Kuzenımın yaptıgı %(

Ahahaha Ajan gibisin

Bir de espri amaçlı yazdığına inanmıştım ben neden kuzeni falan karıştırdın ki şimdi cidden yazdığını düşünmeye başladım o yorumu :44:

Daha parlak fikirlerle gelin.

Bir şey yaptınız madem,arkasında durun.

ben burda kimseyi ikna etmek zorunda degilim ama beni yalanci olarak gormenize cok uzuldum gercekten site yonetiminden uyeligimin iptal edilmesini istiyorum onlarda bir yalancinin uyeleri olmasini istemez hehalde
onyarginiza hayran kaldim
ben zaten siteye cok vakit bulupta girebilen biri degilim son donemde yorum yaptigim tek konu asi konusuydu onun disindakileri benim hayali kuzen zulal yapmis ister inanin ister inanmayin 12 gundur bendeydi biraz hastayim yardim etti bana ama basima bu isleri acti ama aptallik bende neden boyle bir konu actimki sanki inanin boyle yorumlar yapicaniz aklima bile gelmezdi sizlere ona nasil davranmam gerektini falan sorucaktim yalanci durumuna dustum
gercekten okuduklarima inanamiyorum

Bir de espri amaçlı yazdığına inanmıştım ben neden kuzeni falan karıştırdın ki şimdi cidden yazdığını düşünmeye başladım o yorumu :44:

bence o da espiri falan değildi çünkü böyle düşünen çok kadın var daha önce kk da böyle yorumlara denk geldik..tepki alınca espiri dedi hadi onu da geçtik de bu son olay komik oldu biraz.

bence o da espiri falan değildi çünkü böyle düşünen çok kadın var daha önce kk da böyle yorumlara denk geldik..tepki alınca espiri dedi hadi onu da geçtik de bu son olay komik oldu biraz.

Ben ihtimal vermemiştim böyle bir kadın olabileceğine dünya üzerinde, kendine zarf, pul, altın, gümüş diyeni gördüm de kim kendine ikinci el der ki yahu

Ya neden yalan söylesin ki böyle bir durumda en kötü bu hesabını kapatıp yeni bir kullanıcı hesabı alıp yorumlarına istediği gibi yine devam edebilirdi. Durduk yere neden böyle bir konu açıp kendini savunma derdine düşsün ki olumsuz cevaplarda alacağını bile bile. Sonuçta engellenme yok sadece uyarı almış yani yine istediği gibi yorumlarına devam edebiliyor.

Bu arada böyle bir mevzu var diye (''kuzenim yazmış'' diyip işin içinde sıyrılan bir kesim) bu konuda bu arkadaşımızın da böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Kaldı ki yapsa da bence çok gereksiz bir eylem olmuş olur.

Son düzenleme:

sızlerın onyargisini kirmak gercekten cok zormus daha fazla ugrasmiycam ne komikligim kaldi ne yalanciligim beni boyle yargilamaya hakkiniz yok

sızlerın onyargisini kirmak gercekten cok zormus daha fazla ugrasmiycam ne komikligim kaldi ne yalanciligim beni boyle yargilamaya hakkiniz yok

inanmadım ve fikrimi söyledim diğer arkadaşlar gibi o kadar.hala da aynı fikirdeyim.hoşçakal.

ya bunebıcım yorum boyle site yonetiminin gormesini rica ediyorum

KİB butonuna basarsan görürler. Ben burada size inandığımı vurgulamıştım ama ters anlıyorsunuz şu an kim ne yazsa. Kim kendine ikinci el der ki dedim böyle bir kadın yoktur dedim. Neyse ya siz KİBleyin de yönetim anlar bence ne olduğunu.

Ben ihtimal vermemiştim böyle bir kadın olabileceğine dünya üzerinde, kendine zarf, pul, altın, gümüş diyeni gördüm de kim kendine ikinci el der ki yahu

hayır kendine değil birliktelik yaşamış diğer kadınlara 2.el demişti yani kendiyle alakası yok.orası yanlış anlaşılmış galiba.

ya burda okuduklarıma ınanamiyorum benim bunu aciklama amacim sizlerin gozunde yalnis bi intiba birakmamakti eger ben yalanci olarak goruluyorsam daha sitede yorum yapmamin hicbir anlami yok nasil olsa yalanciyim kimse itibar etmez yorumlarima

Üyeliğini iptal ettirmene gerek yok vicdan yaptırma şimdi bana

Yalancı demedim '' yalancılık '' daha ağır kaçar ... Ben sadece durumdan bir şekilde kurtulmaya çalıştığını düşünüyorum ama bu saçma bir yöntemdi ... Keşke bu konuyu açmasaydın kimse senin ordaki mesajının derdine düşmedi ki ...

hayır kendine değil birliktelik yaşamış diğer kadınlara 2.el demişti yani kendiyle alakası yok.orası yanlış anlaşılmış galiba.

Ben de genel konuştum canım kadınlardan bahsediyor ya arkadaş belki evli ya da evlenecek yani insandır sapar bir yola olabilir yargılamamak lazım anlamında dedim

Hani şu ikinci eller her zaman kıymetsizdir dediğin yorum mu? Kusura bakma bende kendini aklamaya çalıştığını düşünüyorum.
Yazış tarzınızın bu kadar benzer olduğuna ihtimal vermiyorum

ya bunebıcım yorum boyle site yonetiminin gormesini rica ediyorum

işte ''2. el her zaman kıymetsizdir'' diye bir yorum nasıl buradaki bayanları şok ettiyse bakın siz de aynı şekilde gelen yoruma sinirlendiniz.
o yorumu siz mi yaptınız, yapmadınız bilemiyorum ama eğer gerçekten yapmadıysanız da kendinizi bu şekilde savunmanız inandırıcı olmuyor maalesef.

bak arkadasim bende onu diyorum zaten kimse bu msjlarin derdine dusmez niye kendimi acik edeyimki ben bu konudaki fikirlerinizi merak ettim sadece bana inanmayacaginiz aklimin ucundan gecmezdi cezami almisim otururdum asagi niye derdine dusuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…