Kuzenlerimin sorumsuzluğu

bahar616

yağmur % emir
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.443
1.744
248
Tekirdağ
arkadaşler ben evliyim 21 yaşındayım iki kuzenim var amca kızlarım 16 ve 15 yaşındalar babaları öldü anneleri de başkasıyla evlendi genelde bunlar evden kaçarlar ama geri gelirler sigara içerler asıl mevzu demin bize gitmişler eşimde uyuyordu gece çalışıyor uyanmış almış bunları içeri işte anlatmışlar dün sabah hastaneye gittik oradan arkadaşa gittik saatin nasıl geçtiğini farkedemedik annemei arayıp halamlarda kalıcaz dedik ama arkadaşı gitmeyn burada kalın annen nereden bilecek deyip orada kalmışlar arkadaşlarının kızmı erkek mi olduğu meçhul işte annesi öğrenmiş halamlarda kalmadığını bunlarada bize gelmiş annesinn siniri geçene kadar bizde kalmaya kalsınlar sorun değil ama babam öğrenirse bana kızar ve yangeme ben nasıl söyleyecem şimdi ayrıca başka bi mevzu kızlardan biri benm eski çıktığımla takılmaya başlamış yeni bunu bana eşim söyledi demin telefonda söyle takılmasın diye bence kardeşimi aradım dedim bize git tek oturmasınlar eşim uyuyacak oda telefonda ne dedi inanırmısınız erkek arkadaşına mesaj atmış o benm eski çıktığımla takılan hap satan birini tanıyor musun arkadaş alıcak diye şok oldum ya yetim büyümek babasız büyümek zor tabi de bu kadar mı olur ne yapıcam ben şimdi ya çok da üzülüyorum

çok heyecanlandın galiba, bazı şeyleri tam anlamadım
bence direkt annelerini ara annelerine söyle :53:

Son düzenleme:
çok heyecanlandın galiba, bazı şeyleri tam anlamadım
bence direkt annelerini ara annelerine söyle :53:

heyecan değil sinirlendim ya kusura bakmayın karışık yazmış olabilirim bu yaşta kızların böyle evden kaçmaları başka yerde kalmaları birde yakınım olunca kendimi çaresiz hissediyorum annemi ara isem babama söyler bir keresinde evden kaçmıştı büyük olan o gece bende kaçarak evlendim bende kocaya kaçmıştım babam bunu bi yerde görmüş benm sinirimi falan bundan almış baya bi dövmüş elinden zor almışlar ilk eve gitmemeleri değil yani ve babam duyar ise gene kıyamet kopabilir off off neden beni karıştırdılar ya onu da bırak neden böyle yapıyorlar

bence öyle kovalayın gitsin olmaz karşınıza alıp adam akıllı konuşun bu yaptıklarını hap olayını falan..

gerekirse tehditvari konuşun bu şekilde devam ederseniz evimde bu davranışlarda olan insanları barındırmak istemem ve babama da söylemek zorunda kalırım die..
bence biraz korksunlar.eşinizle birlikte konuşsanz daha ii..

bence öyle kovalayın gitsin olmaz karşınıza alıp adam akıllı konuşun bu yaptıklarını hap olayını falan..

gerekirse tehditvari konuşun bu şekilde devam ederseniz evimde bu davranışlarda olan insanları barındırmak istemem ve babama da söylemek zorunda kalırım die..
bence biraz korksunlar.eşinizle birlikte konuşsanz daha ii..

ewet haklısınız başımdan atar isem daha kötü olurlar zaten yeteri kadar kötüler ki gerçekten kan çekiyor olayı var yani başkasında olunca üzüldüm dersin ama yakının olunca canın yanıyor akşam konuşucam da şiimdi yengemle de kötü olmak istemiyorum olayı ona nasıl anlatsam acaba kafam karıştı ve şuan sinir üzüntü hepsi bir arada

başka biri olsa çok haklısın gönder gitsin ama kan çekiyor işte onların başlarına birşey geldiğinde gene sen üzülüyorsun

eskiden çook üzülürdüm. sonra baktım üzülen hep ben oldum

hiçte üzülmüyorum artık.kendi düşen ağlamaz...

demekki başınızdan geçmiş böyle olaylar allah kimseye vermesin kimsenin babasını annesini başından eksik etmesin

akrabalara güvenmeyin,genç kızla eşinizi yalnız bırakmayın,sırrınızı yedi kat ele verin akrabaya vermeyin

merhamet edin ama acımayın

akrabalara güvenmeyin,genç kızla eşinizi yalnız bırakmayın,sırrınızı yedi kat ele verin akrabaya vermeyin

ewet haklısınız bu sebebten dolayı kardeşimi eve yolladım zaten off kafamı iyice karıştırdınız başka şeyler de düştü aklıma şimdi

Senin onları karşına alıp konuşmaktan başka çaren yok canım.Olmadı babana yengene söyliyceksin tabi.
Ama sizde kalmalarına müsade etme.

eskiden çook üzülürdüm. sonra baktım üzülen hep ben oldum

hiçte üzülmüyorum artık.kendi düşen ağlamaz...

Sana katılıyorum aynı şekilde amcamın kızına akıl verdim bak yapma etme üzülürsün kötü düşünürler hakkında diye evli bir erkekle çıkıyordu ve bunu bilerek isteyerek yapıyordu.Akşamına yengem evimi bastı sen benım kızımın ölümüne sebep olacaksın diye :25:
balkondan kendini atacakmış ayrıca yengemde biliyordu evli olduğunu adamın velhasıl bu bana ders oldu her koyun kendi bacağından asılır o yüzden akıl vereceksen seni dinleyip uygULAYANA VERECEKSİN

Senin onları karşına alıp konuşmaktan başka çaren yok canım.Olmadı babana yengene söyliyceksin tabi.
Ama sizde kalmalarına müsade etme.

bu gece mecburen kalıcaklar çünkü şuan ben işyerindeyim eve bile gitmedim daha eve gidince konuşucam ve yengemi arayacam insanın aklına herşey geliyor keşke o an eşim evde olmasaydı açmasa idi kapıyı onlarda mecburen evlerine gidicekti

Sana katılıyorum aynı şekilde amcamın kızına akıl verdim bak yapma etme üzülürsün kötü düşünürler hakkında diye evli bir erkekle çıkıyordu ve bunu bilerek isteyerek yapıyordu.Akşamına yengem evimi bastı sen benım kızımın ölümüne sebep olacaksın diye :25:
balkondan kendini atacakmış ayrıca yengemde biliyordu evli olduğunu adamın velhasıl bu bana ders oldu her koyun kendi bacağından asılır o yüzden akıl vereceksen seni dinleyip uygULAYANA VERECEKSİN

evet dinleyeceklerini bende hiç sanmıyorum ama bir kere deneyecem ve diyecem ki bu şekil yapıcaksanız bize gelmeyin sonuçta öyle olunca hem yengemle hemde babamla aram bozulur çünkü babam çok kızıyor onlara pek yaklaştırma dedi daha dün akşam ve bugün başıma bu geldi adam biliyor olucakları ya cnm babam benm

çokkk haklısın bebeğim aynen hiç bir konuda akrabana güvenmiceksin en kötü darbeleri hep en yakın akrabalarından alıyorsun:31:

alın karsınıza guelce konusun .konustuktan sonra da acık acık evınızde ıstemedgınızı belırtın.

Back
X