Kuzenimin ve halamın yaptıkları size de yeter dedirtecek mi, yorumlarınız çok önemli

Halamın kızıyla eskiden samimiydik ama aramızda hep bir mesafe vardı lise yıllarında bu dahada açıldı o üniye gitti çok tuhaf bi kızdır zaten soğuk bebek gibi insan içine çıkmayan insanlarla iletişimi olmayan birisi neyse bir gün bize geldiler evde 10 kişilik misafir gurubu vardı yola gidiceklerdi onlara yemek yaptık çay yetiştirmeye çalışıyorduk çayları dağıttım en son bardağı koydum çekildim halam kuzenimden havluyu istedi o da havluyu verdi masaya oturdu çayı alıp ablama dönmüş:(ben şoktan hatırlamıyorum o kısımları:)o beni yakacaktı ben onu yakıcam dedi bana döndü sen beni yakıcaktın ben seni yakıcam dedi ve yeni dolmuş bardaktaki çayı suratıma serpti tabi ben ne olduğunu anlamadım şoka girdim bağırdım çağırdım ağladım neyse bnların ardından halam kızının sorunlarının ortaya çıkmasını istemediği için sen onunla konuşmuyormuşsunda açık giyiniyormuşsunda dayısı ona kızıyormuşta falan filan bir sürü bahaneler üretmeye çalıştı benim annem babam yüz yüze bakıcaz akrabayız die alttan aldılar sonra halam bize geldi eğer kızım hasta sorunları var deseydi affederdim bile çünkü bunu normal insan yapmaz ama halam ne dese beğenirsiniz 3 doktor incelemiş hiç bir şeyi yokmuş sadece sinir krizi geçirmiş ortada hiç bir şey yokken aradan zaman geçti bu zaman zarfında kuzenimle hiç görüşmedim
geçenlerde facebookta espirili bir test çözdüm kim nasıl ölcek diye bir test nişanlımı yaptım neyse
başından aşağı çaydanlık dökülecek ve ölecek çıktı
bende altına yorum yaptım Kaderin mustafa hakkında da planları var sanırım yazdım gülücük attım
bunu kardeşinin facesinden görmüş ağlamış taa amcamları babannemleri aramışlar üzülüyo kaldırsın o yazıyı diye bugün evi aradılar amcamla babannem kaldır diye biz o kadar şey yaşadık koşa koşa aramadık bana öyle birşey yaptığındada koşa koşa aramadılar babannem dalga geçer gibi küçükken babanda yanmıştı bişey olmaz dedi
onlar yaptıkları şeyi duymaya tahammül edemiyolar ben onları yaşadım yüzüm ya başka bir yerim değil ki direk yüzüme attı

sizce ne yapmalıyım kimse o suçlu demiyor yapmış bi hata büyüklük sende kalsın diyolar hiç birini hayatımda görmek istemiyorum ben mi abartıyorum abarttığım kadar var mı ??artı nişanlandım halam nişanlısını internetten bulmuş diye laf ta çıkardı çıldırıcam artık bi insandan bu kadar nefret edilir :22:

kuzenın bekarmı heralde bekar sensen kucukmu yazını okudum ve bana sankı ınanılmaz bı skeılde kıskanıldıgını hıssettım sımdı sevde evlenıyorsun ya o hastalıkmıdır bılmem ama cok dıkkat et daha abska soylentıler falan cıkarmasın hakkında ve bana sorarsanda bıl hassada evlendıkden sonrası cok dıkkat et allah korusun o kıskanclıgıyla yenı gelın evındekı esylarına bıle zarar verır demedı deme şimdidende mutluluklar dılerım allahım boylesı fıtne fesatların serrınden cemılcumlemızı korusun nedeyım dugun tarıhın bellımı bu arada merak ettımde ıns dugun resımlerınıde goruruz cnm mutluluklar

konu hakkında ne diyeceğimi bilmiyorum çok haklısın canım..
nişanlının çözdüğü testin altına yazdığın yoruma da çok güldüm ilahi ya :60:
iyi demişsin :1:

Back