kuzenmiş...peh...

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.310
kızlar dünden beri sinirden çıldırıyorum.benim babamın üvey 2 tane kız kardeşi var ama hep birliktelermiş pek üvey gibi değildir ilişkimiz.bunların bir de birinin 2 birisinin 1 erkek çocuğu var.bunlarla küçüklükten beri hep yarıştırılırız ama onlar yarıştan kopalı yıl oldu farkında değiller.biri uyuşturucu kullanıo birinin sürekli hırsızlık yapıtığını duyuyoruz annesinin cemaatin parasını falan çalmış hep.biri 21 yaşında hala liseyi bitiremedi falan böyle tipler.genel olarak uzak durmaya çalışıyoruz anlicanız.geçen aylarda küçük bir nişan yemeği verdik sadece büyüklerin katıldığı ben halalarımı çağırdım ama çocuklarını çağırmadım özellikle sadece aile büyükleri diye belirttim.daha nişanın gecesinde kuzenimin biri babama ne ölüne ne dirine gelirim falan yazmış.ben arayıp basıcaktım küfürü de babam bırak boşver dedi.Şimdi yine nikahım var hepsine teker teker davetiye yazdırdı babam.götürdük.dün babam yine gitmiş halam diyomuş ki x senin davetiyeni yırttı benimde gelmemi istemiyor.Babamda bir şey dememiş ama canı sıkkındı baya dün.Ya daha düne kadar askerdeyken babama dayı dayı diye koşuyodun noldu şimdi.(babam asker)Zaten nefret ederdim ama iyice kin kaptım sinir oldum.

düzeltme : kızlar nişanımdan önce tüm kuzenlerimi arayıp sadece büyükler arasında olacağını söyledim.bu kuzenlerime de telefon ettim.öncesinde bir şey demeyip nişan gecemde babama hakaret dolu mesaj attı.yani konunun hırsızlıkla falan alakası yok onları sinirle eklemişim böyle tipler diye.

Son düzenleme:
Gözlerine soka soka uzaklaştırmanız yanlış olmuş , etkiye tepki misali , kızmakta haksız buldum sizi.

Gözlerine soka soka uzaklaştırmanız yanlış olmuş , etkiye tepki misali , kızmakta haksız buldum sizi.
yemeğe onlardan rahatsız olduğum için değil sadece aile büyükleri diye belirttim hepsine.nitekim öyle de oldu.Ki biz birinin nikahına nişanına çağırılmasak edepsizlik yapmayız davetiyesini yırtmayız.bana bu ayıp geldi.

zaten sorunlularmış sizde istemediğinizxi belli etmişsiniz istediğiniz olmuş .

Neden ve neye kızdığınızı anlamadım.
davetiyemi yırtmış pislik.
kızdığım şey babamın onlara davetiye yazdırması.
ikinci şey halamın davetiyemi yırttığını ballandırarak babama anlatması.
üçüncü şey babamın hala inatla bunlara değer veriyor olması :/

Nişana çağırmadığınız için yapmışlardır. Zaten istemiyormuşsunuz, belkide bu daha önce ki tavırlarınızla da belli ettiniz. O yüzden böyle olmuştur. Keşke halanız söylemeseydi yırttığını ne gerek var söylemesine. Ayrıca bir insan uyuşturucu kullanıyor diye dışlanmamalı tam tersi destek olunmalı. Bırakması için. Sevgiler.

davetiyemi yırtmış pislik.
kızdığım şey babamın onlara davetiye yazdırması.
ikinci şey halamın davetiyemi yırttığını ballandırarak babama anlatması.
üçüncü şey babamın hala inatla bunlara değer veriyor olması :/
babanız değer verecek aynı kandan kolay mı..
ama iyi olmuş aranızın bozulması bence açıkçası
öyle akrabalar başa bela olur ne bileyim uyuşturucu bir yanda diğer yandan hırsızlık filan..

Nişana çağırmadığınız için yapmışlardır. Zaten istemiyormuşsunuz, belkide bu daha önce ki tavırlarınızla da belli ettiniz. O yüzden böyle olmuştur. Keşke halanız söylemeseydi yırttığını ne gerek var söylemesine. Ayrıca bir insan uyuşturucu kullanıyor diye dışlanmamalı tam tersi destek olunmalı. Bırakması için. Sevgiler.
ya benim babam böyle bir şey olsa ölse söylemez davetiyeni yırttık biz diye.ki ondan gelen davetiyeyi ben yırtsam kafamı kopartır benim sanane diye.

Ama halaniz gelmezse hakli bence.

Nisana kendisini davet edip cocuklarini davet etmemissiniz. Burda pekcok anne var, sorun bakalim, hangisi kendinin davetli olup cocugunun davetli olmadigi yere gider ?

Bir akrabam dugunune annemi davet edip beni ve kardesimi etmezse, annem sinirlenir, kesinlikle gitmez.

Kuzeninizin sinirlenmesi normal. Cagirmamissiniz, ustune annesini cagirmissiniz, sinirlenmeyip ne yapsin ? Zaten sevmiyormussunuz, o da gelmiyor, daha ne istiyorsunuz ? Neye kizdiniz ki?

Siz kuzenin ne tepki vermesini bekliyordunuz ki, oh ne iyi yapti ben de davetli degilim mi deseymis? Alinmasi normal bir tepki. Sinirlenince de davetiyeyi yirtmis, opup basina mi koysaymis ?

