• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzum

cok zor kuzumu bu halde gormek cok zor.acaba böyle bi durumu allah yasatmadinda yasayan varmi.yani nasil iyileşti kac gun surdu nasil oldu bilen varmi:-(

çok geçmi$ olsun, çok uzuldum yavruna :((
Allah acil $ifalar versin in$allah kiyamam :(
bende anneyim gozlerim doldu inan, elimden bi$ey gelse ke$ke

nerdesiniz hangi hastanede ,galiba univertsite hastaneleri daha iyi oluyor boyle ciddi durumlarda

kuzummmmmmm çoook geçmiş olsun,kıyamamm çok üzüldüm... Allah acil şifalar versin,inşallah tez zamanda sağlığına kavuşmuş şekilde evinize dönersiniz...

Çok geçmiş olsun, bilirim benim de kızın yattı 92 gün hastanede bilirim acisinh. Bende ankaradayim o ozel hastane neresi, biz götürmeyelim oraya

oyyy çok geçmiş olsun minik kuzucugaa Allah yardımcınız olsun inşallah kolaylıkla atlatır

bide canim yarani de$mek gibi olmazsa nesi vardi yavrunun , belirtileri neydi bu illetin
kasik agrisi falan çok mu $iddetliydi
ben iki çocuk annesiyim, en korkdugum apandisit diyebilirim

1 hafta boyunca nasil anlamazlar, $ikayet edin o hastaneyi :(

canim cok gecmis olsun.benim uzaktan tanidigim birinin de kizi boyle oldu.simdi iyi cok sukur gecti gitti.inshallah sizdede boyle olucak inaniyorum ben:16::16::16:

Bismillahirrahmanirrahim

"Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen."

"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle." amin

cok zor kuzumu bu halde gormek cok zor.acaba böyle bi durumu allah yasatmadinda yasayan varmi.yani nasil iyileşti kac gun surdu nasil oldu bilen varmi:-(

öncelikle çokçok geçmiş olsun..benim kız kardeşim 11 yaşındaydı aynını yaşadık birebir bu olayıların yalnız sizinki yine erken teşhis edilmiş kardeşiminki 40 gün sonra teşhis edildi fakülte hastanesinde onu da ameliyat sırasında anladılar.tam13 kilo vermişti bu süreçte:( bagırsakları yapışmş bir kısmı çürümüş,yumurtalıklarından birini aldılar..herneyse çok şükür ameliyat sonrası güzel toparlandı şuan 27 yaşında hiç bir sağlık sorunu yok elhamdülllih siz de kalbinizi ferah tutun..güçlü olun..
Rabbim şifasını versin inş. evladınızın

Bismillahirrahmanirrahim

"Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen."

"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle." amin
Amin inşallah canım inşallah

arkadaslar hepinizden allah razi olsun.benim kuzumda iyilesecek insallah.belirtileri ishal mide bulantısı karin agrisi kusma istahsizlikti.kan testi yaptilar kanjnda enfeksiyon cikti ama onemsenmedi simdi bu halde yavrum.

Bismillahirrahmanirrahim

Amin. Cok gecmis olsun. Allah sifa versin tez zamanda insallah.

Ay canım benim ya kıtamam ben ona. En kısa zamanda sağlığına kavuşur dilerim. Hiç bir anne yavrusunun sağlığı ile sınanmasın dilerim.

Back
X