Benim teyzemin kızı burada yanlız yaşıyor. Burada Tıp Fakültesini bitirdi şimdi asistanlık yapıyor yakında uzmanlığını alacak. Küçüklüğümüz beraber geçti birlikte büyüdük. Burada da hep birbirimize destek oluruz yanlız eşim pek kuzenimden hoşlanmaz zaten pek anlaşamazlar bir araya geldiklerinde genelde saçma sapan bir konu yüzünden tartışırlar kuzenim biraz herşeyi ben bilirim havasındadır. Hatta eşim beraber büyümüşsünüz ama sen ona hiç benzemiyorsun der. Ben de ona öyle olduğuna bakma o özünde çok iyidir diye aralarını düzeltirim. İş yerlerimiz aynı semtte bazen öğlenleri buluşuruz. Sürekli gittiği bir restorant var bir kaç kere beni de götürdü sahibini tanıyor. Gittiğimizde sahibi sürekli bizimle ilgileniyor. Sonradan anladım ki aralarında duygusal bir şeyler var bana öyle geldi. Sordum yok öyle bir şey dedi adam 40 yaşlarında kuzenim 27 yaşında adam evli ve iki çocuğu var. Hatta saçmalama diye benimle kavga etti. Tamam dedim kapattım olayı. Üzerinden epey zaman geçti her aradığımda bulduğu boşlukta oraya gittiğini öğrendim. Bir kaç kere daha birlikte gittim acaba adam mı buna yakınlık gösteriyor diye. Canlı müzik falan var adam resmen kuzenime kur yapıyor. Mesela gözlerinin içine baka baka şarkı söylüyor benim salak kuzenimde böyle mutluluktan gözlerinin içi gülüyor. Bunun üstüne eşimin olmadığı bir gün bize çağırdım oturduk konuştuk bunu iyice konuşturdum. İtiraf etti unutmam lazım yardım et dedi. Bu arada kuzenim üç yıllık bir ilişkiden daha yeni çıktı aldatıldı ve bu boşlukta onun bana davranışları yüzünden ben ona aşık oldum dedi ağladı kızamadım ama bütün gece ona adam evli demekten dilimde tüy bitti. Gitme oraya bir daha yavaş yavaş unutursun dedim. Hatta eşim onu bir Bakanın Danışmanıyla tanıştırdı mükemmel bir adamdı onu da istemedi. Bana da söz verdi bir daha oraya gitmeyeceğim diye aradığında açmayacağım dedi. Bu arada aralarında hiç cinsi münasebet olmamış sakın o açıdan düşünmeyin hatta el ele bile tutuşmamışlardır sadece oraya gidip geldikçe oluşan bir durum. Neyse çok uzatmayım bana söz verdiği için içim rahattı ama verdiği sözü tutmadı ve artık iyice saçmalamaya başladı cuma günü akşam maç bileti almış Eskişehire birlikte maç izlemeye gitmişler
üstelik kuzenim, bu adam ve bu adamın dayısı arabayla gitmişler. Dayısı kim nerden çıktı hiçbir şey anlayamıyorum orada bir tanıdığa rastlamış akrabalarım diye tanıtmış. Daha da şok olacağım bir durum bu adam kuzenimi evine çaya çağırmış eşiyle tanıştırmış muhtemelen arkadaşı gibi tanıştırdı bunları bana anlattıktan sonra çok kötü tartıştık bana söylediği aramızda bir şey yok sadece arkadaşız ben onun yanında arkadaş bile olsak mutluyum

tartıştık şuan kuzenim benimle de konuşmuyor. Konuşmasın zaten ona çok sinirliyim ve onun için endişeleniyorum ailesine durumu anlatamam çok kötü şeyler olabilir. Ne yapacağımı bilmiyorum eşime de anlatamam bir daha kuzenimi eve bile sokmaz

Son düzenleme: