Kuzenimin yaptığı...

sahracım,
kuzeninin yaptığı iş değil elbet ama duygusal bir ağırlıkla saçmaladığı belli, gereksiz yaygara koparmış resmen ama sende sütten çıkmış ak kasık değilsin yani.. anlayıp dinlemeden,heleki emin olmadan çocouk bana bile asıldı tarzı imada bulunmuşsun.böyle konular hassas konular. direk gözünün içine baka baka sana sarkan adama bile bana asıldı diyemıyorsun bu devirde.. kaldıkı hiç emın olmadan adamın adını ağzına dolamışsın.. o yüzdenkuzenıni affet. sonucta o da zor bir dönemdeydi..senın da hatan var; siz kardeş çocuklarısınız.barışın gitsin,olanları da o cocugu da unutun.

ama adamın ağzını ağzıma dolamadım ve beni üzen yok çocuk bana çıkalım demiş yok benimle ol demiş ben böyle şeyler söylemedim ama o kuzenime bunları bunları söylemiş demiş.offf ne hallere düştüm onlar yüzünden.çocuğa kızamıyorum çocuğun bi suçu yok ama kuzenimin yaptıına bakın yaa

Çok yanılş hareket etmişsiniz kuzeninizin sevgilisi asılsa bile onu kırmamak adına bunu söylememeliydiniz zaten ayrılmışlar ne gerek var bu detayları paylaşmaya kaldı ki ortada kesin birşey olmadığını siz de kabul ediyorsunuz

ortada kesin bişey var ama onu kuzenime anlatmadım..çocuk ilanı aşk etti resmen.tabiki seni kırmak içn demiorm ama arkasından ağladığın seni terkeden adamı bil diye söylüyorum dedim o çocuun gözü üyü göz değil fıldır fıldır hep etrafa bakınıyor dedim.sakın yanlış anlama sen daha yilerine layıksın dedim.bana bile tanımadıı halde çok samimi davranıyor dedim hoş belki yanlış anlamışımdır ama sen yinede unut onu dedim kaldıki 2-3 ay çıkıp ayrıldılar ayrıldıklarından 1 ay sonra falan konuşuldu bunlar kendi açtı konuyu.

Bence çok büyük bir yanlış yapmış kuzenin..
Neden seni karıştırıyor ki.
Arana mesafe koymalısın,hatalı olduğunu anlamalı

bence kuzenin senden resmen intikam almis
hem bunu bilip soylemedigin icin
hem de sevgilisi gelip sana sarktigi icin..
degilse kimse kuzenini boyle bir duruma sokmaz bence el herifi icin..

ama ben bu olay olduu gibi onunla konuştum bilsin ona göre davransın diye ama zaten ayrılmışlar ben bilmiodumm

yarım yamalak okumuşum pardon
hoş olmamış ex sevgili için bu düşüncelerinizi yada yaşanmışlıkları kuzene böyle anlatmak
zaten acısı var dahada acıtmıştır onu bu
heleki emin olmadığınız bir konu

çocuğa diyemediniz mi, ben söylemedim öyle şeyler, diye...
söylemediğiniz şeyler yüzünden neden çocuğun hakaretlerini dinlediniz?

kuzenin yaptığı normal değil ama biraz da siz bilmeden tahrik etmişsiniz bence.

sağolun arkadaşlar yakın bir arkadaşım yeterince yardım etti.
bu çocuk ellerimi tutmaya çalışıp ilanı aşk eden bi çocuk ki ben bu kısmı söylemedim çıkıolarsa hala dikkat et anlamında dicektim ama ayrılmışlar bende iyi olmuş dedim zaten bu etrafına askıntı olan bi insan dedim.tekrrdan teşekkürler..konu kapanabiilir..

Pardon ama söylemeden edemeyeceğim bir erkek karşılık almadığı bir kızın nasıl elini tutup ilanı aşk eder ben yorumu size bırakıyorum.Çünkü bende film koptu

çocuğa anlattım ama senin yüzünden deyip duruo..

Pardon ama söylemeden edemeyeceğim bir erkek karşılık almadığı bir kızın nasıl elini tutup ilanı aşk eder ben yorumu size bırakıyorum.Çünkü bende film koptu

elimi tutmaya çalıştı ben çektim diyorum arkadaşım..benim 5 yıllık bi ilişkim var..ve bunu herkes biliyor o da dahil..

Ben kişisel konuşmayacağım sizinlede tartışmak gibi bir niyetim yok ama sadece şunu söyleyeceğim hiçbir erkek karşılık alamayacağını bile bile ilanı aşk etmez bir kıza .Ya farketmeden samimi davrandınız ya da farkında olmadan belkide sizde ondan hoşlandınız bilemiyorum.

pardon unutmuşum türkiyede yaşadığımı doğru di mi kesin kız suçludur ben adamı ayartmışımdır...en o adamı 3 kere görümüşümdür ve yanında durmdan sevgilimle mesajlaşıp yanında sevgilimi anlatmışımdır sözlenme aşamasında olan bir birlikteliğim var ve sevgilimi çok seviyorum..ama tabii hep kadınlar ayartır adamın hiç suçu yoktur...evet evet ben ayarttıpp ellerimi teslim ettim ilanı aşk etmesini bekledim...başbaşa buluşmadık 8-10 kişilik gruplaydık ve hiç bir şekilde öyle bir hisse bürünmesini sağlayacak harekette bakışta sözde atıfta bulunmadım...belki de çok güzelim ha nedersin adam dörünce kapıldı bana..
neyse bu konu çok uzadı zaten çok yakın bi erkek arkadaşım çok faydalı bi şekilde bilgilendirip destek oldu...burada yardımcı olan olmayan iyi ya da kötü yazan zahmet edip okuyan herkese teşekkür ederim.iyi geceler..

ayrıldık dediğinde neden sana samimi davrandığını söyledin ki keşke söylemeseydin..yanlış yanlışı doğurmuş resmen senin yanlışına kuzeninde çok yanlış bir şekilde karşılık vermiş..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…