- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi MightyPineapple
12 tane bıçağı yanlışlıkla el bagajına attım deyin bakalım hangi ülkenin polisi inanacak. Ben şeffaf poşeti elimle yokladım sadece çikolata vardı. Kendi kuzenimden de şüphelenmedim haliyleSimdi kuzenin bagaja koy demiş, sen el bagajına koymussun.
İnsan çantasına koyduğu poşetin içine hic mi bakmaz?
Ortada bir hata varsa ikinizde de var.
Kuzenin bıçak olduğunu söyleseymiş sen alt bagaja verirdin. Söylememiş, sen de hic kontrol etmemişsin.
Korkmussunuz ama ağlayıp abartıp olay büyütülecek bir durum yaratmamış.
Temkinli davranmışlar haliyle.
Tamam atın yanlışlıkla el bagajına almışım diyerek gecistirebilirdin, kuzene hesabını sorardın sonra.
tamam bakmalıydım ama nereden bileyim ? içinde bıçak var bavuluna koy deseydi tamam dicem de sadece bavuluna koy demesi 'unutma götürmeyi' anlamına gelir.
Artık eskisi gibi bir yerde yaşamıyoruz benim babam 25 yıllık gümrük memuru üstelik dış hatlarda, beni özellikle tembihledi artık fazlasıyla dikkat ediyolar böyle şeylere her şeyi sorun yapıyolar kızım diye. o yüzden abartılacak bi durum var pasaportumu işleme koyabilirlerdi. belki de koydular. 30 yıldır orada yaşayan teyzem 'bu ülkeye bi daha geldiğinde büyük ihtimalle seni tekrar tekrar arayacaklar girerken' dedi.
Son düzenleme: