Kuzey Güney Kanal D

ya bu güney çok saf
yani bi insan bu kdr olur mu hele ki erkek yani
banu resmen içine düşüo hala çakmıo olayı en sonunda kavradı yani
adamda ayrı rahatlık kız bide güzelce öpüo dudağından önceki bölümlerinde

güney mi saf
hoşuna gitti bence.nasıl sırıttı baksana
yok kız o kokar şimdiiii hem kuzeyle işim olmaz güney gibim efendi warkennnnnnnnnnn:86::86::86:

ben serseeri severim.çünkümm bende serseriyim

ya bide bu cemre güneyin gerçek hayattaki karısının kuzeni mi neymiş öyle şeyler duydum doğruysa eğer karısında nasıl bi mide var oyunculuk için bile olsa paylaşmam kocişimi kimsele

Kızlar Kıvançın çenesindeki iz varmıydı yoksa sadece dizidemi var?

Bendeee Güneyciyim, dün gene izleyemedim disardaydım simdi netten izliyorum :82:

normalde yok canım, dizide var..

onu bi yere bağlayacaklar ama, bakalım, bekliyoruz :)
oda yakışmış ama :)eşim dio yoktu ben diyorum varmıydı acaba:)
ya bu cemre çok çirkin yaa bu kızı nerden bulmuşlar yürümeyi bile bilmiyor lütfen başka bir kız getirsinler diziye izlerken sıkılıorum onu

Cemre Kuzeyin zaafını öğrendi ya şimdi Güneye gıcıklığına kullanır onu sırf Güney Banuyla yakınlaştı diye
Bu arada dünkü bölümde Güneyinde kasları olduğunu gösterdiler t-shirt ünü değiştirirken...kıskandı mı ne

Son düzenleme:
Evde krize neden oluo bu KUZEY her perşembe. Allah'îm o nasıl bir baklava dilimli vücuttur, nasıl bir bakıştır, nasıl bir konuşma tarzıdır. Bittim bittim eridim

Tabi eşim de beni erirken görünce Muhteşem Sülümanı izlicem diye tutturdu

Süper bölümdü, kasmadan ilerledi ama ben az buçuk tahmin edebiliyorum gidişatı

neden çarşambaya koydular şu diziyi anlamıyorum
pazartesi olsa ne ii olurdu

Ceeemreeeee zillisiii Senden beklenen bi davranıştı zaten..

Yazık olacak Güneyeee :26:

şu dizinin günü değişse yahu iki dizi arasında gidip gelmekten helak oldum
kıvanç bu rolünde üstesinden geliyor helal olsun hem güldürüp hem hüzünlendiriyor bu dizide ama çok zayıflamış yüzü hasta gibi duruyor aşkı memnuda özellikle de ezelde baya kiloluydu ama her rolün hakkını veriyor farklı karakterlere bürünerek ,
bende kuzeyciyim güneyi sinsi buluyorum çocuğunu öldürdüğü aileyle bile kanka olmuş ,
baba ve anne de çok başarılı kendilerinden nefret ettik ,ama baba sevgisini bir de çocuklara gösterse dün
adamla konuşması etkileyiciydi,
cemreeee o ne ya nasıl bulmuşlar bu kızı yok yakışmıyor diziye kıvanca hiç yakışmıyor diyorum kızın hoş bir halini görürüm belki yok hiç güzel gelmiyor gözüme konuşması,mimikleri hiç başarılı değil
ne güneyi ne kuzeyi seviyor bu kız ikisinide kullanacak hatta o o zengin adamla birlikte olur yakında
banu da bir alem o da yakında kuzey ve güneyden harem kurar kendine ikisinde de gözü var onunda

ne guzel bı dızı bu boyleeee

kıvanc gercekten hakkını vererek oynuyor her rolun..

bu arada ıyı kı carsamba gunu oldu ,sıkılmıstım artık muhtesem yuzyıldan ,zaten dogru dürüst ızlemıyordum bıle sırf baska ızlenecek bırsey yok dıye bakıyordum

güneyde bade işçili yedeğe aldı efendiymiş pehh

hele o cemre saçını tutup yere vurasım var itici,uyuz şey. olum madem herkes aşık olcaktı daha güzelini koysaydınız

kuzeyi ziyan etcek aptal şey bu sezon dizlerde oynayan bayan oyuncuların hepsi boş...yeminle boş

o kadan seksü herifi bulmuşsun bi de güzel öp. işte öpüşemiyor bile

bile. senden nefret ediyorum cemre.ölü balık gibi bakıyorsun sen en iyisi öl kurtulalım

anam daha 2. bölümde işler karıştı.banu venüs cemre kuzeye...cemre banu güneye ...barış güney kuzey cemreye...ali barış venüse...aşçı uşağa, uşak şoföre büyük bi ihtimal en son hepsi birden kuzeye

Kıvanç Tatlıtuğ, tevazunun ne olduğunu önceki gece herkese gösterdi. Oyuncu, ‘Kuzey Güney’in başarısının kendisine endekslenmesine karşı çıktı, ‘Muhteşem Yüzyıl’la rekabet konusundaysa, “Kim iyiyse o kazansın” dedi

- Hollanda kökenli saat firması TW Steel’in dünya pazarı için özel üretilen ‘Kıvanç Tatlıtuğ Special Edition’ saatlerinin tanıtımı, önceki akşam Suada’da yapıldı.

- Birçok ünlü simanın katıldığı davette, adeta bir Kıvanç Tatlıtuğ çılgınlığı yaşandı. Oyuncunun kimseyi kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiği gecede, konuklar İstanbul Gelişim Orkestrası’nın şarkıları ve Hollanda’dan gelen iki DJ’in performasıyla coştu.

- Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tatlıtuğ, mütevazı tavırlarıyla herkesin beğenisini kazandı. Oyuncu, başrolde olduğu ‘Kuzey Güney’ dizisinin başarısının kendisiyle alakalı olmadığını belirtti ve “Başarı dizinin hikayesi, oyuncuların ve yönetmenin yeteneğiyle ilgili” dedi.

- Tatlıtuğ, ‘Muhteşem Yüzyıl’la yaşanan rekabete de değindi: “Bunlar tatlı rekabetler. Ben işimi yapıyorum ve kimseyi rakip olarak görmüyorum. Kim iyiyse o önde olsun, benim için sorun yok.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…