmiyor falan diye yorum yapmasin...
Olabilir kiz onun ailesi ile degil,cocukla evlenecek...
Kizdada sevgi var ise iyice düsünsün derim...
maviye aldigim yer haric tum cumlelerinize katiliyorum...
bence kiz erkekle degil onun ailesiyle evleniyor,kimse bunu inkar etmesin bir derdim varda bunu gayet acik ve net hepimiz goruyoruz
kuzeniniz bence uzak dursun zaten sevgi yokmus,bir kisinin eline muhtac bir aile sizce bu adam birakir mi ailesini yüz üstü ya var mi bunun akil mantigi ??
yarin bir gün kuzeninizde ne guzel hizmetcilik eder tum aileye ,yük biner omuzlarna ah keske evde kalsaymisimda evlenmeseymisim der ( INSALLAH DEMEZ )
Kizda sevgi var ise iyice düsünsün derim)....
Canim Dikkat eder isen sonuna birsey ekledim..
[/COLOR][/FONT]
Bunun anlami ise hani iyice düsünüp tartsin ondan sonra karar versin demektir..
Ben ailesiylemi evleneceksin derken,git al demiyorum..
Evlilik cok ciddi bir adimdir ve bu adimi atarken 1 kere degil 1000 kere düsünmek gerekiyor...Ailesi ile yasiyacak ise zaten kiza,da yazik olur cocugada..
Okadar insan hergün dert yanarken,bunu görmemezlikten gelmek ahmaklik olur..
Yani o konuda hem fikiriz ama sadece beni üzen sey,ailesinin dili üzerine yorum yapanlar,hatta konu sahibi ilk bu talihsizligi yapti..
Kisileri dinine.diline göre ayirmak,hic bir allahin kuluna yakizmaz hatta kimsenin haddi degildir...
Ayrica birseyden daha süphe ettim,
Konu sahibi acaba bu konuda gecen kuzen ile ayni kisi olabilirmi?
Bence evet kendi icinde celiskiler yasadigi icin,konuyu kuzenim diye anlatti..
Bariz belli bu....
Sonkez egerki böyle bir olay var ise,iyice düsünülsün derim...
aman yani of
ben kultur farkını belirtmek dogulu oldugunu belirtmek icin kurt oldugunu soyledim
artı o kisi ben degilim
Okadar yorulmasaydin,
Örnek,cocugun dogulu kizin ise batili oldugunu yazsan bile kafiydi yani...
burdaki insanlar,dogu ve bati farkini anlayacak kadar akilli kisiler.
Ilk msjimda bir sey yazdim bilmem okudunmu..
Dedimki Türk bir aileden gelmeyim,Annem ermeni kökenli Babam ise Türk
ve benimde esim Yabanci.Yurt disinda yasadigim icin cogu kültüre alistim..
Aramizda bizimde kültür farkimiz vardi ilk zamanlar ama iki kisilik bir iliski yasadigimiz icin,birbirimize uyum saglamamiz zor olmadi..
Ya sunu anlamiyorum bayanlar,
Kizinizi,kuzeninizi,akrabanizi bir ingiliz,bir alman istese??
Yine kültür farki olmayacakmi?
..................arkadaslar kuzenimle evlenmek isteyen biri var, bu kisiyi cok eskiden beri, taniyor fakat surekli gorusmuslukleri yok sadece arada hal hatır sorma seklinde ama bu kisi kuzenime ezelden beri asik, kuzenimse onu dost olarak gordu hep, olur vermedi
aradan yillar gecti simdi tekrar ataga gecti bu adam. fakat adam sorunlu biraz, ailesini sevmiyor, 8 kardesler ve ilgisiz bir ailesi var, ailesine kizgin bu yuzden ve kurtler ayrica fakat kendisi unv mezunu, anne babasi turkceyi bile cok iyi konusamiyormus ve bir kardesi de zihinsel ozurlu sanirim. 1 erkek kardesi ve kendisi aileyi gecindiriyorlarmis, babasinin sosyal guvencesi ve isi de yokmus. Bu cocuk ben ailemden kopucam artik onlardan uzak yasamak istiyorum diyor, bunu nasil yapacak bilmiyorum tabi.
Kuzenim de unv mezunu, cocuk iyi biri, ona guveniyor kuzenim bu evlilik yanlis mi olur diye de dusunuyor. Kurt olmasi ve ailesinin bu sekilde olmasi...Cocuk ailesinden kopabilir mi hem, baska sehirde yasayacagiz sadece ben olacagim hayatinda, ailemle hicbir iletisimin olmayacak diyormus ama bu mantikli mi sizce