- 22 Aralık 2013
- 1.668
- 2.310
kızlar dünden beri sinirden çıldırıyorum.benim babamın üvey 2 tane kız kardeşi var ama hep birliktelermiş pek üvey gibi değildir ilişkimiz.bunların bir de birinin 2 birisinin 1 erkek çocuğu var.bunlarla küçüklükten beri hep yarıştırılırız ama onlar yarıştan kopalı yıl oldu farkında değiller.biri uyuşturucu kullanıo birinin sürekli hırsızlık yapıtığını duyuyoruz annesinin cemaatin parasını falan çalmış hep.biri 21 yaşında hala liseyi bitiremedi falan böyle tipler.genel olarak uzak durmaya çalışıyoruz anlicanız.geçen aylarda küçük bir nişan yemeği verdik sadece büyüklerin katıldığı ben halalarımı çağırdım ama çocuklarını çağırmadım özellikle sadece aile büyükleri diye belirttim.daha nişanın gecesinde kuzenimin biri babama ne ölüne ne dirine gelirim falan yazmış.ben arayıp basıcaktım küfürü de babam bırak boşver dedi.Şimdi yine nikahım var hepsine teker teker davetiye yazdırdı babam.götürdük.dün babam yine gitmiş halam diyomuş ki x senin davetiyeni yırttı benimde gelmemi istemiyor.Babamda bir şey dememiş ama canı sıkkındı baya dün.Ya daha düne kadar askerdeyken babama dayı dayı diye koşuyodun noldu şimdi.(babam asker)Zaten nefret ederdim ama iyice kin kaptım sinir oldum.
düzeltme : kızlar nişanımdan önce tüm kuzenlerimi arayıp sadece büyükler arasında olacağını söyledim.bu kuzenlerime de telefon ettim.öncesinde bir şey demeyip nişan gecemde babama hakaret dolu mesaj attı.yani konunun hırsızlıkla falan alakası yok onları sinirle eklemişim böyle tipler diye.
düzeltme : kızlar nişanımdan önce tüm kuzenlerimi arayıp sadece büyükler arasında olacağını söyledim.bu kuzenlerime de telefon ettim.öncesinde bir şey demeyip nişan gecemde babama hakaret dolu mesaj attı.yani konunun hırsızlıkla falan alakası yok onları sinirle eklemişim böyle tipler diye.
Son düzenleme: