Kuzeninizin yaptığını düşünmüyorum mesajlarınızı tek tek inceledim yazı analizinizi de yaptım kendi mesajlarınız ve kuzeninizin yazdığını söylediğiniz mesajlarınız arasında hiçbir fark yok .. Herkesin kendine has yazı karakteri vardır , ben mesela gereksiz çok fazla 3 nokta koyarım engel olamam kendime ... Siz de ö-ü-ş-ç- gibi kuyrukluları ve noktaları kullanmıyorsunuz ( ne tesadüf kuzeniniz de kullanmamış ) sakın yabancı klavye demeyin çünkü '' ı '' kullanılmış ... Yoruma hep küçük harfle başlıyorsunuz ( yine aynı tesadüf kuzeniniz de öyle yapmış ) dil bilgisi hatalarınız da aynı .... Bunun gibi şeyler vs ....
Biraz dikkati olan herkes bunu kolaylıkla anlayabilir ...
Siz yine de '' kuzeninizin(!) '' terlikle ağzına ağzına vurun :)
Daha parlak fikirlerle gelin.
Bir şey yaptınız madem,arkasında durun.
Bir de espri amaçlı yazdığına inanmıştım ben neden kuzeni falan karıştırdın ki şimdi cidden yazdığını düşünmeye başladım o yorumu :44:
bence o da espiri falan değildi çünkü böyle düşünen çok kadın var daha önce kk da böyle yorumlara denk geldik..tepki alınca espiri dedi hadi onu da geçtik de bu son olay komik oldu biraz.
bence o da espiri falan değildi çünkü böyle düşünen çok kadın var daha önce kk da böyle yorumlara denk geldik..tepki alınca espiri dedi hadi onu da geçtik de bu son olay komik oldu biraz.
sızlerın onyargisini kirmak gercekten cok zormus daha fazla ugrasmiycam ne komikligim kaldi ne yalanciligim beni boyle yargilamaya hakkiniz yok
Ben ihtimal vermemiştim böyle bir kadın olabileceğine dünya üzerinde, kendine zarf, pul, altın, gümüş diyeni gördüm de kim kendine ikinci el der ki yahu
ya bunebıcım yorum boyle site yonetiminin gormesini rica ediyorum
Ben ihtimal vermemiştim böyle bir kadın olabileceğine dünya üzerinde, kendine zarf, pul, altın, gümüş diyeni gördüm de kim kendine ikinci el der ki yahu
ya burda okuduklarıma ınanamiyorum benim bunu aciklama amacim sizlerin gozunde yalnis bi intiba birakmamakti eger ben yalanci olarak goruluyorsam daha sitede yorum yapmamin hicbir anlami yok nasil olsa yalanciyim kimse itibar etmez yorumlarima
ben burda kimseyi ikna etmek zorunda degilim ama beni yalanci olarak gormenize cok uzuldum gercekten site yonetiminden uyeligimin iptal edilmesini istiyorum onlarda bir yalancinin uyeleri olmasini istemez hehalde
onyarginiza hayran kaldim
ben zaten siteye cok vakit bulupta girebilen biri degilim son donemde yorum yaptigim tek konu asi konusuydu onun disindakileri benim hayali kuzen zulal yapmis ister inanin ister inanmayin 12 gundur bendeydi biraz hastayim yardim etti bana ama basima bu isleri acti ama aptallik bende neden boyle bir konu actimki sanki inanin boyle yorumlar yapicaniz aklima bile gelmezdi sizlere ona nasil davranmam gerektini falan sorucaktim yalanci durumuna dustum
gercekten okuduklarima inanamiyorum
hayır kendine değil birliktelik yaşamış diğer kadınlara 2.el demişti yani kendiyle alakası yok.orası yanlış anlaşılmış galiba.
AhahahaAjan gibisin
ya bunebıcım yorum boyle site yonetiminin gormesini rica ediyorum
Üyeliğini iptal ettirmene gerek yok vicdan yaptırma şimdi bana
Yalancı demedim '' yalancılık '' daha ağır kaçar ... Ben sadece durumdan bir şekilde kurtulmaya çalıştığını düşünüyorum ama bu saçma bir yöntemdi ... Keşke bu konuyu açmasaydın kimse senin ordaki mesajının derdine düşmedi ki ...
Yine neler oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?