Kuzenimin ve halamın yaptıkları size de yeter dedirtecek mi, yorumlarınız çok önemli

gulsen034

😊😊😊
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.107
41
318
Diğer
Halamın kızıyla eskiden samimiydik ama aramızda hep bir mesafe vardı lise yıllarında bu dahada açıldı o üniye gitti çok tuhaf bi kızdır zaten soğuk bebek gibi insan içine çıkmayan insanlarla iletişimi olmayan birisi neyse bir gün bize geldiler evde 10 kişilik misafir gurubu vardı yola gidiceklerdi onlara yemek yaptık çay yetiştirmeye çalışıyorduk çayları dağıttım en son bardağı koydum çekildim halam kuzenimden havluyu istedi o da havluyu verdi masaya oturdu çayı alıp ablama dönmüşben şoktan hatırlamıyorum o kısımları:)o beni yakacaktı ben onu yakıcam dedi bana döndü sen beni yakıcaktın ben seni yakıcam dedi ve yeni dolmuş bardaktaki çayı suratıma serpti tabi ben ne olduğunu anlamadım şoka girdim bağırdım çağırdım ağladım neyse bnların ardından halam kızının sorunlarının ortaya çıkmasını istemediği için sen onunla konuşmuyormuşsunda açık giyiniyormuşsunda dayısı ona kızıyormuşta falan filan bir sürü bahaneler üretmeye çalıştı benim annem babam yüz yüze bakıcaz akrabayız die alttan aldılar sonra halam bize geldi eğer kızım hasta sorunları var deseydi affederdim bile çünkü bunu normal insan yapmaz ama halam ne dese beğenirsiniz 3 doktor incelemiş hiç bir şeyi yokmuş sadece sinir krizi geçirmiş ortada hiç bir şey yokken aradan zaman geçti bu zaman zarfında kuzenimle hiç görüşmedim
geçenlerde facebookta espirili bir test çözdüm kim nasıl ölcek diye bir test nişanlımı yaptım neyse
başından aşağı çaydanlık dökülecek ve ölecek çıktı
bende altına yorum yaptım Kaderin mustafa hakkında da planları var sanırım yazdım gülücük attım
bunu kardeşinin facesinden görmüş ağlamış taa amcamları babannemleri aramışlar üzülüyo kaldırsın o yazıyı diye bugün evi aradılar amcamla babannem kaldır diye biz o kadar şey yaşadık koşa koşa aramadık bana öyle birşey yaptığındada koşa koşa aramadılar babannem dalga geçer gibi küçükken babanda yanmıştı bişey olmaz dedi
onlar yaptıkları şeyi duymaya tahammül edemiyolar ben onları yaşadım yüzüm ya başka bir yerim değil ki direk yüzüme attı

sizce ne yapmalıyım kimse o suçlu demiyor yapmış bi hata büyüklük sende kalsın diyolar hiç birini hayatımda görmek istemiyorum ben mi abartıyorum abarttığım kadar var mı ??artı nişanlandım halam nişanlısını internetten bulmuş diye laf ta çıkardı çıldırıcam artık bi insandan bu kadar nefret edilir

Son düzenleme:
seni çok iyi anlıyorum canım sinir krizinin tek sebebi bence kıskançlık başka açıklaması yok ama halanların cvbı çok saçma olmuş zaten hep öyle olur hayret bişey boşver ya benim halamın kızıda ben evlendim kendi benden 6 ay büyük oda kapris yapıyor beni görünce eskiden içtiğimiz su ayrı olmazdı şimdi ise bayramlarda okadar onda da nasılsın diye sormaz bile boşver ya takma kafana duymamazlıktan gel...

deniyorum boşver Allaha havale et diyorum ama olmuyor yapıp yapıp mağduru oynaması sinirlerimi bozuyor

ya canım sende onlarla mümkün mertebe görüşmemeye çalış öylelerinin şeytan görsün yüzünü diyecem hatta dedim bile zaten iyi gününde yanında olurlar istemeyerekte olsa kötü gününde ise gözükmezler birde oh iyi olmuş derler aman insanlar hep böyle canım hangisine kafamızı yoralımki hasta oluruz vallahi boşverrrrrr

haklısınız insanların vicdanı yok ki kendi öz halan yaparsa başkalarından ne beklenir ki

hic kimseye boyun egmeyin bu konuda, ne demek birinin yuzune kaynar cay dokmek bir de uste cikmak. ben olsam o aileden buna goz yuman herkesi silerim. beni arayip da taciz edenlere de "hayatimdan cikarttigim insanlarin ne dusundugunu umursamiyorum. soyleyin facebook hesabimi incelemesin!" derim.

bu nasil is ya. ortada cocukca bir anlasamamazlik yokki. resmen cana kasit var. ya iz kalsaydi, nolcakti simdi? ne kadar dusuncesiz bir aileniz varmis cok uzgunum bunu soyledigim icin.

Son düzenleme:
haklısınız insanların vicdanı yok ki kendi öz halan yaparsa başkalarından ne beklenir ki

aynen canım annen gelin ya sende kızısın ya onlara batıyordur böyle ayrım yaparlar her hala iyi olmuyor işte düşman gibi davranıyorlar herkes sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran canım tabiki saygı çerçevesi içinde takma hatta sallama bile biraz argo oldu ama

Aman boşver cnm ya var öyle hasta ruhlu insanlar duyma görme sen hiçç takma ayrıca internetten bulsan nolcak yani aşk bu olmuş işte sen nişanlınla keyfine bak boşver onlarıı

halama mesaj attım bugün kızınızın yaptığı zorunuza gitmedi de duymak mı zorunuza gitti benimle derdin ne anlamıyorum seni ve o kötü kalbini Allah a havale ediyorum benim senin gibi halam yok ölsen dönüp ölüne bakmam dedim yazdım gnderdim....ben hala hala diyorum ama artık yok

burda çoook çook haklısınız aynen dediğiniz gibi annem gelin ve sessiz bir gelin ne yazık ki

burda çoook çook haklısınız aynen dediğiniz gibi annem gelin ve sessiz bir gelin ne yazık ki

ah canım bu devirde iyilere yer yok zaten vur kafasına al ekmeğini elinden aman ya vallahi sinir oldum heee boşver ya muhatap olma yeter en fazla bayramda gider 5 dakika oturur gelirsin kendininde kızı var sana iftira atmayı biliyor acısı çıkar er yada geç sen merak etme rabbim çok büyük çok...

cnm sen benim durumumdasın.bak ben 3 halam 1 amcam var hiç biri ile görüşmüyorum.ilişkiyi bitir.cnm onlar snn nişanlınla yaşamayacaklar.

cnm sen benim durumumdasın.bak ben 3 halam 1 amcam var hiç biri ile görüşmüyorum.ilişkiyi bitir.cnm onlar snn nişanlınla yaşamayacaklar.

bundan sonra bitti zaten kesinlikle kızıyla zaten görüşmüyordum yüzüme bakamadığı içinde gelemiyordu halam da bitti çekeceğim 8 ay sonra zaten evleniyorum şeytan görsün yüzlerini kalpleri bu kadar kara insan görmedim ben...benimde yeğenlerim var ya ben onlara nasıl kıyarım

inşallah rabbim büyük zamanın da anneme çektirmiş şimdide bana evlerine gitmiyorum ki kızlarıda bize gelemiyor gelmesinde zaten aynı şeyi ben yapsaydım kıyamet kopardı yapılanı söyleyince bile kopardı terbiyesiz

herkes biz gibi değil işte.bende diyorum ben yiğenlerime yengeme nasıl yaparım bunları diye.ben düğünüme bile davet etmeyeceği babamın tarafını insana yüz verince her şey yapar.en iyisi sinirlenmemek ve görüşmemek.

haklısın bende halayım teyzeyim onların kötülüğünü nasıl düşünebilirim ki mümkün değil..bizimki yüzsüz yine gelir yine gelir

Bizde bi laf var ;

Deliyle dalasmaktansa ötedeki caliyi dolan diye

en iyisi uzak dur onlardan halandanda kizindanda keyfine bak

Ne o halayla ne de o kızıyla görüşürdüm bi daha.

Ne demek ya yüze sıcak çay atmak.

İz kalsa nolcak.

Gözüne gelse kör olsan nolcak

Kusura bakmayın ama tam bir psikopatmış o kız

Ne o halayla ne de o kızıyla görüşürdüm bi daha.

Ne demek ya yüze sıcak çay atmak.

İz kalsa nolcak.

Gözüne gelse kör olsan nolcak

Kusura bakmayın ama tam bir psikopatmış o kız

ne kusuru ya akıl işi değil ki nasıl şoka girdiysem çay olduğnu farketmedim sonradan yüzüm yanmaya başlayınca farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…