Kuzenimin ve halamın yaptıkları size de yeter dedirtecek mi, yorumlarınız çok önemli

Arada sadece kıskançlık ya da laf sokma olsa, takma diyebilirdim... Ama suratına çayı serpmek de ne demekkk :53:

Güzelim.. Saygıyı hakedene göstereceksin... Sessiz kalınca karşındaki seni aciz görmeye başlar... Kim olursa olsun... ister teyze ister hala... gerekli tavrı göstermeli diyorum ben....
Ayrıca " deli deliyi görünce sopasını saklarmış" Anlayacağı dilden konuşmak lazım...

Bugün suratına çay atan, yarın sana ya da başkasına kimbilir neler yapabilir... Allah korusun...

Facebook da paylaştığın şeyinde ailenizde olay olması oldukça garip... Ben olsam yorumumu silmezdim...

Kuzeninizin hasta olduğu kabul edilir, tedavi olmaya gönüllü olur ve adım atar, o zaman herkes gereken inceliği gösterir... Ama ne münasebet... yorumlarınızı bile onun paşa gönlüne göre mi ayarlayacaksınız... Oldu? Başka?

Allah şifasını versin ... Sizlere de sabır ....

Facebook'a ''Beni çekemiyosan anten tak'' yazsana :D
Belki bu sefer kriz geçirince aklı başına gelir.
Düşmanını uzakta arama diye boşuna dememişler.
Halan ve kızı birlikte grup terapisine sokulmalı diye düşünüyorum sen de onlardan uzak durmaya çalış.
Şimdi nişanlanmışsın da iyice sinirlendirmişsindir :D

Facebook'a ''Beni çekemiyosan anten tak'' yazsana :D
Belki bu sefer kriz geçirince aklı başına gelir.
Düşmanını uzakta arama diye boşuna dememişler.
Halan ve kızı birlikte grup terapisine sokulmalı diye düşünüyorum sen de onlardan uzak durmaya çalış.
Şimdi nişanlanmışsın da iyice sinirlendirmişsindir :D

moralim çok bozuktu güldüm valla:) saol bana hasta deseler kabul edicem ama oda yok hiç bir şey yokken sebepsiz yapılan şeyi hazmedemiyorum dile getirince de amcamları babannemleri araya sokmuş maksat ortalığı karıştırmak sanki bize gelmiyor bizi arayamıyor gibi

Bizim köyde deli ne derse ona '' he he '' der geçerler.
Sizin sülalenin delisi de o olunca ona he diyolar garipler naapsın..
O yokmuş gibi davran bu ona verilecek en güzel ceza olur..

Son düzenleme:
hep kabullenmişsiniz hiç terslenmemişsiniz ki hadlerini bilmiyorlar doğal olarak neden bu sindiriliş... anne babanız nasıl sesiz kaldı yüzünüze sıcak çay atılmasına, sizde sizi arayanlara o kızın kafasında var bi sorun gel git akıl o sarıo hep diyeceksin doğrusuda bu sanırım kız hasta...
araya kim girerse girsin o yazıyı size sildirmemeliydi sarı ineği çoktaaan kaptırmışsınız ilerde nişanlanınca yada evlenince eşinizle aranıza bile girer böyle arızalar

hep kabullenmişsiniz hiç terslenmemişsiniz ki hadlerini bilmiyorlar doğal olarak neden bu sindiriliş... anne babanız nasıl sesiz kaldı yüzünüze sıcak çay atılmasına, sizde sizi arayanlara o kızın kafasında var bi sorun gel git akıl o sarıo hep diyeceksin doğrusuda bu sanırım kız hasta...
araya kim girerse girsin o yazıyı size sildirmemeliydi sarı ineği çoktaaan kaptırmışsınız ilerde nişanlanınca yada evlenince eşinizle aranıza bile girer böyle arızalar

çayı serptikten sonra tekrar koltuğa oturmuştu annem dövdü yüzü ya yüzü başka biyeri değil ki diye haykırıyordu çıldırmıştı hem saymadığını bırakmadı hemde dövdü eline sağlık

galiba en sağlıklısı ailece görüşmemek size gelip gitmemeleri çünkü bu çatlağın hatalarını anneside örtüyor işi çirkefliğe götürüyor. bence siz onların ağzıyla yada canını sıkılmasıyla hereket etmeyin facede yorumunuzu görmek hoşuna gitmiyorsa kendi girmesin dersiniz ben beni arayan amcam yada babaanneme o kızın deli olduğnu soylerdim :D annesi bunu kabul etmiyor derdim çok yazık derdim... onalr uyuyamasın sizin yuzunuze can acınıza yazık değil mi onalr düşünsün boşverin
yuzunuz nasıl peki iz falan kaldı mı geçti mi nasılsınız

önce kıpkırmızı oldu kabarma başladı bazı yerlerde sonra hemen acile gittik kremler falan iz kalmadı Allah korudu sanırım yüz bölgesi hassas birde

öncelik le geçmiş olsun seni bayağı bi germiş belli zor olacak biliyorum ama takmayın derim sizin sinirlenizi boz masına fırsat vermeyin belli kıskancın teki

