Kuzenin doğum gününe çağırılmama !!!

Pinuspinea

oğluşummmm büyüyorrr:))
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
1.066
1
158
İstanbul
Şimdi kızlar;
benimki bir dert değil ama sizlerin fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var;
hafta sonu eşimin kuzeninin doğumgünü vardı,kuzeninin hanımı dışarıda yemekli bir organizasyon düzenlemiş,ve buna biz hariç eşimin diğer tüm kuzenleri davet edilmiş.
biz tüm olayı ortak sosyal paylaşım ağında (ki ne olduğunu biliyosunuz ) resimlerle gördük ve çok şaşırdık..çünk bu doğumgünü olan kuzen eşimin en ama en yakın gördüğü herşeylerini birbirlerine anlattıkları çok yakın iki kuzenler.

bugün kuzeni eşimi arıyor ve 'inan benim hiçbirşeyden haberim yoktu bana süpriz yapmışlar,senden eşim seni çağırmadığı için çok ama çok özür dilerim demiş' haliyle mahcup olmuş tabiki eşime karşı;
öncelikle bizi çağırmamaları için hiçbir sebep yok; kuzen eşine neden çağırmadığını sorduğunda; daha önceki bir ortak tanıdığın düğün yemeğine biz gidicez demiştik ama bazı sebeplerden gidemedik,neden biz gidicez demişizde o yemeğe gelmemişiz onları orda yalnız bırakmışız o nedenle bunu haketmişiz, gibi cümleler kurmuş

ve düşününki bu sebebide eşimin kuzeni bizzat eşimi çok yakın ve samimi bulduğu için bugün telde kendisine açıklamış;öyle bir durumki diğer yemekle kızın hiçbir alakası akrabalığı yok yani bizim o düğün yemeğine gitmemiz düğün sahhibi ile bizim aramızdaki bir mevzu iken,bir sene önceki bu olaydan sebep eşim ve ben davet edilmemiş olduk..

az öncede eşim beni aramış,çabuk kuzenimin eşini sosyal paylaşım ağından sil diye; bende diyorumki yani çok takma başka bir şekilde karşılığını veririrz ne gereği var çocuk gbi silmenin diye;
oda diyoki ben evimde bir yemek verdiğimde kuzenimi mutlaka çağırıcam,ama eşine bir şekilde karşılık vermeliyim ,davet etmeme gibi bir durumum olmayacağı için sil haddini bilsin diyo?????

sizden istediğim nasıl fikirler verebilirsiniz bana bu durum için ???
şimdiden okuyup yazanlara çok teşekkür ederim hanımlar..

Esiniz kirilmakta hakli butun kuzenler cagiriliyor bir tek siz cagirilmiyorsunuz.Karsi tarafin bahanesi sasirtici gercekten siz illa dugune gitmek zorunda degilsiniz ki isiniz cikmis sizce arkasinda baska sebepler var midir?

Ne kadar ayıp yahu.
Tamam belkı sızı sevmıyor olabılır kuzenınızın esı ama formalıte dıye bırsey var.
Bu kadar samımı ıken 1 yıl oncekı mevzunun ıntıkamını almakta ne demek.
Cok ayıp.
Esınız haklı olabılır bılemıyorum benım haddını bıldırme konularında pek yetenegım yok.
Aslında eger samımıysenız sız o hanımı arayıp dırekt sorsanız cok mu yuzgoz olmus olursunuz.

Benim için kuzen kardeş demektir. Kuzenimin eşi böyle bir organizasyon yapıp bir tek beni çağırmasa çok ama çok kırılırdım. Bence eşiniz haklı. Siz hiç bulaşmayın bence.

Eşiniz ve kuzeni ile güzel bir yemek organizasyonunda bulunun.Dışarı çıkın eğlenin.Kuzenin eşide gelmesin.Çatlasın kıskançlığından..

