- 25 Aralık 2021
- 3.461
- 4.978
- 83
- Konu Sahibi Kedili ve Bebeli
-
Silivri’deyiim. Malum bilirsin, Silivri soğuktursıcak şehirde yaşıyorsanız çok rahat edersiniz. nemli, soğuk bir şehirse güneş almaz ve soğuk olur hep. Diyarbakır'dayım ve burda kışları max 2-3 ay sürüp kalan aylar güneşten bezdirdiği için kuzeye bakan ev hayalim. 777
iyi ışık alıyorsa, pencereler genişse karanlık olmaz hiç. güneşli havalarda güneş ışığı direkt girmese de ışığından faydalanırsınız. kışın bir tık soğuk olabilir o açıdan dezavantaj istanbul için. bir de baktığı diğer cepheler de vardır muhakkak salt kuzeye bakmıyordur şu 1+0 sıfır evlerden değilse. yeni eviniz de hayırlı olsun, sağlıkla huzurla oturun. :))Silivri’deyiim. Malum bilirsin, Silivri soğukturev yerden ısıtmalı olacak. Isınmada sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum ama karanlık, kasvetli olursa diye geriliyorum. Sıcağı ben de sevmem ama. Şimdiki evim güney cephe diye söylenerek oturdum hep niye seni dinledim diye eşime
Onu da bina dikilmeden, evin içine girmeden anlayamayız sanırım. Gene de içimi biraz olsun rahatlattınız. Hem bunun için, hem de iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :))iyi ışık alıyorsa, pencereler genişse karanlık olmaz hiç. güneşli havalarda güneş ışığı direkt girmese de ışığından faydalanırsınız. kışın bir tık soğuk olabilir o açıdan dezavantaj istanbul için. bir de baktığı diğer cepheler de vardır muhakkak salt kuzeye bakmıyordur şu 1+0 sıfır evlerden değilse. yeni eviniz de hayırlı olsun, sağlıkla huzurla oturun. :))
Bu evin de camları yere kadar olacak o projede belli. Yerden ısıtmalı olacak ısınma sorunu da olmaz diye düşünüyorum … ay valla yorumu okuyunca içim rahatladı. Bana “ aa ama kuzey cephe olmaz kii. O evi sat. Bence hiç girme. Çok karanlık olur. Güneşsiz ev mi olur” gibi gibi cümleler kuruyo herkes. Şu an oturduğum ev güney cephe. Perdelerimi açmıyorum güneşi sevmiyorum, sıcağı sevmiyorum diye. Bu evde de sıkıntı yaşamam herhalde o zaman. Bahsettikleri gibi hepten karanlık olmuyordur muhtemelen yaniBen ev ararken güney cephede sıcaktan çok bunaldiğım.için özellikle kuzey cephe istemiştim.Salonumun camları yere kadar çok aydınlık.Dıger odalarım normal cam ama karanlık değil.Kuzeydogu cephe bizimkisi.İsı yalıtımıda çok iyi hiç soğuk olmuyor memnunum yani ben
giriş katı falan değilse karanlık olmaz merak etmeBu evin de camları yere kadar olacak o projede belli. Yerden ısıtmalı olacak ısınma sorunu da olmaz diye düşünüyorum … ay valla yorumu okuyunca içim rahatladı. Bana “ aa ama kuzey cephe olmaz kii. O evi sat. Bence hiç girme. Çok karanlık olur. Güneşsiz ev mi olur” gibi gibi cümleler kuruyo herkes. Şu an oturduğum ev güney cephe. Perdelerimi açmıyorum güneşi sevmiyorum, sıcağı sevmiyorum diye. Bu evde de sıkıntı yaşamam herhalde o zaman. Bahsettikleri gibi hepten karanlık olmuyordur muhtemelen yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?