kuzum artık kollarımda

akvaryumm

o benim dünyam
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
417
7
118
İçel Mersin
kızlar bebişkom artık bizimle beraber.dün sabah saat 06:50 de canımın içi dünyaya geldi.çok güzel bişi ya bir görseniz teyzeleri.doğum spinal sezeryanle oldu.gece 03 gibi sancıyla uyandım ve sancılar gittikçe sıklaşınca ve kanamamda olunca acilen hastaneye gittik.hemen ameliyata aldılar.ve canımın içi artık yanımda.allahım hepinize sağ salim doğumlar nasip etsin.daha sonra görüşürüz kızlar.son olarak şunu söylim bir tavsiye niteliğinde sezeryan düşünenlere genelden çok spinali önerebilirim.ben söylendiği gibi hiçbir komplikasyon yaşamadım.şahsen çok memnun kaldım.hepinizi öpüyorum.

tebrikler, bebisin hayirli olsun, yakinda bizim siramiz insallah.Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin

Cnm kuzucuğun hayırlı olsun darısı başımıza. Allah analı babalı büyütmeyinasipi etsin. Çok öptüm

canım benim tebrikler hayatım.allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin.allah bizlererde taz zamanda göstersin.....

canım benim gözün aydın.allah yavrunla sana beraber uzun ömürler versin inşaallah.....

ayyyy canim benim Allah anali babali büyütmek nasip etsin
rabbim yavruna sana uzun ömür saglik versin )

Canım gözünüz aydın, allah sağlıklı uzun ömürler versina.s.

ayyy bi açtım doğuran doğurana çok sevindim canım allah analı babalı ve sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin..
sıra bize geliyooooorrrrrrr...

canım gözün aydın uzun ömürlü bahtı açık olsun bebişinin resim eklemyi unutma :)

allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım resminizi bekliyoruz spinalle ilgili de ayrıntı bekliyoruz canım:) öptüm...

Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün işallah.
Dogum hıkayenı ve bebısının resmını de beklıyoruz...
Bizlere de cok az kaldı...
Darısı bızım basımıza saglıkla
bizede nasıp etsın allahım ne güzel mutluluk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…