Beldeki asimetri oluşumu

semamer

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
112
82
13
42
Öncelikle doğru yere açmadıysam taşınsın konum lütfen.belimde fotodaki gibi bir asimetri oluştu.sebebi ne olabilir bilen yazsın lütfen ve hangi uzmana gitmeliyim

Öncelikle doğru yere açmadıysam taşınsın konum lütfen.belimde fotodaki gibi bir asimetri oluştu.sebebi ne olabilir bilen yazsın lütfen ve hangi uzmana gitmeliyim
Ortopedi ye, bizde de genetik bu şekilde skolyoz var, en azından görünün

Benimde aynı şekilde belim şuan bel çukurum da kifoz var yıllardır aşırı çukur diye nefret ettim çukur kifozmuş

Benimde aynı şekilde belim şuan bel çukurum da kifoz var yıllardır aşırı çukur diye nefret ettim çukur kifozmuş
Ortopedi mi teşekkür ederim.yoktu eskiden bakayım skolyoz neymiş.tesekurler

vücudumuz simetrik değil ki bu bir sorun olsun.
İncele yüzünü gözün biri kulağın biri daha büyüktür, ayağın biri daha uzundur. İncelersen belli olur ancak bi problem göremedim.

Hemen randevubalayım çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için
Elbiseler de çok güzel duruyor evet 😀 ama gerçekte öyle değil yoga pilates yapmak lazım mesela benim vücut sağa doğru eğildi baya ilk fırsatta fizyoterapiste gidecem siz de önce fizyotetapiste gidin onlar ölçüm yapıyor o sterse ortopediye yollar zaten

Elbiseler de çok güzel duruyor evet 😀 ama gerçekte öyle değil yoga pilates yapmak lazım mesela benim vücut sağa doğru eğildi baya ilk fırsatta fizyoterapiste gidecem siz de önce fizyotetapiste gidin onlar ölçüm yapıyor o sterse ortopediye yollar zaten
Ok fizyoterapist bakayım bakalım.ona foto çekip mi göstereyim

Eklentiler

• 1000115327.webp
    1000115327.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 19

Aaaa bundan bende de var bel çukuru aşırı fazla. Bele oturan elbiseler giyemem , yakıştıramıyorum kendime mesela o çukurluktan dolayı.Kiyoz hakkıında bilgi verir misiniz?Nasıl bir tedavi uygulanıyor?

Aaaa bundan bende de var bel çukuru aşırı fazla. Bele oturan elbiseler giyemem , yakıştıramıyorum kendime mesela o çukurluktan dolayı.Kiyoz hakkıında bilgi verir misiniz?Nasıl bir tedavi uygulanıyor?
Benim lordoz,ama son zamanlarda oturarak çalıştıgım için galiba duruş bozukluğum çogaldı,fizyoterapist ve pilatese başlamam lazım tekrar, bu arada kızım fizyoterapi 3.cü sınıf öğrencisi onun için harika bir malzemeyim 🤣🤣

Back
X