Kuzey ırak sehitlerimiz icin canlarımız için bizim için can veren yigitler için dua okumasi yapiyoruz

1000 Fettah okurum .. Allahım mekanlarını cennet eylesin içlerinden birisi arkadaşımın kuzeni ve eşi hamile Allahım yar ve yardımcı olsun inşallah şehit ailelerine sabır versin güç versin

1000 Fettah okurum .. Allahım mekanlarını cennet eylesin içlerinden birisi arkadaşımın kuzeni ve eşi hamile Allahım yar ve yardımcı olsun inşallah şehit ailelerine sabır versin güç versin
ALLAH sabır dayanma gücü versin ahh ahhh kaç ocak alev alev
ALLAH ım yardım et ordumuza

Parem bende dua almak isterim bir de çatışmalar devam ediyor fetih suresi okuyalım uygun görürseniz
Canım tabiki okuyabilirsiniz hangi dua süre okunursa okunsun niyetimiz Mehmetçik için şehitlerimiz için ben ekleyim konuya

Allah razı olsun

MssPARE penyez83 kızlar etiket bir türlü olmadı ilk yazdığımda bende 1000 ya Fettah alıyorum. Fetih okuması yaparsanız beni de etiketler misiniz?
Okuyalım Fetih suresi okuyabilirsin çünkü ekliyecem

PiXiEE canım benim etiket yaparmisin etiket öncesi konuyu alıntılayıp Fetih suresi de okunucak yazarmisin teşekkür ederim bitanem

A Ada-Anne
afil
agustos72
Aktif Lora
A Asya89
begonvil1985
bir mucizee
B blueandblue
BlueBerry4268
Bonus
Breave Heart
B Buluts34
Butimar-
Blue_Black
B bilgiperi
C A N O
Y Yoncacannnn
@Careszm
C Cittaslow
coconatt
Cuel
Catlak-kurabiye
@D U T
dreamy07
Elhan
Elif
ezgiisel
Ecmel-vera
Feminas
flamel
Freddy
@fatoxd
gecenin_resmi
geceyagmuru
Gelincik78
goah
G gulectosba
begonvil1985
G Gunduzguzell1
HALLEYS
HejaR12
Hali
-Hayal
iyilik_guzellik
Jawlensky
kaplumbik
karamel Latte
K karamelli001
kavs-i kuzah
kunfeyekun__
-kuzeyildizi-
Leris
LesaM
Levaiz
Leyl-i-fer
Life light
Lna16
Madammor
madamseker
Fernando Jose
M Meva59
Meybuz
MoonfacedMom
MMorsalkimm
M mutluyuvam2014
Morm
@mululukbenihicbirakma
MssPARE
Nefes0858
Nego
Nevreste
nursevdi
O ozlemem
paeneperfectus
Papatyamveben-Mavi
Peeves
penyez83
PiXiEE
R rana20
RedGirl
Rprnn
S sadecedua
Sadelikherseydir
safi.naz
Sehrazat6
sepulik
Sevgicik
Sohrab
Ssevincli
sunpineapple
sweetgirlcandy
S sadecedua
Teach_Mavi
Tiniminimavihanim
YagmurSendeanlarsn
ZehreNur
zeyno genc

Kaç ocağa ateş düştü. Denilecek tek cümle Vatan Sağolsun. Rabbim sehitlerimizin mekanını cennet eylesin yerlerini peygamber efendimiz'e (s.a.v) komşu eylesin . Ailelerinin ciğerlerine düşen ateşi hafifletsin serinlik versin. Güç versin kuvvet versin. Benim evladım rahat oynasın okusun buyusun diye onların evlatları yetim kalıyor. Boğazımdaki düğüm ne yapsam da gecmiyor.
Catismalar devam ediyor ordaki kınalı kuzuların Rabbim ayaklarina taş degdirmesin. Rabbim Bu soğukta onları yaz günü gibi sıcak tuttsun karinlarını tok tutsun,her türlü şerden korusun.

1000 Ya Fettah okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…