• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma süreci

Sevcan51

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Arkadaşlar merhaba sizlere bsy danışmak istiyorum ben 15 yıl evli kaldim 3 çocuğum var eşim başka biriyle mesajlaşırken yakaladim şuan 1 yildir ayriyiz boşanma sürecindeyim aslinda aldatmasi beni yıktı ama daha çok beni artık gözden çıkarmış olduğu daha çok canımı yaktı ve dava açmama sebep oldu sizlere sormak istediğim ben 1yil gecmesine rağmen içim hala açıyor sanirim çok özlüyorum acı çekiyorum hâlâ her zaman aynı değilim ama ara ara böyle oluyor ve bu ne zaman geçer geçer mi sizlere sormak istedim aranızda yaşamış olan vardir böyle durum illaki yardımcı olursanız sevinirim

Bence eski eşini özlemiyorsun

Ailenle yaşıyorsan eski düzenini özlüyorsundur.

O keyfine bakıyor sen 3 çocukla hayatta kalmaya çalışıyorsun boyle düzenin içine tüküreyim

Eşini falan özlediğin yok yani..
Sadece tüm yük sende ve cok yorgunsun

Bence eski eşini özlemiyorsun

Ailenle yaşıyorsan eski düzenini özlüyorsundur.

O keyfine bakıyor sen 3 çocukla hayatta kalmaya çalışıyorsun boyle düzenin içine tüküreyim

Eşini falan özlediğin yok yani..
Sadece tüm yük sende ve cok yorgunsun

Arkadaşlar merhaba sizlere bsy danışmak istiyorum ben 15 yıl evli kaldim 3 çocuğum var eşim başka biriyle mesajlaşırken yakaladim şuan 1 yildir ayriyiz boşanma sürecindeyim aslinda aldatmasi beni yıktı ama daha çok beni artık gözden çıkarmış olduğu daha çok canımı yaktı ve dava açmama sebep oldu sizlere sormak istediğim ben 1yil gecmesine rağmen içim hala açıyor sanirim çok özlüyorum acı çekiyorum hâlâ her zaman aynı değilim ama ara ara böyle oluyor ve bu ne zaman geçer geçer mi sizlere sormak istedim aranızda yaşamış olan vardir böyle durum illaki yardımcı olursanız sevinirim
Gözden çıkarması aldattığını öğrenmenize rağmen arkasında mı durdu yani dimdik bu durumun boşanma davanız bu arada bir senedir devam mı ediyor?

Devam etti şimdide beni suçluyor yani ben kiskanmama rağmen devam etti bende dava açınca ben bırakmışım onu yani aslında o kadar saçma sapan savunmaları var ki ben kendimi anlamiyorm hala neden özlüyorum içimde ki aci ne

Devam etti şimdide beni suçluyor yani ben kiskanmama rağmen devam etti bende dava açınca ben bırakmışım onu yani aslında o kadar saçma sapan savunmaları var ki ben kendimi anlamiyorm hala neden özlüyorum içimde ki aci ne
Ne yapmanız gerekiyormuş aldatmasını kabul etmenizi mi emin olun geçecektir bu acınız bu adamla evliliği sürdürmek kendinize yaptığınız saygısızlık olur zaten sizden sanırım aldatmasını normal karşılamanızı bekliyor sizi hala suçlayabildiğine göre çocuklarınız onda mı sizinlelermi ?

Ne yapmanız gerekiyormuş aldatmasını kabul etmenizi mi emin olun geçecektir bu acınız bu adamla evliliği sürdürmek kendinize yaptığınız saygısızlık olur zaten sizden sanırım aldatmasını normal karşılamanızı bekliyor sizi hala suçlayabildiğine göre çocuklarınız onda mı sizinlelermi ?

Çocukları mahkeme ona verdi ama benim le kalıyorlar genelde

Çocukları mahkeme ona verdi ama benim le kalıyorlar genelde
Allah yardımcınız olsun zor durum ama evliliğinizi uçuruma sürükleyen karşı taraf siz değilsiniz yanlışı yapan o ters psikoloji yapıp sizi suçlu çıkartıyor birde utanmadan demekki hakkınızda hayırlısı olsun o üzülsün yuvanızı yıkan o siz değilsiniz değmez böyle biri için de üzülmeye

Şu ana kadar kendiniz için ne yaptınız ve neler yapmayı planlıyorsunuz bunları gözden geçirin. Elle tutulur bir şey söyleyemiyorsanız buraya vakit ve emek harcayın. Eski eşinizle ayrıldığınız pozisyonda kaldınız muhtemelen, kendiniz için bir şeyler yapmadınız yada yapamadınız buda eski hayatınızı hatırlatıyor.

Hande Yener’in Bu Yüzden şarkısını armağan ediyorum sana. Üstünden zaman geçtiği için ve muhtemelen hayatın boyunca tek bir adam olmasına rağmen onun hayatına başka kadın girmiş olması fikri sana böyle hissediyormuşsun gibi geliyor bence. Kendi hayatına bak. Sen daha iyisine layıksın. Mis gibi 3 evladın varmış ne güzel. Umursamamak ve kendi hayatına odaklanmak kendin için yapabileceğin en iyi şey. Unutmak en iyi cezadır.

“15 yıllık bir evliliğin ardından 1 yılda tamamen toparlanamamış olmanız çok normal. Bence özlediğiniz şey sadece eşiniz değil, birlikte kurduğunuz hayat, alışkanlıklar ve ailenin eski hali de olabilir. Zamanla acısı hafifliyor ama herkesin iyileşme süresi farklı. Kendinize yüklenmeyin, bir yıl böyle büyük bir kırgınlık için uzun bir süre değil.”

Biraz insanin kendiyle alakali bi durum tabi sartlarida.Eger kendi duzeninizde ve calisiyosaniz iyi kotu insan atlatiyor bi zaman sonra.Ama kadin aile evine donduyse birde cocuk varsa aileyde problemler oluyorsa hic kolay olmuyor.
Bende ayni durumdayim 1 seneyi gecti surec devam ediyor.ben calisiyorum ailemin tum baskisina ragmen cocuklarimi birakip gitmedim yanlarina kafam rahat daha huzurlu mutlu yasiyoruz.

Aldatan eşe çocuk veriliyor mu ya yaşları kaç çocuklarınızın

Çocuklar büyük 14 10 7 yaşlarınlarindalar ben aile evinde oldugum icin çocuklar babam da daha rahatiz demişler o yüzden mahkeme babaya verdi

Back
X