Kuzular yalvarırım yardım edin

stbmerve

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
815
483
18
Kuzular benim 13 nisanda beta 892 idi. 2 ünde 2 kat artıyor diyorlar o zaman 114 bin olması lazımdı bugün benim sonucum 30.941 geldi. Doktordan bağımsız yaptırmıştım. Herkeste 2 günde mi artar? Bazı sitelerde 2-3 günde 2 ye katlar diyor o zaman normal sayılır değerlerim. Böyle bişi yaşayan oldu mu?

Beta Hcg nin değerine neden bu kadar takıldınız anormal bir durum mu var dış gebelik vs.Eger normal gebelikse üzerinde durmayın.Birde aynı yerde mi yaptırdınız merkezden merekeze değerlerde farklılık olabilir.

Beta Hcg nin değerine neden bu kadar takıldınız anormal bir durum mu var dış gebelik vs.Eger normal gebelikse üzerinde durmayın.Birde aynı yerde mi yaptırdınız merkezden merekeze değerlerde farklılık olabilir.
Yok başka terde yaptırdım. Dış gebelik değil rahimde görüldü kese ve bebekte göründü alttan ultrasonda . Ya şu yüzden takıldım 2 günde 2 kat diyorlar benimki düşük kalıyır korktum. Doktorum istemedi bu testi görünce keseyi gerek yok dedi eksik bişi mi var diye korkuyorum bu saatten sonra çok önemli değil mi

Bebeği gördü mü doktor? Bu kadar detaya girmeyin yaa. Benim doktorum 10dan 60 a çıktı artık baktırma dedi
Bebeği vajinal ultrasonda gördü. Me bilim 2 günde 2 kat diyorlar benimki o hesaba göre düşük kalıyor korktum

Yani daha önce yaşadığınız düşük,dış gebelik vb durumlar yoksa bu kadar takılmak yersiz. Üç gebelik yaşadım hiçbirinde beta neydi bilmem.

Yani daha önce yaşadığınız düşük,dış gebelik vb durumlar yoksa bu kadar takılmak yersiz. Üç gebelik yaşadım hiçbirinde beta neydi bilmem.
Yok yaşamadım. Bir iki arkadaşım kafamı karıştırdı.

Bebe

Bebegi görmüşsünüz işte artık bakmanıza gerek yok doktor söylemedi mi
Evet doktor gerek uok dedi ama 3 tane arkadaşımın ayrı ayrı doktorları gebe iken onlardan tekrarlayan testler istemiş senden neden istemediler dediler

Betahcg belli bir yüksekliğe geldikten sonra iki katı artmaz. Bende 8 haftalıkken 118 bin çıkmıştı, iki katı artsa milyonlara ulaşması gerekirdi. Eğer kese ve bebek göründüyse sağlıklı yerleşmişse endişelenmeniz gereken bir durum yok demektir

Iyi de sürekli baktıracak misiniz? Ona ilk basta sağlıklı gebelik mi diye bakıyorlar, sonrasında hiç bakmıyorlar bile. Bu kadar pimpirige gerek yok. Ilerleyen zamanda çocuk belki olması gerekenden geri olacak, ileri olacak bir suru şey görebilirsiniz şimdiden böyle ince şeyleri hesap etmeyin

Betahcg belli bir yüksekliğe geldikten sonra iki katı artmaz. Bende 8 haftalıkken 118 bin çıkmıştı, iki katı artsa milyonlara ulaşması gerekirdi. Eğer kese ve bebek göründüyse sağlıklı yerleşmişse endişelenmeniz gereken bir durum yok demektir
Ya Allah razı olsun mübarek günlerde.. hangi değerlerden sonra 2 kat artmıyor biliyor musunuz

Iyi de sürekli baktıracak misiniz? Ona ilk basta sağlıklı gebelik mi diye bakıyorlar, sonrasında hiç bakmıyorlar bile. Bu kadar pimpirige gerek yok. Ilerleyen zamanda çocuk belki olması gerekenden geri olacak, ileri olacak bir suru şey görebilirsiniz şimdiden böyle ince şeyleri hesap etmeyin
9 gün geriden geliyor zaten bu kötü bişey mi bilmiyorum tabi

9 gün geriden geliyor zaten bu kötü bişey mi bilmiyorum tabi
Ee olabilir bu uzun bir süreç. Herşey olabilir, sakiñlikle karşılamaya çalışın. Arkadaşınızı onu bunu dinlemeyin, eğer kadın doğum uzmanı degiller ise.

Ya Allah razı olsun mübarek günlerde.. hangi değerlerden sonra 2 kat artmıyor biliyor musunuz

Tam bilmiyorum ama tahminimce 10 binleri bulduktan sonra iki katı artmıyordur. Zaten doktorlar betahcgye keseyi görmeden önce bakıyorlar sağlıklı yükseliyor mu diye. Keseyi gördükten sonra önemi yok değerin. Benim doktorum hiç istemedi bile. Hcgye fazla takılmayın o yüzden

Back
X