Zaten sevmiyormussunuz, o zaman kizmasini da umursamamalisiniz. Ne yaparsa yapsin, size ne ki?

yemeğe onlardan rahatsız olduğum için değil sadece aile büyükleri diye belirttim hepsine.nitekim öyle de oldu.Ki biz birinin nikahına nişanına çağırılmasak edepsizlik yapmayız davetiyesini yırtmayız.bana bu ayıp geldi.
Sadece bundan dolayı mı ??? Bence sorunları sizin aranıza mesafe koymanız olmasın , bence bir insan durduk yere alıpda yırtmaz gitmiyceksin vs. de demez , alındıkları bişi var ... Bardağın dolu değilde birde boş tarafından bakın derim gözden kaçırdığınız mutlaka bişiler olmalı

babanız değer verecek aynı kandan kolay mı..
ama iyi olmuş aranızın bozulması bence açıkçası
öyle akrabalar başa bela olur ne bileyim uyuşturucu bir yanda diğer yandan hırsızlık filan..
ya çok garipler anlamıyorum.biri nişan yaptı bizden çıkmıyordu en sonunda babamdan baya yüklü bir para istedi babam vermedi.hop kesildi samimiyet.biri askere gitti uzman olcaktı babama bir yalakalıklar dayı dayı diye.babamda nasıl uğraştı.sonra vazgeçtim ben dedi hop gitti samimiyet.işleri düşerse iyiler.şimdi nişan yapan düğünü 2017ye atmış.naptıkları belli değil.zaten iyi oldu hiç lazım değiller.benim sinirlendiğim babamın saf saf onlara gitmesi onlarında davetiyenizi yırttık demesi.

ya çok garipler anlamıyorum.biri nişan yaptı bizden çıkmıyordu en sonunda babamdan baya yüklü bir para istedi babam vermedi.hop kesildi samimiyet.biri askere gitti uzman olcaktı babama bir yalakalıklar dayı dayı diye.babamda nasıl uğraştı.sonra vazgeçtim ben dedi hop gitti samimiyet.işleri düşerse iyiler.şimdi nişan yapan düğünü 2017ye atmış.naptıkları belli değil.zaten iyi oldu hiç lazım değiller.benim sinirlendiğim babamın saf saf onlara gitmesi onlarında davetiyenizi yırttık demesi.
boşver gitsin
çok umursama gerçekten başa bela olabilecek insanlar gibi

Sadece bundan dolayı mı ??? Bence sorunları sizin aranıza mesafe koymanız olmasın , bence bir insan durduk yere alıpda yırtmaz gitmiyceksin vs. de demez , alındıkları bişi var ... Bardağın dolu değilde birde boş tarafından bakın derim gözden kaçırdığınız mutlaka bişiler olmalı
aramızda hiçbir şey yoktu.bize gelip giderlerdi nadirde olsa.babam nişana büyükler olucak sadece diyince alınmışlar.alışık değiller çünkü alışmışlar düğün salonuna.yemek falan basmadı kafaları.Vallahi alındıkları bir şey değilde çekemedikleri bir şey olduğunu düşünüyorum.

nişan yaptığı gün bana diyor ki işte böyle evlenmek kolay değil sen ne zaman evleniceksin.salak önce evlenmeyi hava atılcak bir şey sanıyo.ayhhhh çok sinirliyim.

aramızda hiçbir şey yoktu.bize gelip giderlerdi nadirde olsa.babam nişana büyükler olucak sadece diyince alınmışlar.alışık değiller çünkü alışmışlar düğün salonuna.yemek falan basmadı kafaları.Vallahi alındıkları bir şey değilde çekemedikleri bir şey olduğunu düşünüyorum.
Yaş kaç canım ?

sorunlu bireyler nişana katılamaz mı ki?

siz çocuklarını istemezseniz onlarda annelerinin gitmesini istemez ve o davetiyeyi tabii ki yırtarlar. çünkü siz de kendilerine aynı tavrı takınmışsınız. siz çok değer veriyorsunuz da onlar davetiye yırtıyor gibi bir durum yok ki.. onlarda sizinle aynı şekilde ''kuzenmiş peh'' diyorlardır yani hisler karsılıklı:)

istediğiniz gelmemeleriymiş. sorun etmemeniz gerek istediğinizi almışsınız.

sorunlu bireyler nişana katılamaz mı ki?

siz çocuklarını istemezseniz onlarda annelerinin gitmesini istemez ve o davetiyeyi tabii ki yırtarlar. çünkü siz de kendilerine aynı tavrı takınmışsınız. siz çok değer veriyorsunuz da onlar davetiye yırtıyor gibi bir durum yok ki.. onlarda sizinle aynı şekilde ''kuzenmiş peh'' diyorlardır yani hisler karsılıklı:)

istediğiniz gelmemeleriymiş. sorun etmemeniz gerek istediğinizi almışsınız.

ben sorunlu oldukları için nişana gelemezler mi yazmışım acaba böyle yorumladınız?

ayrıca benim babam benim ağzıma bakıp laf yapmaz.şükür ki beyni var.sizin çocuğunuz size kardeşinizin nikahına gitmiceksiniz dese sanane hadi ordan demez misiniz?çocuğunuzun lafını mi dinlersiniz? öyleyse zaten diyecek bir şeyim yok.ben böyle yetişmedim.babamın annemin işine asla karışmam.eğer o bir birey olduğunu düşünse tepki olarak kendi gelmez.ki eksikliğini de aramam.

umursamadığınız insanların size kızmasını umursamayın.

X