- Emoji Skoru
- 6.947
- Puanlar
- 248
Harika bir Kuzey&Güney akşamıydı, gerçi Güney pisliği artık hayatımızdan defolup gitse de bizler Kuzey&Ali günlerimize başlasakkkk
Dün gece o kadar heyecanlandım, o kadar mutlu oldum, o kadar üzüldüm ki bazı laflar hazırladım 
Kuzey; sen varya sen adamın dibisin
Delikanlılık budur işte kuzey, hepimize gösterdin, bir pislik için elini kana bulamadın, arkadaşın için gözünü kapayıp daldın dallamaların arasına... Sen sümeri döverken ben de sana eşlik etmek istedim, o kadar gerçekçiydin. Aliye "o benim abim olum, o da olsa bana aynısını yapardı" dedin ama güney adisi yine 1/3 ile başbaşa bıraktı seni.
çok üzülüyorum sana. İçten içten "biliyodum oğlum, heyyyt kardeşim benim" derken güney zırtapozunun sana kazık atacağını anlamıştım
Olsun be kuzey, sen bunun altından da kalkarsın 
Güney; sen var yaaaaaaaaaaaaaaa tam bi şrfsz sin! Kesin sütcüdensin sen, ya da hastanede karıştın. İnsan kardeşine hisse vermez mi lan, bayilerden birinin başına geçirmez mi? Simay seni tehdit mi etti? Kuzeyin hissesinden pay mı istiyorum dedi? Banunun süs köpeği olmaya devam et sen tmm mı? Birgün ayaklarına dolanacak ama bu yaptıkların!
Simay; sana söyleyecek tek kelimem bile yok! İsrafsın sen, annen seni doğuracağına taş doğursaymış keşke!
Ali; keşke herkesin senin gibi bi arkadaşı, kardeşi olsa
Handan Hanım; Adamın beynini yedin yaa, sen konuşurken icim cekildi, sami amca iyi dayanıyo sana valla, al güney zırtını da defol git!
Sami Amca; Gültenle konuşman güzel bi adımdı. Oğlun icin biseyler yapmaya calısıosun. Seviyoruz seni ailecek.
Cemre; Defol git yaa, Simaya "benden kork" dedin, cok etkilenmiş belli ki sabh damladı sinaner holdinge. Tekrar ediyorum defol!
Edit; simay pisliğine gelen güller Barıştan olabilir :S
Kuzey; sen varya sen adamın dibisin
Güney; sen var yaaaaaaaaaaaaaaa tam bi şrfsz sin! Kesin sütcüdensin sen, ya da hastanede karıştın. İnsan kardeşine hisse vermez mi lan, bayilerden birinin başına geçirmez mi? Simay seni tehdit mi etti? Kuzeyin hissesinden pay mı istiyorum dedi? Banunun süs köpeği olmaya devam et sen tmm mı? Birgün ayaklarına dolanacak ama bu yaptıkların!
Simay; sana söyleyecek tek kelimem bile yok! İsrafsın sen, annen seni doğuracağına taş doğursaymış keşke!
Ali; keşke herkesin senin gibi bi arkadaşı, kardeşi olsa
Handan Hanım; Adamın beynini yedin yaa, sen konuşurken icim cekildi, sami amca iyi dayanıyo sana valla, al güney zırtını da defol git!
Sami Amca; Gültenle konuşman güzel bi adımdı. Oğlun icin biseyler yapmaya calısıosun. Seviyoruz seni ailecek.
Cemre; Defol git yaa, Simaya "benden kork" dedin, cok etkilenmiş belli ki sabh damladı sinaner holdinge. Tekrar ediyorum defol!
Edit; simay pisliğine gelen güller Barıştan olabilir :S
Son düzenleme: