kuzumu yavrumu almaya çalışıyolar...

canlarım mesaim bitiyo çıkıyorum yakınınızda sağınızda solunuzda bir avukat bildiği tanıdığı varsa allah rızası için bir sorun soruşturun pazartesi okuyacağım bütün hepsini şu yorumlrdan bile içim ferahladı biraz allah hepinizden razı olsun...

bulasmanizi istemem tabiiki oyle bir adama
ama ne biliyim nafakayi odemiyo madem sizde
sikayet edin hem nafakayi odemiyo hem parayla avukat tutuyo cocugu almak icin
annesi istemistir muhtemelen
vicdansiz kadin kendisi anne degil sanki
hem gozunuzu acik tutun onlara karsi hem icinizi ferah tutun

Mahkemeye az kalmis baroya bir telefon edin sorun neden avukat atanmadigini basvuruyu mu kabul etmediler acaba 2 ayda donmeleri gerekti.

Merhabalar. Öncelikle panik halinden kurtulamaya çalışın. Güzelce dua edin. Allah ferahlık verecektir. Henüz çocuğum yok belki tam olarak anlayamam ama çok çok zor durum olduğunu tahmin edebiliyorum.
Daha önce yorum yapmış olan arkadaşa katılıyorum. Madem maddi durumu iyi değil iyi avukatı nasıl tutmuş. Barodan avukat istemişsiniz İşin peşini bırakmayın. Barodan görevli bazı avukatlar ücretsiz olduğu için davayı iyi takip etmeyebiliyorlar. Bu nedenle devamlı takipte olun ve avukatla görüşmelerinizde derdinizi çok dikkatli bir şekilde anlatın. Hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum ama İstanbul Barosunun kadınlara karşı hassasiyeti arttı. Yardımcı olmada istekli olacaklardır.
Tüm bunların yanında velayet davalarında hakimler, çocuğun annesine olan ihtiyacını düşünerek genellikle anne lehine karar veriyor ki aksi ancak anne çok sorunluysa (mesela kocanızın yerine siz olsaydınız) mümkün olabilir. Çocuğunuzun yaşının küçük olması da bu açıdan lehinize. Ayrıca kocanız hakkında daha önce uyuşturucu dolayısıyla dava açılmış. Hüküm yemiş mi, sabıkası var mı bilmiyorum ama bunu dosyalarla rahatlıkla ispat edebilirsiniz. Yani hayırlısıyla Allah yardımcınız ve içiniz ferah olsun. Allah'ın izniyle yüksek oranda istemediğiniz bir sonuç almazsınız mahkemeden :)) Bu süreç sadece canınızı sıkar. Çocuğunuz için güzel düşünmeye çalışın :)

inşallah bende öyle düşünüyorum...Ama avukatı güçlü biraz bu korkutuyo beni işte

Allah evladından ayırmasın canım inşallah.Esrar kullanan babaya evlat vermezler.Avukatı güçlü ise senin eksik yanlarını araştırma çabası içine girebilir.Sen bu aralar kendine dikkat.Örneğin mümkün mertebe çok acil değilse mesai kalma.Kalmadığın zamanlarda çocuğunla bolca vakit geçir.Hani yanlış anlama tabir yerinde ise evden işe işten eve durumu canım.Evladınla olabildiğince vakit geçir.Avukatlar davayı kazanmak için karşı tarafa çamur atacak herşeyi delil olarak kullanmaya dikkat ederler senden dikkat edesin.
Allah evladından ayırmasın seni inşallah.

esrardan yargılanmış birine çocuk vereceklerini sanmıyorum sen içini ferah tut bol bol dua et canım:31:

Küçük çocukların velayeti anneye veriliyor.Zaten velayeti sizde.Sizin namusla ilgili bir şeyini belgelemesi gerekir alabilmesi için.Yani kötü yolda olduğunuzu belgelemesi gerekir söylemesi de bir şey ifade etmez.Size bağlanan nafakayı ödememiş olması sonradan alınmayacak anlamına gelmiyor.Borçlu oluyor.Sigortalı çalıştığında alabiliyorsunuz.Emekli oldu yine alabiliyorsunuz.Emekli maaşına birtek nafakada haciz yapılıyor.Üzerine mal varsa siz haciz yapabiliyorsunuz nafaka borcuna karşılık.
Siz çalıştığınız için velayeti alırsa sizden nafaka taleb eder.Velayetide istemesi çocuğa bakacağından değil anlayacağınız.Onun rahatını bozmuşunuz çocuğu kullanıyor ama boşa kürek çekiyor.
Baronun şimdiye kadar dönmesi gerekirdi.Tekrar arayın.Şahit de ayarlayın sizi bilen komşunuz vs.Üzülmeyin,strese girmeyin çocuğun moralide bozulmasın.

Esrar diyorsunuz. İsterse şeytanın avukatını tutmuş olsun hakim vermez çocuğunuzu. İçiniz rahat olsun

Back
X