Çorbalar Kuzu etli düğün çorbası -Sütaş yoğurt sponsorluğunda

nuryolu

Naber kiz sinsi !
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
10.134
17.417
298
Merhabayın kk 'nün tatlı, şirin , ballı üyelerii... Aslında pek fazla çorba tarifi bilmediğimi itiraf etmeliyimAma velakin düğün çorbasını çok sever ve devamlı yaparım
Mutlaka tavsiye edeer tarife geçerimm

3 parça kemikli kuzu eti
5 dolu yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı un
1 yumurta sarısı
1 su bardağı haşlanmış nohut
Çeyrek soğan (doğranmış)
Tuz,pulbiber,1 yemek kaşığı tereyağ

Evvela kuzu etleri soğan ile beraber boll suda pişirilir.Etler çıkarılıp didilir artan 2 su bardağı et suyu tencerede bırakılarak 3 su bardağı daha su eklenerek kaynamaya bırakılır. Kaynayan suya nohutlar eklenir

Diğer taraftan yoğurt un ve yumurta sarısı iyice çırpılır.kaynayan sudan azar azar ilave edilerek karışımın ılınması sağlanır.

Ilınan karışım suya azar azar ilave edilerek durmadan karıştrılır.Kaynayana kadar karıştırılan çorbaya etler ve tuz eklenir. Üzerine tereyağ ve pul biber yakılarak servis edilir....

Afiyet bal şeker olsun efenimm

N Nana kurdelasız olmuyor canım
tolin Herkese çorba var sana yok
S shot tantanis Düğün çorbası diyom , düğün diyom
deynepnaz Bakalım yine neyi beğenmeyecen
Nevreste pinoli EnHarbiKiz Gelin canlarım ,bu sunum sizin olsun

Katılan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Ellerine sağlık Nur çok güzel görünüyor.başarılar dilerim

Fiyonkella ellerine saglık

Nefis . Bu çorba kategorisi güzel oldu baya yeni çorba öğrendim
Yarışmada başarılar nur

Nurumm ben ne baglayayim yeaaahh yahu ne güzel yapmissin , darısı benim başıma
Ellerine sağlık tatlısı kurdela harika gorunuyor (malum yemeklerden çok kurdele gidiyor bu işte ) kesin 2.sin inşallah
Yarışmada başarılar dilerim canım

Eline sağlık Nur'cuğum.Nefis görünüyor.Peçeten de çok güzelmiş.Çok şık.Başarılar dilerim canım.

Ooo durdun durdun turnayı gözünden vurdun nurcuğum

Vallahi beklediğine değmiş. Çorban, sunumun herşey dört dörtlük olmuşEllerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim

Allah'ım bu kadına hastayım.
Hem hamarat hem datlu dilli.
Beni de hiç unutmaz.
Gurban olurum gızz sana
Sağol gülüm

Nuryolu ellerine sağlık canım yine harika is cikarmissin,corban her zamanki gibi nefis gorunuyor ama masada birsey eksik,kurdelan nerede hani

Not:yazdıktan sonra bir daha baktım, kaşığa ilistirmissin bu seferde telden bakınca dikkat etmemisim ,imzani sonuna kadar hakediyorsun, fiyonkella
Yarışmada basarilar dilerim canim

Beklediğim ,katılsaydım yaparım dediğim çorba buydu..Çok severim düğün çorbasını.Ellerine emeğine sağlık ve bol şanslar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…