seni çok iyi anlıyorum canım sinir krizinin tek sebebi bence kıskançlık başka açıklaması yok ama halanların cvbı çok saçma olmuş zaten hep öyle olur hayret bişey boşver ya benim halamın kızıda ben evlendim kendi benden 6 ay büyük oda kapris yapıyor beni görünce eskiden içtiğimiz su ayrı olmazdı şimdi ise bayramlarda okadar onda da nasılsın diye sormaz bile boşver ya takma kafana duymamazlıktan gel...
ya canım sende onlarla mümkün mertebe görüşmemeye çalış öylelerinin şeytan görsün yüzünü diyecem hatta dedim bile zaten iyi gününde yanında olurlar istemeyerekte olsa kötü gününde ise gözükmezler birde oh iyi olmuş derler aman insanlar hep böyle canım hangisine kafamızı yoralımki hasta oluruz vallahi boşverrrrrr
haklısınız insanların vicdanı yok ki kendi öz halan yaparsa başkalarından ne beklenir ki
aynen canım annen gelin ya sende kızısın ya onlara batıyordur böyle ayrım yaparlar her hala iyi olmuyor işte düşman gibi davranıyorlar herkes sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran canım tabiki saygı çerçevesi içinde takma hatta sallama bile biraz argo oldu ama
burda çoook çook haklısınız aynen dediğiniz gibi annem gelin ve sessiz bir gelin ne yazık ki
cnm sen benim durumumdasın.bak ben 3 halam 1 amcam var hiç biri ile görüşmüyorum.ilişkiyi bitir.cnm onlar snn nişanlınla yaşamayacaklar.
ah canım bu devirde iyilere yer yok zaten vur kafasına al ekmeğini elinden aman ya vallahi sinir oldum heee boşver ya muhatap olma yeter en fazla bayramda gider 5 dakika oturur gelirsin kendininde kızı var sana iftira atmayı biliyor acısı çıkar er yada geç sen merak etme rabbim çok büyük çok...
bundan sonra bitti zaten kesinlikle kızıyla zaten görüşmüyordum yüzüme bakamadığı içinde gelemiyordu halam da bitti çekeceğim 8 ay sonra zaten evleniyorum şeytan görsün yüzlerini kalpleri bu kadar kara insan görmedim ben...benimde yeğenlerim var ya ben onlara nasıl kıyarım
herkes biz gibi değil işte.bende diyorum ben yiğenlerime yengeme nasıl yaparım bunları diye.ben düğünüme bile davet etmeyeceği babamın tarafını insana yüz verince her şey yapar.en iyisi sinirlenmemek ve görüşmemek.
Ne o halayla ne de o kızıyla görüşürdüm bi daha.
Ne demek ya yüze sıcak çay atmak.
İz kalsa nolcak.
Gözüne gelse kör olsan nolcak
Kusura bakmayın ama tam bir psikopatmış o kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?