şimdi kızlar;
benimki bir dert değil ama sizlerin fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var;
hafta sonu eşimin kuzeninin doğumgünü vardı,kuzeninin hanımı dışarıda yemekli bir organizasyon düzenlemiş,ve buna biz hariç eşimin diğer tüm kuzenleri davet edilmiş.
Biz tüm olayı ortak sosyal paylaşım ağında (ki ne olduğunu biliyosunuz ) resimlerle gördük ve çok şaşırdık..çünk bu doğumgünü olan kuzen eşimin en ama en yakın gördüğü herşeylerini birbirlerine anlattıkları çok yakın iki kuzenler.

Bugün kuzeni eşimi arıyor ve 'inan benim hiçbirşeyden haberim yoktu bana süpriz yapmışlar,senden eşim seni çağırmadığı için çok ama çok özür dilerim demiş' haliyle mahcup olmuş tabiki eşime karşı;
öncelikle bizi çağırmamaları için hiçbir sebep yok; kuzen eşine neden çağırmadığını sorduğunda; daha önceki bir ortak tanıdığın düğün yemeğine biz gidicez demiştik ama bazı sebeplerden gidemedik,neden biz gidicez demişizde o yemeğe gelmemişiz onları orda yalnız bırakmışız o nedenle bunu haketmişiz, gibi cümleler kurmuş

ve düşününki bu sebebide eşimin kuzeni bizzat eşimi çok yakın ve samimi bulduğu için bugün telde kendisine açıklamış;öyle bir durumki diğer yemekle kızın hiçbir alakası akrabalığı yok yani bizim o düğün yemeğine gitmemiz düğün sahhibi ile bizim aramızdaki bir mevzu iken,bir sene önceki bu olaydan sebep eşim ve ben davet edilmemiş olduk..

Az öncede eşim beni aramış,çabuk kuzenimin eşini sosyal paylaşım ağından sil diye; bende diyorumki yani çok takma başka bir şekilde karşılığını veririrz ne gereği var çocuk gbi silmenin diye;
oda diyoki ben evimde bir yemek verdiğimde kuzenimi mutlaka çağırıcam,ama eşine bir şekilde karşılık vermeliyim ,davet etmeme gibi bir durumum olmayacağı için sil haddini bilsin diyo?????

Sizden istediğim nasıl fikirler verebilirsiniz bana bu durum için ???
şimdiden okuyup yazanlara çok teşekkür ederim hanımlar..

gerçekten şasırtıcı ve çok yakınken. Kuzeni açıklamış ama bellki bu kuzeninin eşinin düşüncesi.. Kuzeni iyi niyetli eşine göre şekil alan bir tip gibi. Eşini dinle ve sil o kızı neden onun yüzünden tartışıcaksın ki eşinle çokmu önemli ... Bi yemeğe çağırdınızda yada biyerde karşılaştığınızda söylersiniz aysecim neden böyle yaptın o düğünle senin bi alakan yoktu gibisinden...

yaptıkları hiç hoş olmamış ama silince sanki çocukça olacak, yani haklıyken bak bizi sildi dedirtmeyin..yeri geldiğinde söyleyeceğiniz şeyi açıkça söyleyin kırıldık diye..hem zaten eşinizin kuzeni de özür dilemiş.silmeyin bence

gerçekten çok ayıp etmiş size karşı. üstelik kocası da çok mahçup olmuş onun yüzünden.

yani bu kadın ilerde tutup da sizin davetinize nasıl icabet edecek utanmadan. ne ilginç insanlar var.

bence de silmeyin. hatta sizin doğum gününüzde filan özellikle onu arayıp davet edin. daha çok utanır yaptığından.

böyle kinci birinden uzak durun ortak ortamlarda da fazla muhabbette bulunmayın derim
siz hem kini hemde kıskançlığı olabilir dikkat edin silin gitsin size bir faydasımı var kırıldıgınızı en azından böyle belli edin

Yani çok saçma bir durum tabikide;
bide benimle falan da bir problemi yoktur,ikimizde aynı akrabaların gelinleriyiz sonuçta,
zaten ben hamileyim çağırsada belki uygun bi dille anlatıp gidemiycektik ama en azından bir davet gerekirdi
çünkü diğer tüm kuzenlere haber verilmiş, bende şaşırdım walla bir art niyet aramalımıyım yoksa aman sallamı demeliyim ..

eşimde sen silmessen akşam ben silicem diyor;
onun en yakın kuzeni olduğu için baya içlenmiş duruma
ama ben yinede farklı bi tepki daha vermek istiyorum,ileriye dönük te olabilir..

böyle kinci birinden uzak durun ortak ortamlarda da fazla muhabbette bulunmayın derim
siz hem kini hemde kıskançlığı olabilir dikkat edin silin gitsin size bir faydasımı var kırıldıgınızı en azından böyle belli edin

Doğru söylüyosunuz;
o düğünden sonra çok karşılaştık,gayet muhabbet ettik hatta bebek haberimize bile çok sevinmişti,
ama kinci biri olduğunu anlamam gerçekten çok iyi oldu..

ileriye dönük olarak :) bebişinizin ilk doğum gününe siz de onu çağırmayın. totosunu yesin o :P

Ben olsam,eşim nasıl istiyorsa öyle yaparım çünkü sonuçta onun akrabası.
Belki eşin,kuzenine söylemesi gerekenleri zaten söylemiştir.
Yani bu nasıl mantık,kendi hırsları için kuzenlerin arasına giriyor gibi şeyler.
İleride biraraya gelince,çok ayıp ettin,gereksiz yere küslük çıkardın diyebilirsin.

bence bu kadar uzun zamandır bu kini içinde tutan biri aynı zamanda kıskanç da olabilir. özel hayatınla ilgili şeyleri yazdığın, fotolarını koyduğun o malum sitede arkadaş listende olmasa daha iyi olur. o kişi olgunluk gösterip gitmediğiniz düğün yemeğinden sonra sizinle konuşmayı tercih etmemiş, karşılık olarak da sizden olgunluk haketmiyor bence. sil gitsin bu ona yeterli bir tepki olur, daha da uzatmaya gerek yok bence. bu kez kuzenler de zor durumda kalır (yani eşin ve kuzeni) ilerde sizin vereceğiniz bir davet vs olursa çağırırsınız o utansın. bence zaten eşin bu kadar kızmışken bu durumun altında kalmaz mutlaka bi laf söyler :34:

ne kadar kinci insanlar var
siz öyle olmayin ama
bazi insanlara verilecek en guzel cevap hic konusmamaktir
yok saymaktir
bence faceden silmeyin
kisitlilara alin gitsin daha sinir bozucu bence

Bence,...

esinizin kuzenine bir dogumgünü hediyesi alin, üzerine gecikmeli dogumgününü kutlayan ve ayrica dogumgünü partisinden haberinizin olmadigini ufaktan ima eden bir tebrik notu ilistirin. Ardindan da esinizle beraber planlayarak esinizin kuzenini süpriz bir sekilde aniden yemege götürün. Örnegin is cikisi felan yakalayarak bir restauranta gidebilirsiniz. Yemek sirasinda ücünüzün eglenceli gözüken bol bol resimlerini cekin. Not: Kameraya extra gülümsemeyi unutmayin. Bu resimleri ayni günün bitiminde ayni paylasim sitesinde bi güzel paylasin, isimleri etiketlemeyi ayrica imali ve mutlu cümleler yazmayi da ihmal etmeyin. :)))

Daha sonra da size bu terbiyesizligi yapan sansin evde nasil delirdigini düsünerek ayaklarinizi uzatin ve cayinizi yudumlayin. :)))

Son düzenleme:
Birçoğunuzun söylediği doğru çıktı arkadaşlar;
şu dünyada nekadar kıskanç inssanlar varmış meğer;
dost sanıp yüzümüze gülen,bizim mutluluklarımıza seviniyo gibi gözüküp,içinden resmen hayıflanan insanlar,
bunu birkezdaha anlamış oldum valla;
hiç ama hiç ummazdım bu insanlardan bizi kıskanmalarını ama bugün eşim kuzeni ile yaptığı bir tel konuşmasında herşey ortaya çıktı
resmen benim karım sizi çok kıskanıyo getirmiş olayı,şaka gibi ama gerçek,kime güvenicez anlamadım
neyse bana göre hava hoş,umruma bile gelmez ama şaşırmadım değil doğrusu :)))))

buarada eşimle bahsi geçen şahsı sildik arkadaş listemizden :))))

Back
X