arkadaşler ben evliyim 21 yaşındayım iki kuzenim var amca kızlarım 16 ve 15 yaşındalar babaları öldü anneleri de başkasıyla evlendi genelde bunlar evden kaçarlar ama geri gelirler sigara içerler asıl mevzu demin bize gitmişler eşimde uyuyordu gece çalışıyor uyanmış almış bunları içeri işte anlatmışlar dün sabah hastaneye gittik oradan arkadaşa gittik saatin nasıl geçtiğini farkedemedik annemei arayıp halamlarda kalıcaz dedik ama arkadaşı gitmeyn burada kalın annen nereden bilecek deyip orada kalmışlar arkadaşlarının kızmı erkek mi olduğu meçhul işte annesi öğrenmiş halamlarda kalmadığını bunlarada bize gelmiş annesinn siniri geçene kadar bizde kalmaya kalsınlar sorun değil ama babam öğrenirse bana kızar ve yangeme ben nasıl söyleyecem şimdi ayrıca başka bi mevzu kızlardan biri benm eski çıktığımla takılmaya başlamış yeni bunu bana eşim söyledi demin telefonda söyle takılmasın diye bence kardeşimi aradım dedim bize git tek oturmasınlar eşim uyuyacak oda telefonda ne dedi inanırmısınız erkek arkadaşına mesaj atmış o benm eski çıktığımla takılan hap satan birini tanıyor musun arkadaş alıcak diye şok oldum ya yetim büyümek babasız büyümek zor tabi de bu kadar mı olur ne yapıcam ben şimdi ya çok da üzülüyorum