kuzu postu halı

valya

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
137
11
318
Bursa
ARKADAŞLAR mERHABA

BEN YATAK ODAMA ŞU BEYAZ KUZU POSTLARINDAN İSTİYORUM KULLANAN VERMI BİRDE NASIL OLUR SİZCE PERDELERİM BEYAZ RUSTİK MOBİLYA RENGİ KREM BEYAZA YAKIN VE MAUN GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM KIZLARa.s.

bence olur cnm ben de salonumun bi yerinde kullnıyorum gayet hoş.çok beğenerek almıştım.istediğin zaman da makinaya atıp yıkayabilirsin.çok kullanışlı....

ANGEL 86 canım merhaba

senden biraz bilgi alabilirmiyim bana da makinada yıkanabildiğini söylediler ama birtürlü karar veremiyorum
acaba şagi normal halı mı alsam kuzu postlarındanmı alsam ama büyük ihtimalle kuzu postlarından alcam antremde şagi tarzı oturma odamda gaginin benzeri salona daha almadım her yer beyaz sizce hangisi daha güzel olur ayrıca temizliği kolay olsun çok büyük balkonum var herkes halılarını silkeleyebiliyor bende hafif silkenebilen birşey istiyorum

kızlar nerdesiniz kimseden ses çıkmadı kuzu postların iki çeşidi var bir imitasyon birde gerçek hangisi daha kullanışlı lütfen kullananlar yazsın fikir versinler lütfen

benim gerçek kuzu postum vardı kirlenince elde sabunla yıkadım ki öyle demişlerdi kaskatı kesildi ve küçüldü yani kullanamıyorum annemdede var o yıkıyo hiç birşey olmadı postun işlenmesiyle alakalıymış ama ne olursa olsun gerçek post makineye atılmaz parçalanır.

sağol canım ya çok kararsız kaldım çokta hoşuma gidiyo ıkeada var herhalde oradan alırım

kızlar bende bu halılardan arıyodum saray halıda buldum ama kullanışlımıdır güvenemiyorum fazlada kullanan yok galiba

bende de var iki tane küçük çocuğum olduğundan sadece misafir gelince o da aklıma gelirse seriyorum.Makinaya atılmaz gibi geliyor bana.En güzeli elde yıkama.

gerçek olanları bakteri ürettiği için bizde imitasyon olanını almıştık ama inanılmaz tüy döküyor nerdeyse yemeklerin içinden bile çıkıcak o derece.

Bende ilerde yatak odam için almayı düşünüyorum kuzu postu güzel duruyor yaa

benım ıkı tane

2 sene önce saraydan 75 tl ye krem (belki de beyazdı şimdi rengi krem oldu ama) almıştım. hatta kırmızısı, siyahı moru felanda çeşitli renkleri vardı.makınede en kısa programda 30 dakıka felan 30 derecede yıkadım bişey olmadı sanırım çok eski halini hatırlamıyorum çunku.yalnız kuruturken dikkat etmek lazım deriyi nasıl bırakırsanız öle kalıyo.kurutma işi önemli.

ocak 2011 de de ıkea dakı kampanydaydı 49 tlye bıde onu aldım markaları farklı olduğu için görüntüleride renkleride pek uymadı .bide bırın 2 yıllık bırı 3 aylık o yüzden de olabilir.ben seviyorum yumuşacık.yanyana serdim birini düz birini ters sanki denge işereti gibi.yada yapboz parçası gibi...

başta dinlenme sandelyelerinin yanına almıştım ıkeadaki sallanan sandalyelerın.

tüy felan da döktüğünü sanmıyorum.o kadar kullandım hiç dikkatimi çekmedi.

şimdi yatak odamda ikisi de.ben yumuşak şeylere bayılıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…