Yazdığın yazıyı kesinlikle silme . Üzülüyorsa üzülsün . Asla muhatap olma . Akrabaysa ne olacak , bu sıcak çayı yüzüne atma hakkı mı weriyor hatuna . Hastaysa hastalığını bilsin canım , ne münasebet :47:

Yazdığın yazıyı kesinlikle silme . Üzülüyorsa üzülsün . Asla muhatap olma . Akrabaysa ne olacak , bu sıcak çayı yüzüne atma hakkı mı weriyor hatuna . Hastaysa hastalığını bilsin canım , ne münasebet :47:

hasta değilmiş 3 doktor incelemiş hasta deseler anlayışla karşılarım

İnanın ki çok sinirlendim . Sen çok sabırlıymışsın arkadaşım . Bana o çay dökülse , orda kaynayan demlik kafasına dökülmeden o ewden kimse dışarı çıkamazdı :47:

Değil hala , dayı vs. ; dedem bile önüme geçemezdi ...

İnanın ki çok sinirlendim . Sen çok sabırlıymışsın arkadaşım . Bana o çay dökülse , orda kaynayan demlik kafasına dökülmeden o ewden kimse dışarı çıkamazdı :47:

Değil hala , dayı vs. ; dedem bile önüme geçemezdi ...

aynen ben bir tane yumruk patlatırdım sen baya sabırlısın ya

Halamın kızıyla eskiden samimiydik ama aramızda hep bir mesafe vardı lise yıllarında bu dahada açıldı o üniye gitti çok tuhaf bi kızdır zaten soğuk bebek gibi insan içine çıkmayan insanlarla iletişimi olmayan birisi neyse bir gün bize geldiler evde 10 kişilik misafir gurubu vardı yola gidiceklerdi onlara yemek yaptık çay yetiştirmeye çalışıyorduk çayları dağıttım en son bardağı koydum çekildim halam kuzenimden havluyu istedi o da havluyu verdi masaya oturdu çayı alıp ablama dönmüş:(ben şoktan hatırlamıyorum o kısımları:)o beni yakacaktı ben onu yakıcam dedi bana döndü sen beni yakıcaktın ben seni yakıcam dedi ve yeni dolmuş bardaktaki çayı suratıma serpti tabi ben ne olduğunu anlamadım şoka girdim bağırdım çağırdım ağladım neyse bnların ardından halam kızının sorunlarının ortaya çıkmasını istemediği için sen onunla konuşmuyormuşsunda açık giyiniyormuşsunda dayısı ona kızıyormuşta falan filan bir sürü bahaneler üretmeye çalıştı benim annem babam yüz yüze bakıcaz akrabayız die alttan aldılar sonra halam bize geldi eğer kızım hasta sorunları var deseydi affederdim bile çünkü bunu normal insan yapmaz ama halam ne dese beğenirsiniz 3 doktor incelemiş hiç bir şeyi yokmuş sadece sinir krizi geçirmiş ortada hiç bir şey yokken aradan zaman geçti bu zaman zarfında kuzenimle hiç görüşmedim
geçenlerde facebookta espirili bir test çözdüm kim nasıl ölcek diye bir test nişanlımı yaptım neyse
başından aşağı çaydanlık dökülecek ve ölecek çıktı
bende altına yorum yaptım Kaderin mustafa hakkında da planları var sanırım yazdım gülücük attım
bunu kardeşinin facesinden görmüş ağlamış taa amcamları babannemleri aramışlar üzülüyo kaldırsın o yazıyı diye bugün evi aradılar amcamla babannem kaldır diye biz o kadar şey yaşadık koşa koşa aramadık bana öyle birşey yaptığındada koşa koşa aramadılar babannem dalga geçer gibi küçükken babanda yanmıştı bişey olmaz dedi
onlar yaptıkları şeyi duymaya tahammül edemiyolar ben onları yaşadım yüzüm ya başka bir yerim değil ki direk yüzüme attı

sizce ne yapmalıyım kimse o suçlu demiyor yapmış bi hata büyüklük sende kalsın diyolar hiç birini hayatımda görmek istemiyorum ben mi abartıyorum abarttığım kadar var mı ??artı nişanlandım halam nişanlısını internetten bulmuş diye laf ta çıkardı çıldırıcam artık bi insandan bu kadar nefret edilir :22:

insanlar başka ne desin.seninde onunda nasıl biri olduğunu biliyorlar.takmamaya çalış.salla gitsin.halanın yaptığını hele hiç takma.internetten bulmuşsan bulmuşsun.öylesine söylemiştir belki diye umuyorum.art niyhetli de olabilir tabii.netten ya da başka bir yerden tanıştınız sonuçta o da sende düzgünsüznüz ki evleniyorsunuz.heleki günümüzde netten tanışmak son derece doğal.kimse seni yadırgamaz.yadırgasa da yüzüğüne bak.sakinleş.birileri halan böyle diyor derse yerinde olsam evet internetten tanıştık.iyiki de tanışmışız.öyle biriyle tanıştığım için bende ailemde çok mutlu de.

kesinlikle hasta ruhlu biri kuzenn bunu normel biri yapmz doktora gitmesi gere tekrrdan acil bir şekilde uzak durderim laf bile atma allah korusun bu insalar herşey yapr herşey beklenir

Back
X