Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamı da bir göreceksin tam bir kıro sadece yakışıklı, zengin sayılır, bir de ağzı laf yapıyor esprili biri. Heralde karısını boşayıp bizimkini alacak hali yok.
Hiç bir şekilde karışmam ama işte endişeleniyorum sonu ne olacak diye...
bence adam yakın bi zamanda kuzeninizle görüşmayi kesip ailesine döncek yada başka kızlar tavlicak
kuzeniniz ondan bi istekte bulanmaya kalksın bakın nasıl kurtulmaya çalışıyo ondan
yada tam tersi ailesini parçalıcak kuzeninizle olmak için
her iki durumdada karaktersiz sorunlu bi adam oldugu belli
kuzeniniz bunları göremiyomu acaba 27 yaşındaysa kimsenden akıl alcağınıda sanmıyrum
siz yinede yanında olmaya çalışın tamamen yalnız hissetmesin kendini...
bence kuzenin kaşınıyo gibime geldi... senin yerinde ben olsam hiç tartışmasız ailesine sölerdim sonradan üzülüp kendini harab edeceğine şimdiden üzülsün dersim...
Endişelenmekte haklısın. Kuzenini kardeşin gibi görüyorsan için de rahat etmiyordur. Off yaa kafa dağıtayım derken bi aileyi dağıtacak kuzenin![]()
Beraber büyüdük kuzenim biraz kaprislidir öyle pek herkesle anlaşamaz. O adam karısını bırakmaz zaten bırakmasında bizimkini süründürür gibi geliyor. Gitme oraya diyorum ama adam da habire arıyor.
Bu öyle o kadar rahat söylenecek bir durum değil...